JAKÉ BY MĚLO BÝT POŘÁDNÉ " AUDIO PC" ?!
-
sidewinder
Standart PC + Intel HT
Cao mam dotaz. Pred casem jsem upgradoval na Intel HT 2.6 a prave laboruju s vykonem a windows. Pri nastaveni windows v ACPI modu vidim v systemu 2 procesory v cubase mam aktivovano Multiple CPU vse bezi ale praska zvuk treba pri rolovani okna. Zkusil jsem tedy dat ovladac pro standart pc vse bezi bez praskani ale v systemu je pouze jeden cpu. Da se do standart pc modu nejak doinstalovat neco co bude zase podporovat oba procesory? Ovladace k desce mam nainstalovane vsechny.
p4 ht 2.6
asus p4pe-x
2x512 MB 400Mhz
st audio dsp 2000 c-port
p4 ht 2.6
asus p4pe-x
2x512 MB 400Mhz
st audio dsp 2000 c-port
sidewinder : Standard PC je len jeden proceor .. HAL musis mat MPS Multiproc PC ...
Zoznam HAL : http://support.exe.sk/ff.asp?id=923
Zoznam HAL : http://support.exe.sk/ff.asp?id=923
-
sidewinder
ZDRAVÍM LIDI MÁM PROBLÉM
Všechno znělo logicky a vyplinulo mi z toho že musím mít HAL
MPS Multiproc PC.
Bohužel mi tento HAL při instalaci i při změně v již nainstalových windows způsobí zamrznutí systému při startu asi při jeho zavádění. Při instalaci po výběru tohoto HALu proběhne kopírování instalačních souborů na disk a když už chce nahodit okna začne asi zavádět tento HAL a zůstane zamrzlý s černém dos okně s blikajícícm kursorem vlevo nahoře. Když dělám změnu už ve win změnou ovladače tak to zůstane ve stejném stavu ovšem při dalším startu.
Zkoušel jsem Win XP Prof , Win XP Prof SP1, Win XP Prof SP2 a dnes i originální Win XP Prof SP 1. Všechny končí stejně.
PC: Asus P4PE-X, Intel HT 2,6, 1GB RAM, GEForce3Ti, Sta 2000 C-Port, WD 80, 120 GB
V biosu mam HT enabled a PnP off.
A TEĎ BABO RAĎ
Všechno znělo logicky a vyplinulo mi z toho že musím mít HAL
MPS Multiproc PC.
Bohužel mi tento HAL při instalaci i při změně v již nainstalových windows způsobí zamrznutí systému při startu asi při jeho zavádění. Při instalaci po výběru tohoto HALu proběhne kopírování instalačních souborů na disk a když už chce nahodit okna začne asi zavádět tento HAL a zůstane zamrzlý s černém dos okně s blikajícícm kursorem vlevo nahoře. Když dělám změnu už ve win změnou ovladače tak to zůstane ve stejném stavu ovšem při dalším startu.
Zkoušel jsem Win XP Prof , Win XP Prof SP1, Win XP Prof SP2 a dnes i originální Win XP Prof SP 1. Všechny končí stejně.
PC: Asus P4PE-X, Intel HT 2,6, 1GB RAM, GEForce3Ti, Sta 2000 C-Port, WD 80, 120 GB
V biosu mam HT enabled a PnP off.
A TEĎ BABO RAĎ
-
sidewinder
zjavne nemas na vyber, heh? ja som osobne HT nikdy nemal, chlapkom co ho mali v robote som XP navalil tak ako si to sam system defaultne nastavil a dalej po tom nepatral... beztak si to kupili len koli egu a pisali na tom vo worde 
myslim ze som niekde porovnanie HT ns normal mod videl testovat na cubase a ziadna drama sa nekonala.
myslim ze som niekde porovnanie HT ns normal mod videl testovat na cubase a ziadna drama sa nekonala.
-
bluem