Jak zrušit dialog "přihlášení do windows" ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
delay

Příspěvek od delay »

Já mám ten samej problém, myslel sem, že to je tím, že sem tweakoval systém pře nLite a udělal si vlastní instalačku, já se toho přihlašovacího okna nemůžu zbavit...
V nastavení uživatelských účtů prostě nikde nemám možnost to vypnout... Myslel sem, že sem prostě přes nLite odstranil příslušnou službu. Už jsem si zvykl, ale bral bych to zrušit...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A zkoušel jsi to co píše bassline ?

delay

Příspěvek od delay »

Nezkoušel, ještě nejsem doma a druhak to nechápu :-) (co má bejt TYPE CONTROL USERPASSWORDS2?), anglicky umím, ale XP mám CZ a stejně to nemůže bejt jinde než v nastavení uživatelských účtů a tam mám některý pole prostě nefunkční...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

delay píše:Nezkoušel, ještě nejsem doma a druhak to nechápu :-) (co má bejt TYPE CONTROL USERPASSWORDS2?), anglicky umím, ale XP mám CZ a stejně to nemůže bejt jinde než v nastavení uživatelských účtů a tam mám některý pole prostě nefunkční...
Start - Spustit - do prázdného políčka napiš control userpasswords2 a pak už konej dle toho co je ti nábídnuto, tj. zruš příhlašovací dialog a definuj který user se bude defaultně přihlašovat :wink:

delay

Příspěvek od delay »

Aha... Tak to sem nevěděl. Super. Vyzkouším...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo píše:
Pytkin píše:pri doinstalovani Net Framework sa tio prida novy user .. staci ho zmazat alebo disablovat a uz je vsetko ako pred tym ..
Jen vymazat ho nestačí - přihlášení nabíhá pořád i potom. Pomůže jedině proces, který napsal bassline - pak už je to OK.
V XP to stacilo ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:
Ivo píše:
Pytkin píše:pri doinstalovani Net Framework sa tio prida novy user .. staci ho zmazat alebo disablovat a uz je vsetko ako pred tym ..
Jen vymazat ho nestačí - přihlášení nabíhá pořád i potom. Pomůže jedině proces, který napsal bassline - pak už je to OK.
V XP to stacilo ..
To byly XP Home, nestačilo to ... pořád se to vracelo až do chvíle uskutečnění zmíněného procesu ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo " divne .. ale pri windowse sa niet comu cudovat ..

delay

Příspěvek od delay »

Ivo píše:
delay píše:Nezkoušel, ještě nejsem doma a druhak to nechápu :-) (co má bejt TYPE CONTROL USERPASSWORDS2?), anglicky umím, ale XP mám CZ a stejně to nemůže bejt jinde než v nastavení uživatelských účtů a tam mám některý pole prostě nefunkční...
Start - Spustit - do prázdného políčka napiš control userpasswords2 a pak už konej dle toho co je ti nábídnuto, tj. zruš příhlašovací dialog a definuj který user se bude defaultně přihlašovat :wink:
Funguje to. Díky všem.

Odpovědět