1) cpu: neblázni, FL skoro nevyužije dvě jádra (podle všeho FX pluginy, které pod ním běží, mohou být jen na jednom jádru, tak nějak rozděluje jen generátory). Rychlé dvoujádro ti do FL podle mě dá větší výkon než pomalejší 4jádro. Já mam E8500 nataktovaný na 4,05 GHz.
2) chladič: jedu s ThermalRight Ultra-120 eXtreme a noctuáckym supertichym větráčkem. O tom tvym hajzlíkovi jsem taky uvažoval,ale víc mi vyhovuje, když chladič fouká teplej vzduch rovnou do výfuku ze skříně a ne na chipset..
3) 3500 mi az desku přijde taky zbytečný.. takové to "za dva roky upgrduju cpu, zustane mi deska" je třeba brát s rezervou.. já na svou starší (1,5 roku) desku za (v té době) 4000 nacpal novej procík a abych ho vůbec rozchodil, musel jsem hledat nějaký německý alfaverze Biosu a celý to byl hroznej boj... Ale jinak proč ne...
4) Ta grafárna je nahovno, ale jestli to chceš jen jako DAW, je to samozřejmě fuk
5) zdroj: Silentmax vůbec neznám, nidky jsem nikam nemontoval, tak nevim, co v tom je... skoro bych spíš koupil nějakej (papírově) slabší (max 600W, klidně i 500W) a POŘÁDNEJ - tedy za podobný peníze. Dobrej 500W je lepší, než průměrnej 700W - kterej má stejně význam tak leda při 4870kách v crossfiru
6) HDD.. WDčka už taky dlouho nekupuju, tak nevim.. dobrou zkušenost mam se samsungama (jedou mi tu 4
7) skříň : rozhodně coolermaster, já do ničeho jinýho nestavim