VST a VSTi v pomere kvalita/cena
pytkin: do -0.2dB... ak chces menej/viac, musis zan dat este daky leveler/gain... a tlaci menej ako L2 ale zato ovela prijemnejsie... bezny track s rms -9dB zvlada skvele, zvlast pokludnejsie zanre, kde l2 dost prasi zvuk
poshook: novy multiband z FL je bohuzial SRACKA... co je v tych novych masterefektoch v 6.0 zvukovo skvele, je novy ekvalizer (ma morfovatelnych 8 priebehov, skvele na zivak a mastrovanie setov) a samozrejme novy reverb, konecne nieco "zadarmo" co vie 20s reverb
poshook: novy multiband z FL je bohuzial SRACKA... co je v tych novych masterefektoch v 6.0 zvukovo skvele, je novy ekvalizer (ma morfovatelnych 8 priebehov, skvele na zivak a mastrovanie setov) a samozrejme novy reverb, konecne nieco "zadarmo" co vie 20s reverb
Teraz si ma dost potesil ze nieco take existuje... S tvojou poslednou vetou totalne suhlasim a preto by som od nich raz rad nieco taketo vlastnil... Kukol som si o tom aj na ich webe a vyzera to ze su tie jednotlive efekty plne totozne s plnou verziou... Alebo sa mylim?Poshook píše:podla mna sa oplatia aj Waves Native Power Pack za cca 14000,-CZK
Holt, wavesy su wavesy
nerozumiem ako to myslis s tou plnou verziou...dano píše:Teraz si ma dost potesil ze nieco take existuje... S tvojou poslednou vetou totalne suhlasim a preto by som od nich raz rad nieco taketo vlastnil... Kukol som si o tom aj na ich webe a vyzera to ze su tie jednotlive efekty plne totozne s plnou verziou... Alebo sa mylim?Poshook píše:podla mna sa oplatia aj Waves Native Power Pack za cca 14000,-CZK
Holt, wavesy su wavesy
Pytkin toto je podla mna rovnako zbytocna poznamka, ako tie, proti ktorym bojujes v inych threadoch. Ale PEACEPytkin píše:dano : ale z webu je to celkom jasne, podla mna

PS: Uvedomujem si ze na tomto fore sa takmer kazda diskusia postupne zvrhne aj na nieco ine, viac, ci menej suvisiace s danou temou... Ale myslim si, ze bojovat proti asociaciam a napadom, ktore nie su uplne k veci je boj s veternymi mlynmi. Zaroven si myslim, ze toto forum je take dobre aj preto, ze sa tu bavime ako ludia, nie ako stroje (ved na suche fakty staci kuknut manual, alebo web)...
Ale v ramci vacsej prehladnosti threadov nemam ziadny problem, ak dany moderator usudi, ze trepem chujoviny a som uplne OT a zmaze moj prispevok... Ved aj takato vec patri do kompetencie adminov a moderatorov... Takze pohoda.
v tomto pripade neslo z tvojej strany ani tak o asociaciu alebo napad ako o dezinformaciu z nedostatku vseobecne znamych informacii o danej temedano píše:Pytkin toto je podla mna rovnako zbytocna poznamka, ako tie, proti ktorym bojujes v inych threadoch. Ale PEACEPytkin píše:dano : ale z webu je to celkom jasne, podla mna
PS: Uvedomujem si ze na tomto fore sa takmer kazda diskusia postupne zvrhne aj na nieco ine, viac, ci menej suvisiace s danou temou... Ale myslim si, ze bojovat proti asociaciam a napadom, ktore nie su uplne k veci je boj s veternymi mlynmi. Zaroven si myslim, ze toto forum je take dobre aj preto, ze sa tu bavime ako ludia, nie ako stroje (ved na suche fakty staci kuknut manual, alebo web)...
Ale v ramci vacsej prehladnosti threadov nemam ziadny problem, ak dany moderator usudi, ze trepem chujoviny a som uplne OT a zmaze moj prispevok... Ved aj takato vec patri do kompetencie adminov a moderatorov... Takze pohoda.
myslim, ze Pytkinova poznamka bola potrebna (aby si sa dostal do obrazu). aj ja som zostal zmateny, ked si zacal pisat o LE verziach... siel som sa pozriet na www.waves.com, ci mi nieco neuslo a zistil som, ze ty by si to mal spravit tiez... no a pytkin to cca napisal: "mrkni na web" a urobil to velmi taktne

Kdyby tak sli koupit Cubase bez tech jejich mizernejch efektu a hlavne bez toho vestaveneho EQ treba za polovinu
. A jeste bych urcite koupil neco od Voxenga .
Tyhhle Free taky nejsou marny http://hem.bredband.net/tbtaudio/

Tyhhle Free taky nejsou marny http://hem.bredband.net/tbtaudio/
Poshook, Pytkin: Jasne beriem... Ked som si teraz precital moju vcerajsiu reakciu tak som fakt reagoval ako jebly... Ale vcera mi uletela kopa vciel:-)
Puf: Ale ved Cubase sa da kupit aj za polovicu /15/, aj za menej /5/. A obe verzie su napriek cene dost nadupane. Vacsinu funkcii tam mas rovnakych a to co chyba sa da nahradit par krokmi navyse... Okrem zopar funkcii ktore nenahradis vobec, no to je podla mna pre home studio zanedbatelne
Puf: Ale ved Cubase sa da kupit aj za polovicu /15/, aj za menej /5/. A obe verzie su napriek cene dost nadupane. Vacsinu funkcii tam mas rovnakych a to co chyba sa da nahradit par krokmi navyse... Okrem zopar funkcii ktore nenahradis vobec, no to je podla mna pre home studio zanedbatelne
ano je to pravda, do akej miery to je otazne, seriozne testy sa na toto nerobili (resp. neviem o nich)... ale po technickej stranke je to jasne - Klobasa pristupuje relativne casto na USB kluc, nie iba pri strarte ale aj pocas behu, len pocas startu je pocet pristupov na dongle cca 60 - 260, ako kedy.... je teda logicke, polopate povedane, ze nejake percento z vypoctoveho vykonu sa spotrebuvava prave na toto pristupovanie na USB port ...Puf píše:Abych se priznal tak po tech cenach sem moc nepatral ale jesli je to tak jak rikas tak pak JO to uz se vyplati . Ale co ten USB klic nekde se cetl ze prej ty Cubase zpomaluje ci co JE TO PRAVDA ?