Driver pre Dual Core AMD
Tak tomu uz hovorim kombajn.... Je to sila ze sa takyto stroj da pouziavt v home studiu.... Inak kamarat v studiu bezne pracuje tak, ze meni latenciu pocas prace, teda ked nahrava MIDI dak ju praskne co najnizsiu a ked mixuje, alebo robi ine tahy s audiom, tak ma 1024 a viac...
Co sa tyka porovnania s mojim P4, neskusal som este kolko to znesie, no urcite o dost menej, teraz mam RAM len 512, takze to uz vobec... Ale uz sa tesim ked budem mat AMD, aj ked nie hned DUAL....
Inak aky AMD komp je vykonovy ekvivalent P4? Lebo P4 beriem teraz ako minimum. Da sa to nejako porovnat s 3200?
Co sa tyka porovnania s mojim P4, neskusal som este kolko to znesie, no urcite o dost menej, teraz mam RAM len 512, takze to uz vobec... Ale uz sa tesim ked budem mat AMD, aj ked nie hned DUAL....
Inak aky AMD komp je vykonovy ekvivalent P4? Lebo P4 beriem teraz ako minimum. Da sa to nejako porovnat s 3200?
hrubym ekvivalentom pIV 2.8GHz prescott je moj sempron3100+... vyskusane na kvantovych vypoctoch, na muzike to ale bude podobne, je tam podobny narok na fpu a tak...
a to ma stvrtinovu cache a takt 1800MHz
a to ma stvrtinovu cache a takt 1800MHz
Naposledy upravil(a) kexik dne 06 bře 2006 13:24, celkem upraveno 1 x.
Poshook: jen mala poznamecka - to ze mas pri otevrene skrini nizsi teplotu nez pri zavrene svedci o tom, ze je tam neco shnileho, konkretne ze mas nedoresene proudeni vzduchu. Zkus si dopredu skrine dolu pridat nejakej velkej nizkootackovej 12cm ventilator, myslim, ze by to mohlo hodne pomoct (nepotreboval bys Thermaltake a i diskum a pametem bude lip). Pripadne si urovnej kabely 
dikKermitak píše:Poshook: jen mala poznamecka - to ze mas pri otevrene skrini nizsi teplotu nez pri zavrene svedci o tom, ze je tam neco shnileho, konkretne ze mas nedoresene proudeni vzduchu. Zkus si dopredu skrine dolu pridat nejakej velkej nizkootackovej 12cm ventilator, myslim, ze by to mohlo hodne pomoct (nepotreboval bys Thermaltake a i diskum a pametem bude lip). Pripadne si urovnej kabely