Ake komponenty do noveho PC?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

kexik píše:to je naprosto normalna cena, kazda dobra skrina stoji cez 100 eur. vsetko lacne po case bzuci a hned na zaciatku ma vacsie-mensie problemy s presnostou. to sa potom deju divne restarty ked vyliezaju karty a pamate z dosky koli roznym pnutiam sposobenym nepresnostami. idealna je zvarana skrina, nie nitovana. a ja osobne odporucam ocel, nie hlinik, a aspon 1mm
skrina je dielec, ktory s najvacsou pravdepodobnostou prezije vsetky ostatne dielce, tak naco na nej setrit
Zajimave, ja mam skrin za 950kc uz 4 roky, nytovanou, a nechri ani nebzuci. Urcite, pokud je svarovana, je to lepsi matros, ale osobne davat 5k za skrin, to je fakt ulet, jedine ze by slo o designovku, jinak podle me nema cenu.

delay

Příspěvek od delay »

No, zrovna třeba ten ANTEC P182 je naprosto výborná skříň s tolika vychytávkama, že bych ty peníze za to klidně dal. jistě že z části jedná jen o pocit, ale takto podle mě má vypadat dokonalá skříň. Kdybych neměl průměrnou NEXUS Breeze, kterou sem kupoval jako SILENT vytlumenou variantu, tak beru ANTEC.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Když už drahou skříň, tak bych si koupil nějakou tu Zalman za 11 tisíc, která je celá z kovu a má tam spoustu pasivů, teplo se přenáší přes heat-pipes z procíku a grafiky rovnou do kostry, může to tedy být komplet pasivní. Ale jinak pro DAW PC bych šel do racku, narval tam to nejvýkonnější co se vyplatí koupit a rack dal někam do jiné místnosti.

Zkoušel jsem včera s tím mým novým chladičem CM GeminII ject pasivně a uchladí mi E6600 bezvadně, má to 60°C v klidu, což mi přijde jako dobrá teplota s komplet pasivem, jenže chipset už lítal na 90°C, ten hřeje jak debil. Ještě koupit pasivní zdroj (ty jsou imho předražené) a můžu ject komplet pasivně. Možná jsem rád, že nemám čtyřjádro, to bych už pasivně asi neuchladil.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

da sa kupit aj skrina za 1000-2000 sk , ktora je na poradku .. len treba trosku hladat ..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Tuhle pasivní Zalman skříň jsem myslel - http://www.svethardware.cz/art_doc-0D76 ... E30F4.html

To už je dost brutál cena ale...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 12 led 2009 13:43, celkem upraveno 1 x.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

2 Pytkyn: mas nejaky tip? Premyslim, zda vyhodit tu moji a poridit si novou s novym HW, nebo ne, 1-2k bych zvladnul...

dirtymusic

Příspěvek od dirtymusic »

asi to sem moc nepatri, ale mozna to nekdo bude vedet,.. davam si do kupy sice jen na midi a sem tam nejaky audio + vst efekty rackovej komp s 64bit procakem, chci na tom mit ableton. pouziva nekdo ableton na 64bit pc? oficialne by to jit melo podle infa z netu, ale zajimalo by me jestli to nedela nakej bordel a jestli na tom jdou vsechny vst nebo jen neco a tak, jestli nakonec neni lepsi na to hodit XPcka 32bit verzi a nevyuzit plnej vykon..

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

dirtymusic píše:asi to sem moc nepatri, ale mozna to nekdo bude vedet,.. davam si do kupy sice jen na midi a sem tam nejaky audio + vst efekty rackovej komp s 64bit procakem, chci na tom mit ableton. pouziva nekdo ableton na 64bit pc? oficialne by to jit melo podle infa z netu, ale zajimalo by me jestli to nedela nakej bordel a jestli na tom jdou vsechny vst nebo jen neco a tak, jestli nakonec neni lepsi na to hodit XPcka 32bit verzi a nevyuzit plnej vykon..
Ableton ti pobezi, VST jak ktery, spis ale ne vsechny, jedine v emulovanym modu, coz je zase kravina. Chtel jsem totez, ale nakonec dam standard XP a zustanu u 32bit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

upman : ja bezne davam tieto :

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10412270

su z tenkeho plechu , ale co je podstatne , vpredu aj vzadu das 120mm tichy fan , cim zarucis dobre chladenie diskov aj celeho vnutra ..

alebo hubertovi sme dali toto :

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10308636

ta je vnutri odhlucnena .. celkom fajn .. mne sa len nepaci , ze pri vkladani CD musis otvorit ten predny panel ..

Alebo Kayko teraz chce novy komputer a uvazujeme o tomto :

http://www.alza.sk/nexus-caterpillar-si ... d79400.htm

Tiez odhlucnena .. tiez sa musi odklapat , pri vkladani CD ..

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Diky, ta pro huberta vypada fakt pekne a za ty penize parada...

atom

Příspěvek od atom »

Pytkin tie skrine su celkom do pohody si ma celkom potesil.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Odpovědět