Waldorf Largo

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12786
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od dendy » 14 črc 2009 12:54

kexik: suhlas

liostonos: ak mi posles midi a sysex k tym 4 ukazkam mozem pre ilustraciu nahrat to iste na blofeldovi pre porovnanie.. "sweapingHeaven" (je jedno ktora verzia) mi znie dost rozplizlo oroti podobnym zvukom z blofeldu.. kedysi som robil test microQ vs. komplexer a tiez komplexer z toho vysiel ako totalny prepadak :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Pytkin » 14 črc 2009 13:23

pocuvam to len na notebooku , ale dost zasadne rozdiely su v tom zvuku 44 vs 192

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Ondra P. » 14 črc 2009 13:32

je ten zvuk trosku jemnejsi na vyssi fregvency... ale tech 192 je fakt nesmysl...

jinak to hraje fakt celkem dobre.. stim kroutim od patku a dost se mi to libi oproti jinym VSTi... ale ma to dst much , tak dofam ze to Waldorf dodela...

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 13:18

Ahoj všichni, nemůžu rozjet Largo - mám HW klíč k Cubase atd. takže tam problém není do chvíle než to chce stáhnout licenci (mám licenční klíč) a napíše mi to nějaké hovadiny ohledně mého připojení k netu, že to nemůže stáhnout. Přitom net je naprosto v pořádku, nepomohlo nic - restarty, oddělání USB klíče ani odinstalování eLicencer a znova nainstalování poslední verze - http://www.elicenser.net/en/... Ups... díky za každou radu... nejlépe na studio@sunteem-records.cz kdybych tu podezřele dlouho nebyl on-line :)
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2009 14:02

sunrise píše:Ahoj všichni, nemůžu rozjet Largo - mám HW klíč k Cubase atd. takže tam problém není do chvíle než to chce stáhnout licenci (mám licenční klíč) a napíše mi to nějaké hovadiny ohledně mého připojení k netu, že to nemůže stáhnout. Přitom net je naprosto v pořádku, nepomohlo nic - restarty, oddělání USB klíče ani odinstalování eLicencer a znova nainstalování poslední verze - http://www.elicenser.net/en/... Ups... díky za každou radu... nejlépe na studio@sunteem-records.cz kdybych tu podezřele dlouho nebyl on-line :)

pomůže jedině jiný modem.. měl jsem stim taky problémy na Dlinku a na Zyxelu to nedělalo... zvláští je že dřive cca před půl rokem to jelo i na Dlinku, stim syncrosoft musel něco udělat asi...

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 15:44

ekeaze píše:
sunrise píše:Ahoj všichni, nemůžu rozjet Largo - mám HW klíč k Cubase atd. takže tam problém není do chvíle než to chce stáhnout licenci (mám licenční klíč) a napíše mi to nějaké hovadiny ohledně mého připojení k netu, že to nemůže stáhnout. Přitom net je naprosto v pořádku, nepomohlo nic - restarty, oddělání USB klíče ani odinstalování eLicencer a znova nainstalování poslední verze - http://www.elicenser.net/en/... Ups... díky za každou radu... nejlépe na studio@sunteem-records.cz kdybych tu podezřele dlouho nebyl on-line :)

pomůže jedině jiný modem.. měl jsem stim taky problémy na Dlinku a na Zyxelu to nedělalo... zvláští je že dřive cca před půl rokem to jelo i na Dlinku, stim syncrosoft musel něco udělat asi...

A sakra! Mám D-LINK DSL-G684T POMOOOOOOOOOOOOOOOC!
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2009 15:58

ten mam taky , bohuzel to fakt na nem neslape... jestli mas notebook s wify , tak bych zasel nekam do KFC nebo do kavarny kde maji internet.... :))

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 16:06

ekeaze píše:ten mam taky , bohuzel to fakt na nem neslo... jestli mas notebook s wify , tak bych zasel nekam do KFC nebo do kavarny kde maji internet.... :))
Tak jsem hovořil s operátorem u O2 a mají nějaké modemy na prodejnách co by to snad podporovaly... Teď zkouším uplnou haluz s ntb a wi-fi
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2009 16:11

O2 ma ten Zyxel na kterym to slape ... ale je dobrej jen na to preneseni licence jinak je celkem hroznej ten D-Link na surfovani facha lip

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 16:16

ekeaze píše:O2 ma ten Zyxel na kterym to slape ... ale je dobrej jen na to preneseni licence jinak je celkem hroznej ten D-Link na surfovani facha lip
Tak to je haluz! Na ntb HP jsem to přes wi-fi aktivoval!!! ale jakmile jsem USB HW klíč přendal zpět do PC tak to hlásí že to prostě není licencované, sakra!
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2009 16:20

no ona se tam ta licence sice nahraje ale pred koncem to udela chybu a neni to tam cely... proste na klidci je videt ale neni pouzitelna...
hlavne ji z toho klice nemaz ! pouze pak tu licenci aktualizuj...

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 16:31

ekeaze píše:no ona se tam ta licence sice nahraje ale pred koncem to udela chybu a neni to tam cely... proste na klidci je videt ale neni pouzitelna...
hlavne ji z toho klice nemaz ! pouze pak tu licenci aktualizuj...
Mohl bys mi s tím prosím píchnout on-line :) 225 418 666 mé IM nebo ti můžu zavolat, jestli můžu :) Nebo tady chat... už jsem přenesl licenci, že je vidět aktivní i na USB v PC ale nejede to furt to chce další aktivaci nebo co a nevím jak to aktualizovat, jak radíš, díky moc!
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 16:32

Use Master server instead of Slave server and check your internet connection. Tohle to píše blboun...
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od sunrise » 18 črc 2009 16:41

Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Waldorf Largo

Příspěvek od demsky » 27 črc 2009 22:12

som sa dneska trocha hral s Largom a normalne som z neho nadseny, ked som zacal ist
trocha hlbsie tak uz som zacal chapat aj modulacnu matricu, dokonca su tam aj
matematicke funkcie podobne FUN vo VAST synteze, i ked vo velmi primitivnej
forme. za tych par hodin som aj zopar zvukov nakrutil tak ich sem davam keby
nahodou niekomu padli na uzitok :)

http://leteckaposta.cz/423262564
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět