zvuk na mobilu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Pytkin
Moderátor

Re: zvuk na mobilu

Příspěvek od Pytkin »

uha .. forth .. tomu som sa venoval tak pred 20 rokmi .. to este stale existuje ? :)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

jj, existuje. btw, pokud ses mu věnoval, tak bys mi snad mohl poradit - je to dobra volba? požadavky už jsem snad psal - chci nějaký obyč jazyk, na který se snadno píše interpretr a ve kterém půjdou psát menší aplikace. jde mi hlavně o platformu J2ME.
Obrázek
live free or die!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kokso .. ja som sa tomu venoval pred 20 rokmi .. snad si nemyslis ze si nieco z toho este pamatam .. viem ze cela idea bol len jeden zasobnik .. a bolo to celkom odlisne od linearneho programovania z registrami .. celkom zabava .. ale na dnesne programovanie by som to asi nepouzil ..

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

tak forth má různá rozšíření. mě hlavně zaujal autor a jeho praktiky a celá ta myšlenka. když trošku pogooglíš, tak se dozvíš, že forth není mrtvý a jeho vlastnosti jsou použitelné i dnes.

mně přijde větší blázinec používat na mobilních zařízeních OOP a VM, forth mi na tyhle případy pasuje víc.
Obrázek
live free or die!

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Obrázek
live free or die!

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

páni a dámové, kuřátka a slepice, dovolte mi prosím několik slov: džekýsek je moje tajná láska a tak jsem se ho rozhodl obdarovat. vím, že má moc rád elektronickou hudbu a ještě víc prográmky, které ji umožňují skládat. nedávno dokonce projevil přání mít takové hudebnítko všude s sebou.

mám ho rád a tak se přímo nabízí menší úpis: do roka a do dne odladím mobilní aplikaci na hudební zvěrstva. klidně mi sem valte přání, co by měla umět.

váš (ale hlavně džekýskův) luphtráček
Obrázek
live free or die!

Odpovědět