je pci-e zla pre DAW ?
Ak im napises, obcas im dojde a ceny upraviaSolarfall píše:...a co som videl ceny tak u nas v muzikeri to stoji 14999skk a v cechach www.audiotek.cz 7781kc a to je asi 10100skk.
zeby? ale chcu aby ta firma to mala na sklade.:Poshook píše:nie len na slovensku, kdekolvek
"Chcete nakupova? práve u nás, ale v inej predajni ponúkajú ten istý tovar za nižšiu cenu a majú ho na sklade? Staèí ak nám to doložíte konkrétnou ponukou a my vám tento tovar predáme za cenu ešte nižšiu!"
ale asi tam napisem... viac by mi vyhovovalo keby som to kupil tu bez problemov v blave a nemusel sa otravovat s pripadnymi reklamaciami do ciech...ale tych 5 litrov je dost rozdiel..
Chcel som v Muzikeri kedysi kupit zvukovku a monitory. Ceny mali povodne hrozne, ale ked som im poslal linky na ceske a euro ceny, dali ich do poriadku aj oni. Pri objednavani ma upozornovali, ze to moze trvat aj 2 mesiace. No a po dvoch mesiacoch si uz nepamatili, ze som u nich nieco objednaval. Takze som nakupil v Musik-produktive.
Ale zase kamos u nich kupil nechtiac velmi predrazene kombo ku gitare. Po dodatocnom upozorneni na cenu mu dali volny nakup v hodnote rozdielu povodnej a upravenej ceny. Takze snazia sa
Ale zase kamos u nich kupil nechtiac velmi predrazene kombo ku gitare. Po dodatocnom upozorneni na cenu mu dali volny nakup v hodnote rozdielu povodnej a upravenej ceny. Takze snazia sa
mne na muzikeri zrovna vadia tie cakacky a smirovacky... tazko sa zozenie nejaka prkotina ktoru sice mavaju ale je po nej zhanka. isty cas som sa snazil kupit mic100 od uliho, potom som sa na to vykaslal a zlepil som nieco na kolene...
ale snazit sa snazia, klubistom aj letacike posielaju
len obsah tych letacikov keby bol na sklade... ale som vdacny aj za taky obchod pred piatimi rokmi bolo prd, dneska to uz neni take desne
ale snazit sa snazia, klubistom aj letacike posielaju
tak uz mi odpisali a nie su schopni to zohnat pretoze to nemaju dodavatelia...toho som sa presne bal...asi budem musiet prejst na drahsie a horsie alternativne riesenie mix+karta...
zatial to vyzera na audiophile+mackie vlz 1202 (nepaci sa mi ze nema knob na priame ovladanie hlasitosti sluchadiel) pripadne soundcraft compact4 alebo 10 tieto maju dokonca 2 vystupy na sluchadla tak ako omni (paci sa mi ze spavacka aj zvukar maju vlastne sluchadla ..dobre ked su vsetci v jednej miestnosti) a bez auxov by som sa zaobisiel....
vyuzitie chcem take ze vsetka hudba z pocitaca, ovladanie hlasitosti a sluchatkovy zosilovac z mixu + obcasne nahranie spevu pripadne nejakeho nastroja.
skusim este na to audioteku hoci tiez predpokladam ze to omni mat nebudu...
vyuzitie chcem take ze vsetka hudba z pocitaca, ovladanie hlasitosti a sluchatkovy zosilovac z mixu + obcasne nahranie spevu pripadne nejakeho nastroja.
skusim este na to audioteku hoci tiez predpokladam ze to omni mat nebudu...