Driver pre Dual Core AMD

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
dano

Příspěvek od dano »

Poshook tak potom ked to zabehnes tak sa podel o zazitky a hlavne ci je to taka brutalna sleha s tym pracovat.... musi to byt parada...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

v cubase SX 3.1 dam pri 512 samplovej latencii 18 x room works s defaultnym nastavenim...

pri 1024 samploch (25ms) som dal na 6 stereo audio stop po 8 x Waves RenVerb (default preset) = 48 instancii. grafika sice sekala, ale pokial som sa nedotkol mysi, vsetko slo bez lupancov :)

dano

Příspěvek od dano »

Tak tomu uz hovorim kombajn.... Je to sila ze sa takyto stroj da pouziavt v home studiu.... Inak kamarat v studiu bezne pracuje tak, ze meni latenciu pocas prace, teda ked nahrava MIDI dak ju praskne co najnizsiu a ked mixuje, alebo robi ine tahy s audiom, tak ma 1024 a viac...

Co sa tyka porovnania s mojim P4, neskusal som este kolko to znesie, no urcite o dost menej, teraz mam RAM len 512, takze to uz vobec... Ale uz sa tesim ked budem mat AMD, aj ked nie hned DUAL....

Inak aky AMD komp je vykonovy ekvivalent P4? Lebo P4 beriem teraz ako minimum. Da sa to nejako porovnat s 3200?

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Poshook: mal si kupit zalmana ;)

ale vazne.. ja som zistil ze mi velmi pomohol na teplotu procaku vyfukovaci vetrak v zadu.. kludne pomalicky na 5v.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

zalman, thermaltake, to mas jedno. je ale pravda, ze ten zadny vetracik skusim namontovat...IMHO ked som robil tie merania, v izbe som mal 32 stupnov a to je asi tiez nadpriemer :) to nehovorim o tom, ze PC je pod stolom a za stolom je radiator :)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Poshook: sa nediv ked mas pocitac v peci ;)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

mozno by pomohla mala chladnicka a strcit ho do nej :)
len to by asi kondenzovalo a skratovalo...

kexik

Příspěvek od kexik »

hrubym ekvivalentom pIV 2.8GHz prescott je moj sempron3100+... vyskusane na kvantovych vypoctoch, na muzike to ale bude podobne, je tam podobny narok na fpu a tak...
a to ma stvrtinovu cache a takt 1800MHz
Naposledy upravil(a) kexik dne 06 bře 2006 13:24, celkem upraveno 1 x.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

tak nakoniec som bol nuteny pouzit heatpipe chladic (Big Typhoon od Thermaltake). teplota klesla pri otvorenej skrini na 51 a pri zatvorenej na 61, co je 10 stupnov pod TCase Max. spokojnost....mozno ho este kusok taktnem :)

Obrázek

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Poshook: jen mala poznamecka - to ze mas pri otevrene skrini nizsi teplotu nez pri zavrene svedci o tom, ze je tam neco shnileho, konkretne ze mas nedoresene proudeni vzduchu. Zkus si dopredu skrine dolu pridat nejakej velkej nizkootackovej 12cm ventilator, myslim, ze by to mohlo hodne pomoct (nepotreboval bys Thermaltake a i diskum a pametem bude lip). Pripadne si urovnej kabely ;)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Kermitak píše:Poshook: jen mala poznamecka - to ze mas pri otevrene skrini nizsi teplotu nez pri zavrene svedci o tom, ze je tam neco shnileho, konkretne ze mas nedoresene proudeni vzduchu. Zkus si dopredu skrine dolu pridat nejakej velkej nizkootackovej 12cm ventilator, myslim, ze by to mohlo hodne pomoct (nepotreboval bys Thermaltake a i diskum a pametem bude lip). Pripadne si urovnej kabely ;)
dik

Odpovědět