V pohodě, nešlo mi o design VU meteru, ale o chybějí RMS hodnoty (které tam byly odjakživa) ...
Co se týče ProX, zkus pro informaci mrknout na forum (kde je cca 3000+ uživatelů) ... těch "mě" (včetně mnoha dlouholetých klíčových uživatelů) je tam tentokrát opravdu hodně , bohužel ... Téma o ProX bugs má 20 stránek atd. Takže budme realisté
Zrušit bez náhrady věci, na kterých Samplitude stojí 6 verzí po mnoho let (a na kterých stojí obecný elementární rutinní workflow - copy,paste, OK, cancel atd. s celkovým grafickým zmatkem Object Editoru) je IMHO velmi nepromyšlené (a těch které to štve, je opravdu hodně - viz opět forum). Zapomenout na RMS hodnoty a půl roku s tím nic nedělat (ani v patchi před 3 měsíci), i když to půl roku vědí, je trochu zvláštní ... Mýlit se je lidské, ale prosím nesnaž se ze mě dělat nějakého solitérního nespokojeného exota, díky

Já jsem vždycky velký nadšenec pro nové verze čehokoliv (a ProX jsem pořídil jako jeden z prvních) a jsem velký propagátor Samplitude skoro 10 let, ale na rozdíl od verzí 7-11 (které jsem si též poctivě a nelevně zaplatil), je tohle (kromě 64 bit změny) podle mě dost nepovedené ...
A jsem si skoro jistý, že na základě existující vlny nespokojenosti, se OK, cancel, copy, paste a další základní drobnosti (odezva na enter atd.) vrátí do object editoru velmi brzy. I pak budeš říkat že je to jen kvůli mně ?
Díky že mi to zatím vysvětluješ "po dobrém"