behringer dcx2496radek_p píše:A ted pouzivas co?kexik píše:pomerne dlho som na to uspesne pouzival posihfopit vst
jak použít RoomEQWizzard
-
pc.masters
Fova: Az budes mit ten merici mikrofon, odvazis se jej, prosim, za par stovek pujcit amaterum jako jsem treba ja? 
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=7967pc.masters píše:Fova: Az budes mit ten merici mikrofon, odvazis se jej, prosim, za par stovek pujcit amaterum jako jsem treba ja?
Taky fovu v blizsi dobe poprosim o pujceni. Bednicky uz mam, ted je jen trochu naposlouchat
-
pc.masters
chlopi, kde to stahnu?nemuzete mi to nekdo uploadnout nebo tak?Diky...kdyz dam do googlu "RoomEQWizzard" tak je to pass
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
pc.masters
grove: to co je za argument 
proste si tam za ucelom merania jednu bednu natiahni... v principe to moze byt hocaka bedna, musi ale hrat basy a musis poznat jej frekvencnu charakteristiku. tu ziskas napriklad tak, ze bednu zmerias v anechoickych podmienkach, napriklad na dvore (mimo miestnost a daleko od stien).
pri beznych monitoroch normalnej kvality (behringer truth a vyssie) sa mozes skoro nabeton spolahnut ze samotne monitory hraju rovno, +- par dB, to su zanedbatelne hodnoty, miestnost sposobuje nerovnosti radovo v DESIATKACH dB
proste si tam za ucelom merania jednu bednu natiahni... v principe to moze byt hocaka bedna, musi ale hrat basy a musis poznat jej frekvencnu charakteristiku. tu ziskas napriklad tak, ze bednu zmerias v anechoickych podmienkach, napriklad na dvore (mimo miestnost a daleko od stien).
pri beznych monitoroch normalnej kvality (behringer truth a vyssie) sa mozes skoro nabeton spolahnut ze samotne monitory hraju rovno, +- par dB, to su zanedbatelne hodnoty, miestnost sposobuje nerovnosti radovo v DESIATKACH dB