tak len pre informaciu daj vediet co to bolo
ale kedze je tak vela roznych vyrobcov,
myslim, ze je nerealne zarucit
100percentnu kompatibilitu...
tak ale - nasiel si lacnejsie riesenie ako ja
to je hanebne zjednodusene. ja poznam aspon dvoch ludi komu prastare fw zariadenia od m-audio funguju na via radici. ono to je o viacerych veciach... m-audio sa tym odporucanim TI akurat isti v tom zmysle, ze TI svojim zakaznikom pomerne presne radi, ako ich chipset zapojit a coho sa vyvarovat. v tom je jadro pudla, nie v chipe ako takom. autori layoutov rakosnickych matickch dosiek su totiz babraci. a ako vravim, TI pravidlo plai pre vsetky FW audio zariadenia. len malo vyrbcov ma gule to otvorene priznatJohnyCash píše:Bohužel, málokterý výrobce NB montuje standardně FW s chipsetem TI, a M-Audio nemá na krabici velký nápis, že s jiným FW chipsetem než TI prostě makat nebudePoslední šanci vidím v PCMCIA FW kartě s TI chipsetem.
bohuzial aj to je mozne... jedine dobre riesenie je zacat kupou audio zariadenia a vyberat notebook podla toho ci na nom funguje. co vacsina ludi robi naopak. a este zopakujem vec, ktoru tu opakujem milionkrat, prekvapivo casto moze za problem s fw zly lacny kabel. spravny fw kabel je totiz dvojica samostatne tienenych krutenych dvojciat, ak rakosnici pouziju jednoduche tienenie alebo dvojcata nie su krutene alebo tienenie nie je zapojene na konektore, tak to blbne. dalsi problem moze byt blby zdroj na laptope, vzdy treba skusit pracovat na baterku a pozorovat ci sa to nahodou nezlepsi.JohnyCash píše:Ano, vzal jsem to poněkud zjednodušeně, neb má frustrace nabyla vrcholu. Zvlášť poté, co jsem pročetl všech 57 stránek v tomto fóru
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=73829
a zjistil jsem, že dost možná ani PCMCIA FW s TI chipem problém nevyřeší kvůli tomu, že v NB je PCMCIA řadič se stejně mizerným chipsetem jako má integrovaný FW řadič.