je pci-e zla pre DAW ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Poshook

Příspěvek od Poshook »

ak by si ozelel ten volume potencak na masteri tak aj M-Audio SOLO by nebolo za tie prachy zle

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

hmm mam dosku bez firewire (a k fw nemam ani moc doveru) a fakt chcem nieco na ovladanie hlasitosti..nechcel by som si odpalit monitory (ktore su tiez v plane uz dlhsiu dobu, chcem to kupit naraz ;-)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ja prezmenu doverujem vylucne PCi a FW

rastis

Příspěvek od rastis »

Solarfall píše:...a co som videl ceny tak u nas v muzikeri to stoji 14999skk a v cechach www.audiotek.cz 7781kc a to je asi 10100skk.
Ak im napises, obcas im dojde a ceny upravia :). Ina vec je, ze pokial to nemaju priamo na predajni, nie su schopni to dodat (vlastna aj pocuta skusenost) :(

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

rastis> muziker chce pri znizeni ceny vidiet kde sa to na Slovensku predava za nizsie a to zial nikde...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

nie len na slovensku, kdekolvek

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Poshook píše:nie len na slovensku, kdekolvek
zeby? ale chcu aby ta firma to mala na sklade.:

"Chcete nakupova? práve u nás, ale v inej predajni ponúkajú ten istý tovar za nižšiu cenu a majú ho na sklade? Staèí ak nám to doložíte konkrétnou ponukou a my vám tento tovar predáme za cenu ešte nižšiu!"

ale asi tam napisem... viac by mi vyhovovalo keby som to kupil tu bez problemov v blave a nemusel sa otravovat s pripadnymi reklamaciami do ciech...ale tych 5 litrov je dost rozdiel.. :roll:

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ja robim v muzikeri (oddelenie PA/Studiova technika). ta cena by sa urcite spravila :) problem je v tom, ze tam bude urcite cakacia doba aj mesiac

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

poshook>ta cakacia doba by mi nevadila.. tento mesiac mam naplanovany novy lcd monitor a na buduci mesiac by mi na to akurat vysiel budget. ak by si to vedel vybavit daj mi prosim vediet.

dik

rastis

Příspěvek od rastis »

Chcel som v Muzikeri kedysi kupit zvukovku a monitory. Ceny mali povodne hrozne, ale ked som im poslal linky na ceske a euro ceny, dali ich do poriadku aj oni. Pri objednavani ma upozornovali, ze to moze trvat aj 2 mesiace. No a po dvoch mesiacoch si uz nepamatili, ze som u nich nieco objednaval. Takze som nakupil v Musik-produktive.

Ale zase kamos u nich kupil nechtiac velmi predrazene kombo ku gitare. Po dodatocnom upozorneni na cenu mu dali volny nakup v hodnote rozdielu povodnej a upravenej ceny. Takze snazia sa :)

kexik

Příspěvek od kexik »

mne na muzikeri zrovna vadia tie cakacky a smirovacky... tazko sa zozenie nejaka prkotina ktoru sice mavaju ale je po nej zhanka. isty cas som sa snazil kupit mic100 od uliho, potom som sa na to vykaslal a zlepil som nieco na kolene...
ale snazit sa snazia, klubistom aj letacike posielaju ;) len obsah tych letacikov keby bol na sklade... ale som vdacny aj za taky obchod pred piatimi rokmi bolo prd, dneska to uz neni take desne

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

poshook> uz som pisal predvcerom do muzikeru ohladom toho m-audio omni66studio ale nikto mi neodpisal... :?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Solarfall píše:poshook> uz som pisal predvcerom do muzikeru ohladom toho m-audio omni66studio ale nikto mi neodpisal... :?
to bude tym, ze sef aj ja mame cely tyzden volno

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

:roll: ... mozem ta poprosit aby si sa na to po dovolenke pozrel? dik.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

tak uz mi odpisali a nie su schopni to zohnat pretoze to nemaju dodavatelia...toho som sa presne bal...asi budem musiet prejst na drahsie a horsie alternativne riesenie mix+karta... :-( zatial to vyzera na audiophile+mackie vlz 1202 (nepaci sa mi ze nema knob na priame ovladanie hlasitosti sluchadiel) pripadne soundcraft compact4 alebo 10 tieto maju dokonca 2 vystupy na sluchadla tak ako omni (paci sa mi ze spavacka aj zvukar maju vlastne sluchadla ..dobre ked su vsetci v jednej miestnosti) a bez auxov by som sa zaobisiel....

vyuzitie chcem take ze vsetka hudba z pocitaca, ovladanie hlasitosti a sluchatkovy zosilovac z mixu + obcasne nahranie spevu pripadne nejakeho nastroja.

skusim este na to audioteku hoci tiez predpokladam ze to omni mat nebudu... :cry:

Odpovědět