zdar. mam mali problem - po naistalovani FW 410 mi mrzne pc. nie je to nejake vyrazne mrznutie, skor sa jedna o sekanie. instalacia presla, hardware poziadavky splnam procesor 1.8Ghz pamät 768 tak netusim, v com by mohol byt problem... je tu niekto kto by mi mohol pomoct...? vdaka za rady
firewire mas na doske alebo ako PCI kartu?
ja som mal problem s mrznutim na notebooku so vstavanym 4 pinovym FW konektorom. vyriesila to PCIMCA Firewire karta so 6 pinovymi konektormi. neviem, ci mas podobny problem...
Poshook: toto je OT, no jedna odpoved nezabije Ked porovnavas Deltu, ktoru si mal s terajsou FW, je tam obrovsky rozdiel? Co bol hlavny dovod ze si sa rozhodol to zmenit?
dano píše:Poshook: toto je OT, no jedna odpoved nezabije Ked porovnavas Deltu, ktoru si mal s terajsou FW, je tam obrovsky rozdiel? Co bol hlavny dovod ze si sa rozhodol to zmenit?
pozri na moj sign pod kazdym mojim prispevkom a bude ti to jasne...
spacey píše:mam 6 pinovy konektor... uz som si v hlave prebral vsetko, ale neviem si s tym vobec rady - dokonca som ho aj preistaloval, nepomohlo ani to...
6pinovy konektor ale kde? na doske? ak ano, skus PCI kartu s Firewire...
ved prave, pocul som ze by to mohol byt problem, tak este skor ako dosla FW410 som dokupil FW kartu. je to voprus, nechapem co by som este mohol vyskusat...
Ja mel podobny problem s m-audio firewire solo, trapil jsem se s tim celej den a problem byl v zasr.... tv-tuneru!
Jestli mas v pc tv-tuner, nebo nejakej jinej pochybnej kus hw tak ho vyhod nebo aspon zakaz v hw profilu (me ho stacilo zakazat).
Vuid píše:Ja mel podobny problem s m-audio firewire solo, trapil jsem se s tim celej den a problem byl v zasr.... tv-tuneru!
Jestli mas v pc tv-tuner, nebo nejakej jinej pochybnej kus hw tak ho vyhod nebo aspon zakaz v hw profilu (me ho stacilo zakazat).
suhlas a urcite vypni onboard soundcard a vsetky onboard blbosti, ktore nepotrebujes (porty, modemy atd.)
viem, ze FW410 nema rada onboard zvukovky v zapnutom stave
spacey, ja som mal tento problem ked som kartu nainstaloval s dodavanymi drivermi.
Druha vec, nainstaloval si to podla navodu ? Teda.. nainstalovat sw, vypnut pocitac, pripojit FW kabel do karty, zapnut kartu a zapnut pocitac ?
Potom dat automaticke najdenie drivera ?
All, ked uz o FW410.. nemate problemy s tym controlerovym koleckom tam kde sa daju priradit funkcie. Ja to mam zapnute na vystup a vacsinou to nefunguje. V M-audiu supporte mi povedali ze vedia o tom probleme ale nevedia co s tym je.
Robi to iste s hociakymi drivermi, a tiez na desktope aj na notebooku.
Venti píše:All, ked uz o FW410.. nemate problemy s tym controlerovym koleckom tam kde sa daju priradit funkcie. Ja to mam zapnute na vystup a vacsinou to nefunguje. V M-audiu supporte mi povedali ze vedia o tom probleme ale nevedia co s tym je.
Robi to iste s hociakymi drivermi, a tiez na desktope aj na notebooku.
to bude hw konflikt, vuid, zbytocne si tuner vypol, stacilo ho sturit do ineho PCI slotu. neexistuje "pochybny" hardver, alebo je potom pochybny vsetok, pac vsetko tisnu cinania v jednej velkej hale v mandzusku