Nainstaloval jsem si nový OS a nějak mi winamp nejede takže to nemám jak vyzkoušet. Nechce to někdo zkusit a porovnat to na pořádných studiových bednách.?
Jestli jsem to dal do špatné sekce tak se omlouvám a přesuňte to
to sa tyka ale prehravania mp3, ty vyrobis nahravku v nekomprimovanom pcm (wav).
okrem toho to nie je pravda, novsie winampy hraju lepsie, stary engine, ktory ten manik vytrvalo pouziva, mal na vyskach hype a vysky zneli zrnito. ak chces ultimativnu reprodukciu mp3, pouzi foobar. ovladanie je sice utrpne, ale da sa na to zvyknut
ako sa to vezme... prinajmensom ma integrovany resample, ktory treba do winampu prisypat ako plugin a ten nerobi vzdy dobrotu. kazdopadne stary winamp engine bol nahovno a o tom teraz je rec, nie? cize imo presne naopak ako tvrdi ten chlapik v tom linku
wav sa kazdym sw preposiela prakticky rovno na prevodnik. foobar pouziva rovno asio driver, cim sa obchadza wdm driver, ktory u niektorych zvukoviek, hlavne lacnych, moze obsahovat nejaky procesing. existuju aj asio pluginy na winamp ale skusil som dva a ani jeden na mojej zvukovke spravne nefungoval
hmm, to je docela ulet, foobar mi hraje jinak nez winamp - pravda, pouzival sem zatvrzele starej winamp, protoze mi vyhovoval, byl sem na nej zvyklej a mam v nem dodatecny pluginy, ktery sou pro me dulezity. ale tohle je velkej rozdil... mate nastaveny 24bit prehravani?
Nemate zkusenosti s AIMP2?
Pouzivam ho od ty doby co mi ze zahadnych duvodu starej (verzi nevim) Winamp prestal fungovat a nesel nainstalovat ani novej.
Me se subjektivne zda ze hraje lip mp3 nez Winamp, ale nemam moznost to overit kdyz uz winamp nenainstaluju:)
AIMP je mimo jine uzivatelsky mnohem prijemnejsi nez Winamp a nezere temer vubec zadne systemove prostredky.
Jo - prehravam to pres SB Audigy2.
nunu píše:resampler ve foobaru pekelne ku.vi zvuk. Nepouzitelne pro vysoke naroky.
no, ted sem si na prevodniku vsiml, ze u muzik v 48k se jako u winampu neprepne do 48k modu - mam tedy nekde v preferencich hledat (a vypnout) resampling...?