SoundDiver od Emagic

Ostatní audio software, obecná diskuse
dano

SoundDiver od Emagic

Příspěvek od dano »

Neviete, kde sa da stiahnut SoundDiver verzia pre Roland JX-305, alebo proste SoundDiver ako taky? Alebo iny program na editaciu tejto masinky. Dik

biscuit

Příspěvek od biscuit »

chces poslat verzi 3.0.5.4 ? asi ti to dam k sobe na server a poslu link. na internetu to asi nestahnes kvuli nejakejm problemum emagicu - vubec nevim co se stalo. nebo proste vyzkousej p2p

dano

Příspěvek od dano »

biscuit píše:chces poslat verzi 3.0.5.4 ?
diky moc, velmi mi helfnes. mozes to poslat aj na moj mail, mam dost velku schranku: dansongmusic@pobox.sk.

btw co je p2p?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dano: p2p - to je skoro jako kdybys nevedel co je browser, email, nebo ip
peer to peer prece

dano

Příspěvek od dano »

EXCOM píše:dano> skus pozriet toto http://ezone.techno.cz/viewtopic.php?t= ... =midiquest
dakujem, pozrel som si to, aj precital diskusiu. je to urcite zaujimavy program, no asi zostanem verny SoundDiver. mam totiz okresanu verziu pre JV1010 a je to dost prehladne a prepracovane.
BISCUIT píše:dano: p2p - to je skoro jako kdybys nevedel co je browser, email, nebo ip
peer to peer prece

tak som si zase len potvrdil ako vela este neviem... ale co je peer to peer netusim, nikdy som ten pojem ani len nezacul v elektricke
Naposledy upravil(a) dano dne 02 led 2006 10:44, celkem upraveno 1 x.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

dano: p2p su vsetky tie siete kde si uzivatelia navzajom vymienaju subory: torrent,direct connect, kazaa...

dano

Příspěvek od dano »

Solarfall píše:dano: p2p su vsetky tie siete kde si uzivatelia navzajom vymienaju subory: torrent,direct connect, kazaa...
aha :lol: tak zase viem o nieco viac...

onehalph

Příspěvek od onehalph »

biscuit píše:chces poslat verzi 3.0.5.4 ? asi ti to dam k sobe na server a poslu link. na internetu to asi nestahnes kvuli nejakejm problemum emagicu - vubec nevim co se stalo. nebo proste vyzkousej p2p
nevis co se stalo? proste emagic uz neexistuje - na os x je public beta (vazana na xskey od logicu) - ale jestli bude nejaky pokracovani to nikdo nevi ... asi bych pohledal tu zpiratenou nebo nejakou jinou alternativu - treba midi quest

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Přiznám se, že nejraději mám editory pro jeden nástroj ty univerzály jsou obvykle trochu nepřehledné až nepřátelské - typicky SoundDiver. Pár let mám MIDIQuest a docela mi vyhovuje, ale spíš jako librarian. Mimochodem ta poslední verze je fakt slušná.

Jinak doporučuji tohle: http://www.soundtower.com/
Koupil jsem od něj editor na Microwave II a jsem dost spokojenej. Bohužel na JX305 nic nemá.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Super je v Soundtower editorech sekce "genetika" - křížení zvuků - přebírá parametry ze dvou různých zvuků.

synth

Příspěvek od synth »

Pro JX-305 funguje editor pro MC505 .... Na MIDIQUEST je přímo JX-305 ka ...jsou tam nejaké chyby ...ale taky to běží ........Myslím si že je lepší JX305 editovat v nástroji a pak poslat/teda zalohovat/ vypis do SX nebo nějakeho seqvenceru ..... nebo save na SM/smart media/

dano

Příspěvek od dano »

Nainstaloval som si pilotnu :lol: verziu SondDiver a slape mi to uplne krasne a v pohode. No po instalaci sa zobrazilo toto hlasenie:

ERROR READING/WRITING FILE "SoundDiver.exeDiver/SoundDiver3.0 Preferences.PRF": NO SUCH FILE OR DIRECTORY.

Viac sa to uz neukazalo a program slape uplne fajn. Ale aj tak ma zaujima co je to. Je tu nejaky manik, co mi povie, ci sa tym treba zaoberat alebo nie? V najlepsom pripade mi vysvetli, o co v tom hlaseni vlastne ide. Dyk

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Proste ti tam chybelo základní nastavení konfigurace tvého MIDI setupu, kterou jsi si vytvoril pri prvnim nastaveni. To už tak u originálních registrovaných verzí bývá :)

Mimochodem jsem přechválil tu novou verzi MIDIQuestu. Ne všechny změny se jeví jako pozitivní. Třeba v některejch editorech nejsou okénka s číslenými hodnotami jednotlivých parametrů :(

Fajn je, že se to umí integrovat do Cubase a hw nástroje se v podobě kompletních editorů objeví mezi VSTi a veškerá automatizace se pak zaznamenává stejně jako u pluginů - chytré.

dano

Příspěvek od dano »

a.tom.x píše:Proste ti tam chybelo základní nastavení konfigurace tvého MIDI setupu, kterou jsi si vytvoril pri prvnim nastaveni. To už tak u originálních registrovaných verzí bývá :)
diky. takze to nemusim uz teraz vobec riesit, nijako sa to netyka pracovania programu?

Odpovědět