vase TOP vst kompresory
Re: vase TOP vst kompresory
rough rider na makku kompresiu + coloring, mda dynamics na tvrdu kompresiu, inak len compy z fruity studia co nie su vst. so vsetkymi ostatnymi som skoncil. vo vymenovanom nie su limitery a LA.
Bezkonkurencne Abbey Road.
ma nekdo tip na dobry sidechain?
pro me je zatim asi nej Otium Compadre (prijde mi nejhladsi), pak free SSS (tam je dobre pouzitlna featura HOLD krome klasiky Attack/Release)
Zkousel jsem jeste Sidekick 4(nejak me moc nezaujal) a DB Audioware Sidechain, ten je docela pekny. Tyhle posledni dva maji navic vyhodu, ze se (SX3) nemusi vytvaret groupa, ale jen se pridaji na inserty.
pro me je zatim asi nej Otium Compadre (prijde mi nejhladsi), pak free SSS (tam je dobre pouzitlna featura HOLD krome klasiky Attack/Release)
Zkousel jsem jeste Sidekick 4(nejak me moc nezaujal) a DB Audioware Sidechain, ten je docela pekny. Tyhle posledni dva maji navic vyhodu, ze se (SX3) nemusi vytvaret groupa, ale jen se pridaji na inserty.
Kjaerhus GUP-1 podle mne nej..peteness píše:ma nekdo tip na dobry sidechain?
Sorry za drobne OT
Spominal sa tu T-Racks, mam Stand Alone Mastering Suite... nechce to niekto??
Nepouzival som, ani neplanujem.
Spominal sa tu T-Racks, mam Stand Alone Mastering Suite... nechce to niekto??
Nepouzival som, ani neplanujem.
pikey: jaky t-racks? je v tom ted docela zmatek, ja jsou novy pluginy ve dvou verzich (standallonebalik).
jinak pro vsechny co to jeste nevi, probiha hustej group buy t-racks single pluginu. koupis jeden a tri k tomu jako bonus, protoze group buy uz slusne zafungoval.. navic je na spadnuti k tomu jeste csc hall
kouknete na ikm web
jinak pro vsechny co to jeste nevi, probiha hustej group buy t-racks single pluginu. koupis jeden a tri k tomu jako bonus, protoze group buy uz slusne zafungoval.. navic je na spadnuti k tomu jeste csc hall

kouknete na ikm web
T-Racks 24biscuit píše:pikey: jaky t-racks? je v tom ted docela zmatek, ja jsou novy pluginy ve dvou verzich (standallonebalik).
viac z krabice vycitat neviem

Tak to je ta stará verze.............. bohužel........ale jen pro jistotu, jak dlouho už tu krabici doma máš ????
Jinak "MY TOP"
Waves API 2500
Sonnox Oxford Dynamics
PSP MixPressor 2

Jinak "MY TOP"
Waves API 2500
Sonnox Oxford Dynamics
PSP MixPressor 2

no uz rocik to budemacceba píše:Tak to je ta stará verze.............. bohužel........ale jen pro jistotu, jak dlouho už tu krabici doma máš ????

Softube Fet Compressor - toto som stiahol dnes demo a uz sa s tym hram pomaly tretiu hodinu
mala ukazka - asi trochu viac komprimovane bicie ako by sa patrilo ale aby bolo pocut - su to dve stopy (bicie/synth) a na kazdej zaveseny jeden
pred po
Softube maj síkovný grafiky, ten soft bude zachvíli k nerozeznání od reálu , tedy obrazově 

ja ted hodne bootsy density mkII v m/s modu na upravu stereo stop...
ja ted davam hodne la-2a na kopak a basu, 1176se na obcas kopak a obcas bici grupu a tak ruzne. Blockfish na virbl nebo paralelni kompresi.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
To máš lepší si najít někde na netu. Myslím, že bez doplňujících obrázků s křivkami nemá moc smysl vysvětlovat attack, release atd... Těžko se to popisuje, tak, aby jsi to pochopil správně.Krtko píše:nie je tu niekde tema kde je riesena praca s kompresormi? lebo mi nie je celkom jasne aku maju funkciu napr. release, ratio a aky je vztah medzi nimi. kompresory nastavujem vzdy len naslepo podla sluchu a stale dosiahnem nejaky vysledok ale nie vzdy to, co chcem