mozes si defaultne nastavit, ze vzdy sa pytat, ale aj tak ma FF zoznam suborov, kde sa da pri nich navolit individualne, co za akciu sa ma spravit. a quick time pri instalacii spravi take, ze veskery multimedialny obsah sa v FF nastavi na prehravanie QT pluginom priamo v okne prehliadaca a treba to tam potom individualne pri jednotlivych typoch suborov zase vypinat.Pytkin píše:hosi nerozumiem tomu preco je to quicktimom .. ked si raz v Firefoxe nastavim ze sa ma pytat , TAK SA MA PYTAT .. Stranky si predsa pozeram vo firefoxe .. nie v quicktime ..
Inak ja mam quicktime rad .. je to velmi vyspela technologia ..
Jak u Firefoxu stáhnout mp3 z odkazu ?
je tam globalne nastavenie pre vsetky subory a individualne nastavenie pre jednotlive subory - v tych individualnych nastaveniach si to QT prepina a potom ich aj sam sam spusta, aj ked je globalne nastavene, aby sa to pri vsetkych pytalo. je to divne, ale je to tak - treba to v tych individualnych poprestavovat samostatne pri kazdom multimedialnom subore (mp3, wav, avi... ... ... )Pytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..
Ano. to jsem si u všech zvukových souborů nastavil individuálně ručně v preferencích ... Jinak Safari se mi zalíbilo ... i pro stahování těchto souborů je nakonec docel inteligentní, takže asi k němu přejdu naplnoPytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..
ked rad pozorujes niekolko hodin rotujuce duhove kolecko, mas moje plne odporucanie :)Ivo píše:Ano. to jsem si u všech zvukových souborů nastavil individuálně ručně v preferencích ... Jinak Safari se mi zalíbilo ... i pro stahování těchto souborů je nakonec docel inteligentní, takže asi k němu přejdu naplnoPytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..
U Firefoxu jsem tento obrázek viděl dost často, i několikrát denně - u tak obyčejných úkonů jako "uložit stránky" a spousty jiných příležitostí. U Safari zatím ani jednoukexik píše:ked rad pozorujes niekolko hodin rotujuce duhove kolecko, mas moje plne odporucanieIvo píše:Ano. to jsem si u všech zvukových souborů nastavil individuálně ručně v preferencích ... Jinak Safari se mi zalíbilo ... i pro stahování těchto souborů je nakonec docel inteligentní, takže asi k němu přejdu naplnoPytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..