kexik píše:_ravi_: to same si ja myslim o truthoch... ako tu ktosi povedal, namiesat sa da na hocicom, len to dlho trva. a zavisi hodne od zanru. mne osobne sa revealy tiez pacia ale tak ako tak v zaplatitelnej cenovej nie je nic comu by sa dalo bezvyhradne verit. a SPAT K FCA202
a v zaplatitelnej cenovej nie je akustika, ktorej by sa dalo verit...
...clovek uz sa nemoze spolahnut ani na to, co pocuje, pripadne ako pocuje (ked vobec (nieco) pocuje )
Ctirad píše:Škoda, že na těch fotkách není vidět to nejpodstatnější - převodník a opampy. To jsou ty malý brouky poblíž koenktorů. Ty tři velký brouky jsou budič FW, FW procesor a nějaký logický pole.
Ale mám pocit, že jsem tam někde zahlíd rozmazaný logo cirrus logic Chtělo by to ten PICT0013.JPG ve větším rozlišení.
... v pondeli ten hires nekde najdu a dodam ... (akorat mi ted nejak nejede hosting, tak nevim kam s nim)
safa: tak co ten hires? dost by sa to hodilo lebo takto nejde citat napisi na cipoch.
a divne ze tam nikde nevidiet DA
na AD vraj vyzera ten Cirrus logic v strede (asi CS5341?)
safa: ono postaci ked odpises vsetky napisy na vsetkych svaboch s viac ako 6timi a menej ako 60 nohami (menej maju len stabilizatory a viac len radic fw a ine "nepodstatne" digi veci)
hmm tak fca202 sem si koupil z druhy ruky k notasu a jede mi to jen na PC, v notasu se mi ani nezozsvitila LEDka, ze je pristroj napajeny (samozrejme pripojeno pres 6pin FW kabel)... mate nekdo vyzkouseny FW radic (pcmcia, cardbus), ktery mi s tim prckem bude fungovat?