Já mám ten samej problém, myslel sem, že to je tím, že sem tweakoval systém pře nLite a udělal si vlastní instalačku, já se toho přihlašovacího okna nemůžu zbavit...
V nastavení uživatelských účtů prostě nikde nemám možnost to vypnout... Myslel sem, že sem prostě přes nLite odstranil příslušnou službu. Už jsem si zvykl, ale bral bych to zrušit...
Jak zrušit dialog "přihlášení do windows" ?
Start - Spustit - do prázdného políčka napiš control userpasswords2 a pak už konej dle toho co je ti nábídnuto, tj. zruš příhlašovací dialog a definuj který user se bude defaultně přihlašovatdelay píše:Nezkoušel, ještě nejsem doma a druhak to nechápu(co má bejt TYPE CONTROL USERPASSWORDS2?), anglicky umím, ale XP mám CZ a stejně to nemůže bejt jinde než v nastavení uživatelských účtů a tam mám některý pole prostě nefunkční...
To byly XP Home, nestačilo to ... pořád se to vracelo až do chvíle uskutečnění zmíněného procesu ...Pytkin píše:V XP to stacilo ..Ivo píše:Jen vymazat ho nestačí - přihlášení nabíhá pořád i potom. Pomůže jedině proces, který napsal bassline - pak už je to OK.Pytkin píše:pri doinstalovani Net Framework sa tio prida novy user .. staci ho zmazat alebo disablovat a uz je vsetko ako pred tym ..
Funguje to. Díky všem.Ivo píše:Start - Spustit - do prázdného políčka napiš control userpasswords2 a pak už konej dle toho co je ti nábídnuto, tj. zruš příhlašovací dialog a definuj který user se bude defaultně přihlašovatdelay píše:Nezkoušel, ještě nejsem doma a druhak to nechápu(co má bejt TYPE CONTROL USERPASSWORDS2?), anglicky umím, ale XP mám CZ a stejně to nemůže bejt jinde než v nastavení uživatelských účtů a tam mám některý pole prostě nefunkční...