Vymena kanalov v Sound Forge

Ostatní audio software, obecná diskuse
R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Vymena kanalov v Sound Forge

Příspěvek od R.A. » 14 kvě 2007 23:55

vim ze to sem nepatri ale jak se u sound forge otaci repraky L za P a naopak potrebuji to prohodit u par pisnicek :?:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2007 00:14

V menu Process je Channel converter a tam si v presete vyber SWAP CHANNELS

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 15 kvě 2007 08:44

pytkin ma asi svatozar.. nemuzete tenhle dotaz nekdo presunout tam kam patri a dat mu slusnej nazev? diky za vsechny :-)

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 15 kvě 2007 08:58

premenovane a presunute.

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. » 15 kvě 2007 12:42

No SWAP CHANNELS oni se sice prohodí ale zmení se abnormálně hlasitost

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2007 13:00

RA : hlasitost musi byt uplne rovnaka !

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 15 kvě 2007 14:28

to se tam nekde nastavuje.. kdyz se dela treba takhle mono, musi se nastavit hlasitost na 50%
myslim, ze je to ve stejny sekci, uz si to moc nepamatuju

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2007 14:55

ono zavisi aka verzia SF to je .. ale vo vacsine verzii to bude podobne ..

SWAP channels preset je , ze 100% L ide do P .. a 100% P ide to L .. inak nic ..
cize volume musi byt uplne rovnaky .. len sa prehodia kanaly ..

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. » 15 kvě 2007 18:39

no hlasitost neni stejna kazdopadne u P se zvysi nevim neni to logicky 100% na 100% melo by to byt stejne asi chyba v nastaveni ale stejne diky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2007 20:23

RA : Jaky SF pouzivas ? ja som to rano skusal v 9.0 a krasne to slape .. mozno je preset nahovno .. dolad si to .. ved je to jednoduche ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2007 20:23

RA : inak .. keby si zacal pouzivat interpunkciu , ked by ti bolo kapanek lepsie rozumiet ..

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. » 16 kvě 2007 18:00

No ja pouzivam sound forge 8.0 . Uznavam je to jednoduche ale opravdu to nejde

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. » 16 kvě 2007 18:02

Pytkin : kdybys me napsal nastavenini toho jak je to v tom sf 9.0 tak by me to moc pomohlo

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 kvě 2007 18:38

ja pouzivam stale 4.5 a je to asi takto:

http://www.demsky.sk/swap.jpg

Lavy kanal: 0% z laveho, 100% z praveho
Pravy kanal: 100% z laveho, 0% z praveho
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 kvě 2007 00:09

RA : kurna .. neviem tu spravit copy obrazovky .. v SF9 to vyzera trosku inak ako u demskeho .. je moznost mat viac kanalov ako 2 (surround) .. ale princip je rovnaky .. 100% kanalu 2 do kanalu 1 a 100% kanalu 1 do kanalu 2 ..

Odpovědět