tak som trochu updatol stojan a nasiel dalsie skvele svorky na uchyt gearu.. samozrejme ide o uchyty pre trubky na vodu ale su akurat pre pouzitie v studiu... stojan som pod keyboard som otocil a narovnal vertikalne a zostalo este miesto aj na osvetlenie klavesov pod nim...
neviete poradit, ako sa da uplne ocistit cin ktory je uz naliaty na pliesku, povedzme jack.. mam tam zo stareho frcnuty cin a chcel by som ho odtial uplne dostat prec, ... je na to nejaky osvedceny postup?
EXCOM píše:neviete poradit, ako sa da uplne ocistit cin ktory je uz naliaty na pliesku, povedzme jack.. mam tam zo stareho frcnuty cin a chcel by som ho odtial uplne dostat prec, ... je na to nejaky osvedceny postup?
uplne ho prec nedostanes. kup si odsavaciu licnu (vyzera to ako medene tienenie z kabla, taka 2mm strimflicka z jemneho drotu, dostat oi v hornbachu). do toho roztaveny cin nasajes jak do spongie. na hrubu masu samozrejme odsavacka
EXCOM píše:c9000 : navrhol som si to tak aby kazdy gear bol na dosah ruky.. takze je to v pohode... tesim sa uz ked to vrazim do novej miestnosti
zdravim!
no trosku som sprtal ohladne toho V-synth - a narazil som na tvoje prispevky a ked som si pozrel tvoj hardware a vybavenie aj stranku povedal by som velmi velmi pekna zbierka .. to nie je len na 1 klobuk dole, ale rad by som sa dozvedel kde to vsetko vyuzivas resp. kde sa da vypocut neaka tvoja tvroba na tom - produkcie, ci hravas aj nazivo?
EXCOM píše:c9000 : navrhol som si to tak aby kazdy gear bol na dosah ruky.. takze je to v pohode... tesim sa uz ked to vrazim do novej miestnosti
zdravim!
no trosku som sprtal ohladne toho V-synth - a narazil som na tvoje prispevky a ked som si pozrel tvoj hardware a vybavenie aj stranku povedal by som velmi velmi pekna zbierka .. to nie je len na 1 klobuk dole, ale rad by som sa dozvedel kde to vsetko vyuzivas resp. kde sa da vypocut neaka tvoja tvroba na tom - produkcie, ci hravas aj nazivo?
Dik
za tie roky som to dal tento rok do hromady, mam popripravovane projekty ktore chcem zrealizovat ale casu je malo kedze ma to nezivi na tomto setupe som este neurobil nic, prave na tom realizujem remix Quadraxa...
prevazne som robil hudbu do hier a do cutscen... ale tento setup co vidis mam kratko.. cize praca na nom ma este caka...
Tak dik za info ja len tak ze ci tu je viac blaznov ako ´my´ co venuju tolko casu / cas = peniaze / do svojich hudobno-studiovych aktivit bez toho aby hrali ´prvu ligu ´ a teda to robia z cirej radosti a lasky k hudbe.
invisible_E píše:Tak dik za info ja len tak ze ci tu je viac blaznov ako ´my´ co venuju tolko casu / cas = peniaze / do svojich hudobno-studiovych aktivit bez toho aby hrali ´prvu ligu ´ a teda to robia z cirej radosti a lasky k hudbe.
ja by som to rad casom prekonvertoval na to aby ma to aj z casti zivilo ale to je aj zamer, hadam nikto si nekupuje taketo veci z cistej srandy.. alebo ano?