M-Audio firewire 410

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
spacey

M-Audio firewire 410

Příspěvek od spacey »

zdar. mam mali problem - po naistalovani FW 410 mi mrzne pc. nie je to nejake vyrazne mrznutie, skor sa jedna o sekanie. instalacia presla, hardware poziadavky splnam procesor 1.8Ghz pamät 768 tak netusim, v com by mohol byt problem... je tu niekto kto by mi mohol pomoct...? vdaka za rady

Poshook

Příspěvek od Poshook »

firewire mas na doske alebo ako PCI kartu?
ja som mal problem s mrznutim na notebooku so vstavanym 4 pinovym FW konektorom. vyriesila to PCIMCA Firewire karta so 6 pinovymi konektormi. neviem, ci mas podobny problem...

dano

Příspěvek od dano »

Poshook: toto je OT, no jedna odpoved nezabije :lol: Ked porovnavas Deltu, ktoru si mal s terajsou FW, je tam obrovsky rozdiel? Co bol hlavny dovod ze si sa rozhodol to zmenit?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dano píše:Poshook: toto je OT, no jedna odpoved nezabije :lol: Ked porovnavas Deltu, ktoru si mal s terajsou FW, je tam obrovsky rozdiel? Co bol hlavny dovod ze si sa rozhodol to zmenit?
pozri na moj sign pod kazdym mojim prispevkom a bude ti to jasne...

dano

Příspěvek od dano »

Poshook píše:pozri na moj sign pod kazdym mojim prispevkom a bude ti to jasne...
uhm, cize keby si nechcel byt mobilny tak to ani nemenis... to som celkom rad:-)

spacey

Příspěvek od spacey »

mam 6 pinovy konektor... uz som si v hlave prebral vsetko, ale neviem si s tym vobec rady - dokonca som ho aj preistaloval, nepomohlo ani to...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

spacey píše:mam 6 pinovy konektor... uz som si v hlave prebral vsetko, ale neviem si s tym vobec rady - dokonca som ho aj preistaloval, nepomohlo ani to...
6pinovy konektor ale kde? na doske? ak ano, skus PCI kartu s Firewire...

spacey

Příspěvek od spacey »

ved prave, pocul som ze by to mohol byt problem, tak este skor ako dosla FW410 som dokupil FW kartu. je to voprus, nechapem co by som este mohol vyskusat...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

skus mi popisat, v akych situaciach mrzne PC, v ktorej aplikacii, za akych podmienok a tak

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Ja mel podobny problem s m-audio firewire solo, trapil jsem se s tim celej den a problem byl v zasr.... tv-tuneru!
Jestli mas v pc tv-tuner, nebo nejakej jinej pochybnej kus hw tak ho vyhod nebo aspon zakaz v hw profilu (me ho stacilo zakazat).

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Vuid píše:Ja mel podobny problem s m-audio firewire solo, trapil jsem se s tim celej den a problem byl v zasr.... tv-tuneru!
Jestli mas v pc tv-tuner, nebo nejakej jinej pochybnej kus hw tak ho vyhod nebo aspon zakaz v hw profilu (me ho stacilo zakazat).
suhlas a urcite vypni onboard soundcard a vsetky onboard blbosti, ktore nepotrebujes (porty, modemy atd.)

viem, ze FW410 nema rada onboard zvukovky v zapnutom stave

Venti

Příspěvek od Venti »

spacey, ja som mal tento problem ked som kartu nainstaloval s dodavanymi drivermi.
Druha vec, nainstaloval si to podla navodu ? Teda.. nainstalovat sw, vypnut pocitac, pripojit FW kabel do karty, zapnut kartu a zapnut pocitac ?
Potom dat automaticke najdenie drivera ?

Venti

Příspěvek od Venti »

All, ked uz o FW410.. nemate problemy s tym controlerovym koleckom :) tam kde sa daju priradit funkcie. Ja to mam zapnute na vystup a vacsinou to nefunguje. V M-audiu supporte mi povedali ze vedia o tom probleme ale nevedia co s tym je.
Robi to iste s hociakymi drivermi, a tiez na desktope aj na notebooku.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Venti píše:All, ked uz o FW410.. nemate problemy s tym controlerovym koleckom :) tam kde sa daju priradit funkcie. Ja to mam zapnute na vystup a vacsinou to nefunguje. V M-audiu supporte mi povedali ze vedia o tom probleme ale nevedia co s tym je.
Robi to iste s hociakymi drivermi, a tiez na desktope aj na notebooku.
to je problem aj FW Audiophile

kexik

Příspěvek od kexik »

to bude hw konflikt, vuid, zbytocne si tuner vypol, stacilo ho sturit do ineho PCI slotu. neexistuje "pochybny" hardver, alebo je potom pochybny vsetok, pac vsetko tisnu cinania v jednej velkej hale v mandzusku :)

Odpovědět