VST a VSTi v pomere kvalita/cena

Ostatní audio software, obecná diskuse
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 21 úno 2006 12:28

podla ohlasov sa to ale prejavi len na takych veciach ako spomalene posuvanie midi not alebo tak. pri prehravani audia (podla steinbergu) cubase na dongle nesiaha.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 21 úno 2006 12:51

Pouzivam Cubase s USB licenciou, no ziadne spomalenie som si nevsimol.... Ak aj nejake je, tak take, ktore rozhodne nespomaluje pracu.... Podla mojich info to funguje tak, ze pri spusteni sa program odomkne pomocou kluca a potom sa na neho odvolava uz len pri niektorych operaciach, rozhodne nie neustale... Ale ako som uz napisal, ak sa aj v tomto mylim a program cumi na kluc stale, skutocne to nepocitujem...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 21 úno 2006 21:29

dano píše:Pouzivam Cubase s USB licenciou, no ziadne spomalenie som si nevsimol.... Ak aj nejake je, tak take, ktore rozhodne nespomaluje pracu.... Podla mojich info to funguje tak, ze pri spusteni sa program odomkne pomocou kluca a potom sa na neho odvolava uz len pri niektorych operaciach, rozhodne nie neustale... Ale ako som uz napisal, ak sa aj v tomto mylim a program cumi na kluc stale, skutocne to nepocitujem...
a skusal si nainstalovat H20 a otestovat nejaky projekt co zere viac CPU (aspon 70-80) kolko bude zrat pri prehravani vo vodnickej verzii ? stalo by to za to vyskusat... ale asi sa to na jednom kompe neda ...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 22 úno 2006 09:27

dendy píše:a skusal si nainstalovat H20 a otestovat nejaky projekt co zere viac CPU (aspon 70-80) kolko bude zrat pri prehravani vo vodnickej verzii ? stalo by to za to vyskusat... ale asi sa to na jednom kompe neda ...
mas pravdu neda sa to na jednom kompe no mam dva Win, ktore pracuju nezavisle na sebe (dokonca si disky vypinam priamo v BIOS), ten jeden je na muziku a druy nie. No a v tom druhom mam SX3 kvoli tomu, aby som mohol pouzit niektore VST, ktore mi lic zakazuje, a naozaj nevidim rozdiel...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 10 bře 2006 14:50

ehm tak vezmeme to takhle:
Kde se da v ceskym internetovym obchode koupit nejaky slusny
1) Parametric EQ
2) neco na stereo na zpusob PSP stereopack a Expander ve wavelabu (pokud neni i ve wavelabe Essential)
3) Kompressor na zpusob Multibandu od steinbergu (pokud neni ve wavelabe Essential)

nikde jsem poradne nic nenasel. Popr nejaky ekvivalent.
Chci koupit Studio Case II, Izotope Ozone3, Wavelab Essential a k tomu nejaky plug iny viz. vyse.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 bře 2006 15:02

Sice ruskej, ale dobrej obchod je na www.audionews.ru :twisted: sorry, nemohl sem si pomoct, to je snad poprve, co vidim nekoho kupovat pluginy! Respekt!
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 bře 2006 15:07

skor nez vyskusas free eq "posihfopit" (google), bod 1 neries. multiband s lubovolnym poctom pasem, ako ma wavelabi multiband, ja osobne nepoznam, navyse ma svojsky a dost fajn zvuk. nepojde ho kupit samostatne? k bodu 2 neviem zaujat stanovisko, kedze moj DAW ma riadenie sirky stereobazy na kazdom inzerte, sende, a samozrejme aj na mastri...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 10 bře 2006 15:27

kexik píše:skor nez vyskusas free eq "posihfopit" (google), bod 1 neries. multiband s lubovolnym poctom pasem, ako ma wavelabi multiband, ja osobne nepoznam, navyse ma svojsky a dost fajn zvuk. nepojde ho kupit samostatne? k bodu 2 neviem zaujat stanovisko, kedze moj DAW ma riadenie sirky stereobazy na kazdom inzerte, sende, a samozrejme aj na mastri...
bohuzel ten kompressor asi nejde koupit samostatne.
Co se tyce toho sterea tak mam na myslis neco na roztazeni sterea jako je napriklad Waves Stereo Imager apod. treba na virusu mam pri unison modu PanSpread. Tak neco na editaci nastroje :)

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec » 11 bře 2006 11:03

Cyril píše:Sice ruskej, ale dobrej obchod je na ********** :twisted: sorry, nemohl sem si pomoct, to je snad poprve, co vidim nekoho kupovat pluginy! Respekt!
Pokud budeš tak hodný tak bych tě poprosil abys odstranil ze svého příspěvku odkaz na nejmenované ruské stránky. Vnímám to jako distribuci nelegálního software.

děkuji

Odpovědět