zvuk na mobilu
Re: zvuk na mobilu
uha .. forth .. tomu som sa venoval tak pred 20 rokmi .. to este stale existuje ? 

jj, existuje. btw, pokud ses mu věnoval, tak bys mi snad mohl poradit - je to dobra volba? požadavky už jsem snad psal - chci nějaký obyč jazyk, na který se snadno píše interpretr a ve kterém půjdou psát menší aplikace. jde mi hlavně o platformu J2ME.
kokso .. ja som sa tomu venoval pred 20 rokmi .. snad si nemyslis ze si nieco z toho este pamatam .. viem ze cela idea bol len jeden zasobnik .. a bolo to celkom odlisne od linearneho programovania z registrami .. celkom zabava .. ale na dnesne programovanie by som to asi nepouzil ..
tak forth má různá rozšíření. mě hlavně zaujal autor a jeho praktiky a celá ta myšlenka. když trošku pogooglíš, tak se dozvíš, že forth není mrtvý a jeho vlastnosti jsou použitelné i dnes.
mně přijde větší blázinec používat na mobilních zařízeních OOP a VM, forth mi na tyhle případy pasuje víc.
mně přijde větší blázinec používat na mobilních zařízeních OOP a VM, forth mi na tyhle případy pasuje víc.
páni a dámové, kuřátka a slepice, dovolte mi prosím několik slov: džekýsek je moje tajná láska a tak jsem se ho rozhodl obdarovat. vím, že má moc rád elektronickou hudbu a ještě víc prográmky, které ji umožňují skládat. nedávno dokonce projevil přání mít takové hudebnítko všude s sebou.
mám ho rád a tak se přímo nabízí menší úpis: do roka a do dne odladím mobilní aplikaci na hudební zvěrstva. klidně mi sem valte přání, co by měla umět.
váš (ale hlavně džekýskův) luphtráček
mám ho rád a tak se přímo nabízí menší úpis: do roka a do dne odladím mobilní aplikaci na hudební zvěrstva. klidně mi sem valte přání, co by měla umět.
váš (ale hlavně džekýskův) luphtráček