Hackintosh
Hackintosh
Zdar,
nové téma pro všechny kdo provozují nebo by rádi
vyzkoušeli OSX Tiger na Intel PC. Hodně lidí si chtělo vyzkoušet
možnosti OSX ale vysoká cena Apple hardware je odradila.
Já osobně momentálně provozuji OSX 10.4.7 (kernel je ale 10.4.3)
Vě funguje, Core Audio běží přes Intel HD Audio. Jediným omezením
je v současnosti driver pro mojí ATI EAX1600XT, který nepodpouje
extended desktop. Konfigurace mého hackintoshe:
Intel Core 2Duo E6400, 2GB RAM, ATI EAX1600XT Silent
Za cenu Mac mini to je rychlý jak průjem. Zatim to běží na orig. frekvenci,
borec co naswitchoval podobnou konfiguraci se dostal na úroveň nového MacPro. Měřeno podle Xbench, je otázka na kolik to odráží opravdu výkon systému.
nové téma pro všechny kdo provozují nebo by rádi
vyzkoušeli OSX Tiger na Intel PC. Hodně lidí si chtělo vyzkoušet
možnosti OSX ale vysoká cena Apple hardware je odradila.
Já osobně momentálně provozuji OSX 10.4.7 (kernel je ale 10.4.3)
Vě funguje, Core Audio běží přes Intel HD Audio. Jediným omezením
je v současnosti driver pro mojí ATI EAX1600XT, který nepodpouje
extended desktop. Konfigurace mého hackintoshe:
Intel Core 2Duo E6400, 2GB RAM, ATI EAX1600XT Silent
Za cenu Mac mini to je rychlý jak průjem. Zatim to běží na orig. frekvenci,
borec co naswitchoval podobnou konfiguraci se dostal na úroveň nového MacPro. Měřeno podle Xbench, je otázka na kolik to odráží opravdu výkon systému.
Nevím kexiku jestli si rozumíme, ale tohle je spíš fórum na muziku, takže řešit tady photoshop se mi zdá trochu mimo mísu, budiž. Uvidíme co se stane
až vyleze UB verze Photoshopu, máš pravdu že výkon v rossete je špatný.
Jinak Universal Binaries je zaklínadlo pro všechny Intel Macy, při emulaci prostě ten výkon nemůžeš očekávat.
Co mě běží: iLife 06, iWork 06, Logic Express 7.2 (rychle, kurva rychle), první AU pluginy pro Intel se již objevují, tak uvidíme jak dál.
kexik: Provozovat OSX na PC asi není to pravé ořechové pro profesionály (ten hledá podporu a stabilitu, stabilní to teda je, ale podporu asi těžko dostaneš na hacknutý os), ale ber to tak, že na fóru je spousta lidí co rádo zkouší různé věci, nainstaluješ, vyzkoušíš a uvidíš. Ju.
až vyleze UB verze Photoshopu, máš pravdu že výkon v rossete je špatný.
Jinak Universal Binaries je zaklínadlo pro všechny Intel Macy, při emulaci prostě ten výkon nemůžeš očekávat.
Co mě běží: iLife 06, iWork 06, Logic Express 7.2 (rychle, kurva rychle), první AU pluginy pro Intel se již objevují, tak uvidíme jak dál.
kexik: Provozovat OSX na PC asi není to pravé ořechové pro profesionály (ten hledá podporu a stabilitu, stabilní to teda je, ale podporu asi těžko dostaneš na hacknutý os), ale ber to tak, že na fóru je spousta lidí co rádo zkouší různé věci, nainstaluješ, vyzkoušíš a uvidíš. Ju.
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Jestli se tohle stane, neco skonci... to zavani flamem ,) Ale je treba se postavit na SPRAVNOU stranu :)Ctirad píše:Taky si myslím. Já bych si teda retailovku OS X, která by šla nainstalovat na normální PC, asi koupil a určitě nejsem sám.kexik píše:aj tak to raz apple vypusti ako krabicu... dajte na mna
a myslim ze tak aj zarobi viac prachov nez za tie dizajnerske kreacie co mu dnes seka asus ci kto :)