T Racks 3

Ostatní audio software, obecná diskuse
biscuit

T Racks 3

Příspěvek od biscuit »

chysta se nova verze tracks, ktera obsahuje novy moduly, vypada to zajimave ;)

5 New T-RackS processors:

Vintage Tube Compressor/Limiter model 670
This model is based on the "Holy Grail" of compressors/limiters, the Fairchild 670. With a faithful reproduction of every control, this is an incredibly accurate model that captures every nuance of one of the best Fairchild units available.

Obrázek

Vintage Tube Program Equalizer
This model is based on what is universally known as one of the best and most musical program EQs ever made, the Pultec EQP-1A.

Obrázek

Opto compressor
Optical compression has a special sonic character that audiophiles can truly appreciate.

Obrázek

Intelligent, multi-algorithm Brickwall limiter
Multi-algorithm Brickwall limiter that can really make your masters loud without squashing them to a lifeless sound (unless you want that!).

Obrázek

High precision, high definition Linear Phase Equalizer
An accurate, high definition, high precision EQ that can be trusted for delicate Mastering tasks with 6 completely identical bands that can be set to all available filter types, and that can span the whole spectrum range.

Obrázek

c9000

Příspěvek od c9000 »

hmm tak na to si počkám, mám rád T-racks a ještě víc vintage design! ale to skoro vypadá, jako že už to nebudou stavět do toho jejich racku, to je škoda uvítal bych to.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ma to novy modularni pojeti - to neni skoda - to je prinos ;) myslim, ze tam ale nechaj jako "preset" i klasickou tracks sestavu, jak si na ni zvyklej.
jinak, melo by to pracovat i v m/s rezimu. jsem na to moc zvedavej..
Naposledy upravil(a) biscuit dne 16 říj 2008 13:34, celkem upraveno 1 x.

vasek

Příspěvek od vasek »

c9000: proč proboha???

kexik

Příspěvek od kexik »

este furt to ma standalone koncept?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ten ekvalizer to je jak Pultec EQ na UAD ten design a i moznosti, co jsem tak rychle koukal.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

kexik: davno existuje i plugin vst! tohle by melo bejt dostupny ve forme pluginu i sa verzi pro vsechny platformy

tom-thak: no dyt, je to dalsi z reinkarnaci pultecu, zrovnatak ten prvni je zas "klon" fairchildu

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

biscuit: jj je to klon Fairchildu :) otazkou opět bude UAD vs. T-racks 3

Poshook

Příspěvek od Poshook »

osobne mam rad zvuk IKM, ci uz su to procesory alebo nastroje. ocakavam latku velmi vysoko.... skoda len, ze vyber padol opat na procesory, ktore uz maju viacero reinkarnacii od inych vyrobcov (URS, Waves). viac by ma potesil klon LA2A alebo 1176

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Mám rád presety u celého procesu a prohnat to tím a poslechnout a ne se v tom rýpad a stejně nic nového nevymyslím.U starého T-racku lampy svítily víc nebo míň a hotovo,mělo to své výhody.

kexik

Příspěvek od kexik »

Jerry Forester píše:Mám rád presety u celého procesu a prohnat to tím a poslechnout a ne se v tom rýpad a stejně nic nového nevymyslím.U starého T-racku lampy svítily víc nebo míň a hotovo,mělo to své výhody.
sanca ze ti na tvoj track sadne optimalne nejaky preset je skoro nula. plati pre akykolvek masteringovy efekt...

mkdaw

Příspěvek od mkdaw »

Mohu teda říci že už T-racks 3 už mám.Trochu jsem to vyzkoušel.Zdá se to bejt dost slušný jen malinko víc papá na CPU a to mám Penti.3Ghz

Poshook

Příspěvek od Poshook »

demo som oskusal a mat nejake zvysne peniaze, tak kupujem upgrade. podla mna velmi vysoka kvalita. porovnal som napriamo pultec od IKM s Puigtecom od Waves, co mam a IKM mi pride lepsi - pri rovnakom nastaveni je vysledok akoby transparentnejsi a hotovejsi, akoby sa EQ zameral len na fundamentalne frekvencie daneho nastroja a ostatku si vsimal menej, takze nastroj zacne byt po pouziti tohto EQ pevnejsi tam kde ma a zneje prirodzene

LUPO

Příspěvek od LUPO »

zni to hodne dobre

BS

Příspěvek od BS »

mne se to osobne taky moc libi. Imho, asi zatim nejlepsi SW masteringovej pack co je.

Odpovědět