Jak u Firefoxu stáhnout mp3 z odkazu ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
rastis

Příspěvek od rastis »

Pytkin píše:hosi nerozumiem tomu preco je to quicktimom .. ked si raz v Firefoxe nastavim ze sa ma pytat , TAK SA MA PYTAT .. Stranky si predsa pozeram vo firefoxe .. nie v quicktime ..

Inak ja mam quicktime rad .. je to velmi vyspela technologia ..
mozes si defaultne nastavit, ze vzdy sa pytat, ale aj tak ma FF zoznam suborov, kde sa da pri nich navolit individualne, co za akciu sa ma spravit. a quick time pri instalacii spravi take, ze veskery multimedialny obsah sa v FF nastavi na prehravanie QT pluginom priamo v okne prehliadaca a treba to tam potom individualne pri jednotlivych typoch suborov zase vypinat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit ; hovorim vseobecne ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Přešel jsem na Safari, uvidíme jestli bude inteligentnější .... V každém případě se zdá být mnohem rychlejší a příjemnější. Obávám se ale že stáhnout mp3 v Safari už nepůjde vůbec ....

rastis

Příspěvek od rastis »

Pytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..
je tam globalne nastavenie pre vsetky subory a individualne nastavenie pre jednotlive subory - v tych individualnych nastaveniach si to QT prepina a potom ich aj sam sam spusta, aj ked je globalne nastavene, aby sa to pri vsetkych pytalo. je to divne, ale je to tak - treba to v tych individualnych poprestavovat samostatne pri kazdom multimedialnom subore (mp3, wav, avi... ... ... )

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:rastis : Ivo pise , ze ma nastavene pri vsetkych zvukovch suborov allways ask a nic sa nepyta a otvori to ..
Ano. to jsem si u všech zvukových souborů nastavil individuálně ručně v preferencích ... Jinak Safari se mi zalíbilo ... i pro stahování těchto souborů je nakonec docel inteligentní, takže asi k němu přejdu naplno

kexik

Příspěvek od kexik »

Ivo píše:
Ano. to jsem si u všech zvukových souborů nastavil individuálně ručně v preferencích ... Jinak Safari se mi zalíbilo ... i pro stahování těchto souborů je nakonec docel inteligentní, takže asi k němu přejdu naplno
ked rad pozorujes niekolko hodin rotujuce duhove kolecko, mas moje plne odporucanie :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:
Ivo píše:
ked rad pozorujes niekolko hodin rotujuce duhove kolecko, mas moje plne odporucanie :)
U Firefoxu jsem tento obrázek viděl dost často, i několikrát denně - u tak obyčejných úkonů jako "uložit stránky" a spousty jiných příležitostí. U Safari zatím ani jednou

kexik

Příspěvek od kexik »

aby som bol spravodlivy, odkedy som uprchol z francuzska, sa mozno osx o daco vylepsil. ale safari dokazali niektor stranky spolahlivo zostrelit. napodiv vzdy tie z cesko-slovenskej komorky :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

rastis : ivo prave pise ze to ma nastavene individualne a aj tak nic ..

Odpovědět