Kazí Winamp Zvuk????

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Fractal

Příspěvek od Fractal »

foobar parada, navíc se do neho dá stáhnout asio podpora a mnoho ruznych plugs

kexik

Příspěvek od kexik »

po niekolkomesacnom testovani foobaru som zmazal winamp. foobar dospel. v podstate v tomto momente neverim ze existuje kvalitnejsi prehravac audia pre pc

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

No ja nevim, ale me zneji moje tracky stejne, at uz je pustim rovnou ve FL Studio a nebo potom vygenerovane wavy ve Winampu. Mozna jsem hluchej, ale me se to zda OK, a nepouzivam zadny pluginy, asi jsem prase podle toho, co tu ctu ;)

Ale Winamp nechci opustit z jednoho duvodu a to je muj zamilovany Classic Skin, ktery mi krasne sedi do sediveho vzhledu Windows. Miluju veci co maji tohle klasicke jasne rozhrani, moznost dokovani a tak dale, je to prehledne jak svine.

Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

vo winampe nemas file operations (to chyba mne) a mrte dalsich veci (a nejde ich ani pridat pluginami)
co sa tyka skinu, foobar ma LEN sedive rozhranie ;)

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

kexik píše:vo winampe nemas file operations (to chyba mne) a mrte dalsich veci (a nejde ich ani pridat pluginami)
co sa tyka skinu, foobar ma LEN sedive rozhranie ;)
To prece neni pravda, na foobar jsou kvanta skinu ;)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

co ja si ten foobar asi pred pul rokem poustel, tak to GUI bylo uplne na kokot spatne...jako pro lepsi zvuk jsem vzdycky, ale ne za cenu nejakeho sileneho rozhrani...a posledne co jsem to zkousel, to silene porad vypadalo - asi jako rozdil v GUI mezi FL Studio a Cubase - oboji umi skoro to stejne, ale kazde se ovlada a vypada uplne jinak...
no za cas to asi jeste zkusim, ale nevim, posledne me to ovladani odradilo...

kexik

Příspěvek od kexik »

mas tam okno s playlistom a navrchu transportne tlacitka... zbytok je v menu a pod pravou mysou. nechapem co v tom moze byt nakokot. ked si navolis dobre klavesove skratky na ovladanie, gui si ani nemusis vsimat. to je dalsia vec co vie winamp len cez pluginy

aum generator

Příspěvek od aum generator »

mne zase prijde (a vzdy prislo) ze winamp ma sialene nepouzitelne gui. hlavne praca v playlist okne mi prijde strasne neprehladna.
zvyknuty z apollo (ktore chlapik uz prestal dalej vyvijat) sa mi foobar dost paci. (neni to az tak jednoduche a pohodlne ako apollo, ale stale dost ok)
jihad on riaa & soza.

c9000

Příspěvek od c9000 »

Souhlasím s názorem že Winamp je Shit ,stejně jako media player.
- Jet Audio - and nothing more!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

jebu na playlist ve winampu, to vubec nepotrebuju...ja si potrebuju akorat pustit track a hotovo...na to mi to staci, winamp je jasnej, malej, dokovaci, nemam problem...jako pouzivam ho asi 10 let, a zatim neprislo nic radikalne lepsiho (a takto dobre standardizovaneho), nebudu to menit...

ale srovnavat winamp s media playerem je docela mimo, mp je neohrabana robustni sracka, kdezto winamp je na tu hudbu urcite lepsi, je rychlejsi, kompaktnejsi a ma lepsi komunitu...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

kluci to není sranda, Jindísek tomu rozumí!
Obrázek
live free or die!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tiez musim povedat , ze pouzivam winamp kvoli tomu ako vyzera ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pouzivam winamp, vyhovuje mi a budu ho pouzivat i dale ;) ale foobar vyzkousim.. ale ne kvuli zvuku, spis kvuli mozny lepsi "ergonomicnosti"

kexik

Příspěvek od kexik »

v zvuku ani rozdiel nie je, ked sa do winampu nasypu hiend pluginy... vsimni si pri foobare napriklad add to playlist as a main action (ked poklepes na file v exploreri, neprehra sa, ale prida sa do playlistu), a ponuku pod pravou mysou v playliste (convert, file operations), alebo trebars moznost nabufrovat cely file do ramky (nielen cast do fixneho bufra ako pri inych prehravacoch)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kolega v studiu pouziva foobar .. je to fajn player .. hlavne vie kopu veci ako surround , asio a podobne .. zrejme to vie aj winamp s pluginami dakymi .. mne sa ale foobar nepaci .. na winamp som zvyknuty (na obrazky) a nemam potrebu si instalovat daco ine ..

Odpovědět