ADAT od M-audia za par korun
ADAT od M-audia za par korun
Ted jsem nasel tuhle hracku od M-audia a podle predbezneho pruzkumu to vypada na fajn vec. Za par korun nabizi 4 ADAT I/O pres FireWire, navic jako bonus S/PDIF, MIDI, WordClock, vystup na monitory a na sluchatka s regulaci hlasitosti a je to kompatibilni s ProTools M-powered (kdyby to nekdo potreboval
. To vse za mrzkych 500$
(a podle froogle i za 400) Presne tohle jsem hledal, jupijaoooo 

-
aum generator
Jinak z tech analogovych vystupu nic slusneho nepoleze,uz podle obrazku to maji koncipovane za co nejmene penez,protoze jinak by tam dali i lepsi napajeni,pak by melo smysl pouzit i lepsi prevodniky, no a dostavame se na uroven uz jinych firem....Ale na ten digital by to nemuselo byt az tak od veci...
Kdybych nasel FW zarizeni s aes/ebu ,spdif,adat a wordclockem v 1U vysce ktere by bylo vyreseno na rozumne urovni se slusnyma ovladacema,asi bych dal s tezkym srdcem i tech 400 dolaru ...
Kdybych nasel FW zarizeni s aes/ebu ,spdif,adat a wordclockem v 1U vysce ktere by bylo vyreseno na rozumne urovni se slusnyma ovladacema,asi bych dal s tezkym srdcem i tech 400 dolaru ...
No ty analogovy vystupy jsou jenom takova sranda navic
, me jde o ty 4 ADATy (pokud nekdo vi o necem levnejsim, s alespon 2 ADATy, at se ozve). Taky jsem hledal nejaky zarizeni, kde by byly alespon 4 kanaly na AES/EBU, WC a aby to bylo pripojeny k booku (FW, PCMCIA), ale nikde jsem nejak nic nenasel :-/
Martin: me by ty ADATy stacilly dva (jak pisu vyse) pro dve AI3, ale nic takovyho neznam. Ovladace tezko rict, je to dost novy, takze se o tom jeste moc nevi. Z toho co jsem slysel a po zkusenosti s Audiophilem si myslim, ze M-audio na tom po strance ovladacu neni spatne, tak snad to bude platit i tady. Samozrejme se do toho nebudu hned vrhat a pockam si na reakce prvnich majitelu 
na 100% je vnutri ten novy svab od alesisu/wavefrontu... a k nemu dodava vyrobca sdk, takze pocitam ze ovladace budu ok, pac budu k mani aj alternativy
kermitak: dva lacne adaty mas od rme
http://www.thomann.de/thoiw2_rme_hammer ... 2d3aa0f953
aum generator: spdif s wc mas ked si kupis emu1212 a k nej wc daughterboard
kermitak: dva lacne adaty mas od rme
http://www.thomann.de/thoiw2_rme_hammer ... 2d3aa0f953
aum generator: spdif s wc mas ked si kupis emu1212 a k nej wc daughterboard
- Pavel Vantuch
-
aum generator
No pozor. Jakmile máš ke kartě připojené dvě a víc zařízení s digitálním výstupem, tak je sebelepší korekce jitteru k ničemu, protože hodiny těch mašinek se budou rozjíždět a karta se nemůže sesynchronizovat na obě (nebo dokonce víc) hodnoty najednou. Tady je WC nezbytný.kexik píše:aum: no to ti verim(ale mrkni sa aj ty na tu rme co som linkol vyssie, cena je mierna a vzhladom ktomu ze rme maju vynikajucu pll na digitalnych vstupoch a chip vie jitter correction, tak absencia wc az tak nevadi
Na druhou stranu si ale myslím, že úplně stačí, že přes WC budou sesynchronizovány všechny mašiny na vstupu karty a ta se potom díky PLL přizpůsobí, stejně jako případná digitální zařízení připojená za ní.