vase TOP vst kompresory
vase TOP vst kompresory
pani, zaujimali by mas vase tipy, momentalne odlozme temu free/nefree, tiez tu neriesme platformy ako UAD, POCO a podobne.. zauijmaju ma cisto VST-cka, bez ohladu na cenu
ktore z nich su pre vas absolutne top, pripadne ktory pre aky ucel ?

Re: vase TOP vst kompresory
UAD , POCO , LiquidMIX , Dunede su tiez VSTcka ..
skorej si chcel povedat , ze ta zaujimaju NATIVNE VST ? Alebo ?
zelenej sonalksis - delnik
fabfilter pro-c - hezkej na sidechain veci (vst3)
IKM t-racks opto comp - super kompresor, ocenuju hlavne mid side mod, podle me skvelej komp na master a asi i na vokaly (vlastne asi na cokoliv)
IKM t-racks fairchild - prijde mi ze trosku barvi a celkem pekne, ale neumim s nim moc dobre silnejsi kompresi - delaji mi problemy v nastaveni ty konstanty a dc treshold
blockfish - pouzivam ho moc a bavi me - jednoduchej hezkej a variabilni, bavi me i ta distorze
AD rough rider - taky hodne pouzivam, bavi me na nasilny veci, ale da se nastavit i hezky na jemno - moc prima
fabfilter pro-c - hezkej na sidechain veci (vst3)
IKM t-racks opto comp - super kompresor, ocenuju hlavne mid side mod, podle me skvelej komp na master a asi i na vokaly (vlastne asi na cokoliv)
IKM t-racks fairchild - prijde mi ze trosku barvi a celkem pekne, ale neumim s nim moc dobre silnejsi kompresi - delaji mi problemy v nastaveni ty konstanty a dc treshold
blockfish - pouzivam ho moc a bavi me - jednoduchej hezkej a variabilni, bavi me i ta distorze

AD rough rider - taky hodne pouzivam, bavi me na nasilny veci, ale da se nastavit i hezky na jemno - moc prima
Naposledy upravil(a) biscuit dne 28 čer 2009 12:52, celkem upraveno 3 x.
- Agent Provocateur
mne zatial najviac sadol T-RackS3 a ich Vintage compressor 670, este sa mi docela osvedčil Kjaerhus Gold Comp..
-
Focusrite Liquid Mix,PSP-Vintage Warmer a PSP-MasterComp
zelenej sonalksis - delnik
Naprostej souhlas!
Naprostej souhlas!
Softube FET Compressor = najlepsi FET co som pocul v sw (ma dongle) - firma robi veci aj pre abbey roads, TC electronics, uplna spicka
Stillwell Rocket = velmi podobny ako FET Compressor, ale bez dongle a za 49 dolacov, s resampling ON velky konkurent UAD1176, vhodny na vsetko, vokaly, bicie, basa
RenCompressor = skvely Warm sound, velmi fajn na vokal, bicie, a vacsinu akustickych veci (ma internu latenciu a dongle), velmi setrny k zdroju
Fabfilter Pro-C = unvierzal na vsetko, najlepsie vybaveny (sidechain eQ, aj mid/side, tri typy kompresie), velmi rychly, na moje usi trosku technicky znejuci
Stillwell Rocket = velmi podobny ako FET Compressor, ale bez dongle a za 49 dolacov, s resampling ON velky konkurent UAD1176, vhodny na vsetko, vokaly, bicie, basa
RenCompressor = skvely Warm sound, velmi fajn na vokal, bicie, a vacsinu akustickych veci (ma internu latenciu a dongle), velmi setrny k zdroju
Fabfilter Pro-C = unvierzal na vsetko, najlepsie vybaveny (sidechain eQ, aj mid/side, tri typy kompresie), velmi rychly, na moje usi trosku technicky znejuci
- SoundsFine
URS Classic Console Strip Pro
+ stejné ovládání pro více algoritmů,
+ hafo uživatelských funkčních presetů (pro začátek dobrá pomůcka)
+ preferuji rovnou strip, protože po zásahu do kompresoru hned ladím frekvence a naopak,
+ kvalita (podle mě minimálně) na úrovni UAD
+ stejné ovládání pro více algoritmů,
+ hafo uživatelských funkčních presetů (pro začátek dobrá pomůcka)
+ preferuji rovnou strip, protože po zásahu do kompresoru hned ladím frekvence a naopak,
+ kvalita (podle mě minimálně) na úrovni UAD
presne tak som to myslelPytkin píše:UAD , POCO , LiquidMIX , Dunede su tiez VSTcka ..

no ako tak skusam ten SSL compressor v Recorde, tak mam novu jednotku... je to lepsie ako SSL4000
do tretice podporim zeleny Sonalksis. Libi se mi hlavne nastaveni s hard knee. Ale prechazim na outboard.
-
- Profesionál
ssl duende buscomp / c1 / c4 / nebula behringer&avalon / sonnox
URS 1975 ( hlavne na kopak , snare), KJAERHUS GCO-1 , KJAERHUS GUP-1 na sidechain, Sonnox Dynamics .... jo a obcas URS 1980
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 28 čer 2009 18:56, celkem upraveno 1 x.
jaky myslis ten SSL ?Poshook píše:no ako tak skusam ten SSL compressor v Recorde, tak mam novu jednotku... je to lepsie ako SSL4000
NI Reaktor - two knees compressor. Nejlepsi na tvrdej rychlej uder bicich. Na kopak uz je moc tvrdej, ale treba na virbl nic lepsiho nemam ani v uad.
Hodne se mi libil waves renesaince comp a porad je myslim dost dobrej - umi fakt pekne stipat.
Pak se mi taky kdysi hoodne libil Timeworks Compressor X, taky paradni tvrdej uder virblu.
Ale ted uz jedu vetsinou jen uad.
Hodne se mi libil waves renesaince comp a porad je myslim dost dobrej - umi fakt pekne stipat.
Pak se mi taky kdysi hoodne libil Timeworks Compressor X, taky paradni tvrdej uder virblu.
Ale ted uz jedu vetsinou jen uad.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz