Virtual Bassist
Virtual Bassist
Tak sa mi dnes dostal do ruk novy basista od Steinbergu. Mna to celkom potesilo, obcas to moze dost usetrit cas pri niektorych skladbach, kde netreba vymyslat nic nove.
Co hovorite na tento soft?
Co hovorite na tento soft?
S nadšením jsem ten soft zkusil.... za 10 minut proběhl uninstall
.

https://www.youtube.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Music washes away from the soul the dust of everyday life
presne tak, dokonce je to tak dalece spatny (mozna problem jenom myho hostu), ze kdyz sem se snazil neco vymyslet s "note playerem", sejvnul a loadnul, tak tam byly defaultne zas ty posrany loopy : )
proc jenom nevydali 2 ruzny VSTcka, jedno pro lamy a druhy pro producenty, to nechapu. vzdyt ten zvuk ty baskytary je celkem verohodny.. nj, esteze mame trilogy, ikdyz ta taky nepokreje vsecko..
proc jenom nevydali 2 ruzny VSTcka, jedno pro lamy a druhy pro producenty, to nechapu. vzdyt ten zvuk ty baskytary je celkem verohodny.. nj, esteze mame trilogy, ikdyz ta taky nepokreje vsecko..
-
Tak jsem VB zkusil a zda se mi celkem fajn. Nejdrive jsem se nemohl poradne zorientovat, ale nakonec to slo. Mi osobne se libi, je to vyborny pomocnik pro bubeniky na cviceni, ale je mi uz ted jasne, ze se po nejake dobe vycerpa, ale to doufam, ze bude uz opet neco noveho... 
Myslim, ze VB bude na nejakou dobu muj kamarad

Myslim, ze VB bude na nejakou dobu muj kamarad

ale jo pytkin...ale podivej, klasicka struktura:
jakysi novacek
"Pozname, ale tak zober si to takto - co od STEINBERG-u neni dobre..?"
komentar: veta naprosto na nic, ktera nijak nehodnoti virtualniho basistu ani zkusenosti pri praci s nim = SEM MODERATOR, okamzite mazu
onehalph
no - spis "co je dobre"?
komentar: zkuseny forista, ktery popiji kafe a popadl ho napad odpovedet na prispevek nulove hodnoty - ZBYTECNY
vsimni si, ze tyhle veci maj furt stejnej prubeh...
nejakej novacek nebo v horsim pripade anonym rekne nejakou hovadinu a nekdo ze zkusenejsich mu z me neznamejch duvodu odpovi...
stali foriste odpovidaji stalym foristum a kdyz je debata prilis mirna, nejakej dezot zase pribude s nejakou hovadinou, aby se to pekne rozjelo...me to taky sakra nebavi
ja bych mazal a mazal a mazal a mazal...a zadam, aby byl smazan i tento muj prispevek
SORRY ALE S*E*E ME, KDYZ VIDIM, ZE TY CO SOU K CEMU TO TADY NEBAVI A BOJIM SE, ZE ZDRHNOU A POTOM NEVIM CO BUDU DELAT AZ BUDU FAKT CHTIT ZACIT NECO DELAT!!!!!!
jakysi novacek
"Pozname, ale tak zober si to takto - co od STEINBERG-u neni dobre..?"
komentar: veta naprosto na nic, ktera nijak nehodnoti virtualniho basistu ani zkusenosti pri praci s nim = SEM MODERATOR, okamzite mazu
onehalph
no - spis "co je dobre"?
komentar: zkuseny forista, ktery popiji kafe a popadl ho napad odpovedet na prispevek nulove hodnoty - ZBYTECNY
vsimni si, ze tyhle veci maj furt stejnej prubeh...
nejakej novacek nebo v horsim pripade anonym rekne nejakou hovadinu a nekdo ze zkusenejsich mu z me neznamejch duvodu odpovi...
stali foriste odpovidaji stalym foristum a kdyz je debata prilis mirna, nejakej dezot zase pribude s nejakou hovadinou, aby se to pekne rozjelo...me to taky sakra nebavi
ja bych mazal a mazal a mazal a mazal...a zadam, aby byl smazan i tento muj prispevek
SORRY ALE S*E*E ME, KDYZ VIDIM, ZE TY CO SOU K CEMU TO TADY NEBAVI A BOJIM SE, ZE ZDRHNOU A POTOM NEVIM CO BUDU DELAT AZ BUDU FAKT CHTIT ZACIT NECO DELAT!!!!!!