to je divne, mal som stipnuty akysi voxengo finalizer a mal zvuk az tak vintage, ze som ho zmazal... fakt to robilo taky gulaty hupavy mix ala 70te rokyBrooklyn / juanita juarez píše:ad attack:vasek píše:Tak jsem si to taky včera chvilku zkusil a totálně mě znechutilo to vintage ovládání (chápu ale, proč tam je). Ještě bych se chtěl zeptat, jakým způsobem si SSLChannel stanovuje attack na kompresoru?
pokud vim, jsou tam jen dve fixni polohy - fast anebo standard...
ad vintage:
nekonecna debata. pripomnelo mi to skvely pluginy od voxengo, ktery se nesnazi nic kopirovat. oni to totiz ani neumi! tuhle jsem cetl nejaky forum, kde se alexey/voxengo ptal, co je to 1176 a La2a a proc jsou z toho jako vsichni paf. nacez se samozrejme strhnul kruty flame. tenhle alexey je totiz zrejme genius v programovani, ale uz min hudebnik, a uz vubec nezna tenhle klasickej gear -- a nevidi duvod, proc ho kopirovat, kdyz mu sw nabizi moznost transcendence do mist, kam se hw nikdy nedostal. vsiml jsem si, ze dost oldschool zvukaru proto voxengem opovrhuje... osobne chapu obe strany.. on takovej EQ bez grafickyho znazorneni taky neni k zahozeni, clovek aspon posloucha, a nekresli.
no a curve eq ma frekvencne charakteristiky starych krabic ako la2, pultec atd v sebe uz cele roky