ESI QUATAFIRE 610 - pomoooc

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

FIREWIRE !!!

Fractal

Příspěvek od Fractal »

ježiš, samozrejme, ze jsem kontroloval vse (i mute na savlich), prave ze s kartou mam problemy...a velke, nekdy se sama resetuje (pri spousteni nekterych typů videjí, nebo jenom tak ze srandy) a nejvecí masakr je to s tema vystupama... mam winXP servis pack1 tusím firewire jsem mel kdysi pres audigy2:), ted ho mam pres STLab kartu osazenou chipem NEC IEE 1394 uPD728734 ...takze myslite ze to muze bytb tiííím?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Zkus kotaktovat disk multimedia www.disk.cz ty delaj distribuci pro Ego sys. Ty ti urcite reknou jesli to s tim funguje nebo ne.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

no... treba v abletonu kdyz nastavim vystup z 3/4, tak jede jenom z 3/4, ale ne ze sluchatek (cili 1/2 se taky vypne) JÁ SI PŘEDSTAVOVAL, ŽE SIGNAL POLEZE ZE VŠECH VYSTUPU SOUČASNĚ!!! MÁ TO TAK FUNGOVAT? tak co neboco

Tomadur

Příspěvek od Tomadur »

Já jsem s jejim provozem spokojenej. Zvuk je taky v poho. Za ty prachy.
Mě fungovala se starym i novim firmwarem. Tam bylo jen pár nepodstatných změn. Akorát jsem nepochopil podlední ovladače?! Tak jsem tam vrátil ty předposlední. Zdary

Tomadur

Příspěvek od Tomadur »

Ještě maličkost. Sluchatkovy vystup je vystup 1 a 2. A nejde poslat jeden zdroj do vsech vystupu, ale jde v poho rozeslat nekolik zdroju to nekolika vystupu.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

ale právě proto, ze mi jeden signál pojede ze všech výstupů jsem si ji koupil, tohle je snad normální vlastnost X-in/Y-out zvukovek, ne?!

Odpovědět