Potýkám s nepřekonatelným problémem: mám odkaz www.xyz/aa.mp3 a chci tu mp3 stáhnout, Firefox se v tom chová jak přiblblý: v preferencích/applications mám speciálně vybrané u VŠECH typů zvukových souborů (včetně všech mp3) "Always ask". Ale on se nezeptá co s tím chci udělat, vždycky to začne rovnou přehrávat a není cesta jak to stáhnout jako soubor. Je FF opravdu tak divný anebo jsem něco minul ? V Opeře stačilo dát odkaz do okýnka "quick download" a bylo to ... (nemám ji ted)
biscuit píše:co treba prave tlacitko a ulozit odkaz jako? jo a jeste taky, kterej program ti to tak tvrdosijne prehrava? vsadim si na quicktime..
Díky už jsem to objevil: File - Save page As .... Jo, je to QuickTime ). Ale k čemu jsou potom ty preference, "always ask" a kašle na to .... On Firefox mě štve i v mnoha jiných ohledech, ale mám pocit že je to mezi prohlížeči ještě to nejmenší zlo ...
to neni firefoxem, to dela asi ten quicktime, taky jsem se s tim mordoval. asi je to nekde v registrech a firefox nastaveni je slabsi.. no uz nejakou dobu ale pouzivam quicktime alternative
Urcite to musi jit nastavit, kdyz zadas adresu aboutconfig , ale presnej retezec ti nereknu... Podival bych se na keywordy jako audio, download, handler apod.
QuickTime taky nesnasim, nemelo se to nikdy dostat na Windows...prehravani videa a audia v prohlizeci patri vecem jako YouTube a spol...za to muze Apple a ty jeho formaty...
kdyby byla moznost prehravat QuickTime soubory v prohlizeci defaultne pres MediaPlayer (nejak to nastavit), okamzite odinstaluju QuickTime...
MediaPlayer taky nemam rad, ale ve Windows je defaultne, nemusim ho dodatecne instalovat, takze ten strpim...
hosi nerozumiem tomu preco je to quicktimom .. ked si raz v Firefoxe nastavim ze sa ma pytat , TAK SA MA PYTAT .. Stranky si predsa pozeram vo firefoxe .. nie v quicktime ..
Inak ja mam quicktime rad .. je to velmi vyspela technologia ..