jo toto neviem kto stale zivi .. pre mna je zasadny rozdiel otravnost systemu .. Windows ma proste otravuje .. Windows 2000 dodnes povazujem za najlepsi windows .. na XP som si zvykol .. Win7 ma uz sral .. a Win8 ma serie tak ze je az nepouzitelny .. Naopak OSX mam strasne rad .. Malo veci ma na nom serie .. A co ma serie , na to casom prichadzam , ze to tam je , len som o tom nevedel .. Ale samozrejme ked sa bavime o tvorbe hudby , tak je mi uplne jedno ci to nuendo spustam na OSX alebvo Windowse ..matucha píše:Bajna stabilita macu a bajna nespolehlivost pc je podle me nesmysl.
Mám to vlastně úplně stejně. Čim novější Win, tim víc naprd a tim víc obtěžujou protože neustále něco chtěj. V mometně kdy pustim Pro Tools je mi to vlstně jedno na čem běžej. Přece jenom tam ale jeden mocnej rozdíl vidim. Winy nikdy spolehlivě nepracovaly když člověk spatlal daw spolu s dalšíma uživatelskejma věcma internet, MS Office, střih videa, fotky a nedejbože nějaký hry. Nefungovalo to nikdy a když, tak se výkon počítače v porovnání s běžícím daw na oddělený partition bez všemožnejch jinejch věcí nemohl rovnat. Tohle s osx jde úplně v pohodě. Mám všechno v jedný instalaci a no problem. S Winama jsem musel mít výdycky dvě instalace z čehož jednu výradně na práci.Pytkin píše:jo toto neviem kto stale zivi .. pre mna je zasadny rozdiel otravnost systemu .. Windows ma proste otravuje .. Windows 2000 dodnes povazujem za najlepsi windows .. na XP som si zvykol .. Win7 ma uz sral .. a Win8 ma serie tak ze je az nepouzitelny .. Naopak OSX mam strasne rad .. Malo veci ma na nom serie .. A co ma serie , na to casom prichadzam , ze to tam je , len som o tom nevedel .. Ale samozrejme ked sa bavime o tvorbe hudby , tak je mi uplne jedno ci to nuendo spustam na OSX alebvo Windowse ..matucha píše:Bajna stabilita macu a bajna nespolehlivost pc je podle me nesmysl.
Oh.. sry.. thats right. Win na MAC muzes.. pouze Apple ma v EULA comment o tom, ze jejich OS nelze instalovat na jine PC nez to, na kterem je jejich samolepka..Pytkin píše:Toto by ma zaujimalo , kde si zobral , ze instalovat windows na MAC je nejelaglne ?!?!?
Nevim jak to vidis ty, ale prhlizec jen tezko ovlivnit pocet tlacitek mysi na dane platforme.. MAC s timhle nepocita.. a argument ze tedy pouzivam PC mys.. to se pak muzu zacit ptat proc mas teda MAC.. uz jsem videl jak webar sedi u MACa za kazdou cenu, pritom ale bez jejich retiny, prtoze mu to mrsi pixel perfect vystup.. s vlastni klavesnici a mysli protoze mu ty jejich, nevim proc, nevyhovujou.. usmevneTOM-Thak píše:To neni vec OsX ale internetoveho prohlizeceale jemu jde o to, ze klikem na odkaz prostrednim tlacitkem to automaticky otevre odkaz v novem okne v chromu a firefoxu.. ktery ale na osx je taktez.. pouzivam to pro programovani a testovani web veci bezne..
No dyt ono to funguje uplne vsude.. linux, windows.. cokoli.. jen MAC ne. Na druhy strane.. tve co posty zde odpovidaji tem, co mas vlastne v kazdem tematu, kde se objevi slovo MAC.. je to ubohe stejne jako debata na tema pouzivam neco co funguje vsude (evidentne toho moc nepouzivas)Pytkin píše:ja som zvyknuty pouzivat veci , ktore funguju vsade .. takze link do novehe tabu zasadne s jablckom a na windowse s controlom .. clovek potom neni vystresovany , ked sedi inde .. co ja sedim skoro kazdy den inde ..
Amen.. evidentne, jak pro koho..matucha píše:Vsechno ostatni je dulezitejsi nez MAC vs PC.
uz som to pochopil .. tebe vadi , ze na macku nemas tretie tlacitko .. teba bavi klikat na kolecko na PC mysi a pouzivat tri prsty .. pozri to je tvoj mindrak ktory mas .. ja nepouzivam nikoho , kto by toto na PC pouzival .. klikanie na kolecko mi pripada strasne nepohodlne .. tak isto mat na nom stredny prst .. a pravy gombik stlacat prstenikom ? kokos to je ergonomia .. grcam z toho ..Settler píše: No dyt ono to funguje uplne vsude.. linux, windows.. cokoli.. jen MAC ne.
Nikdy jsem na kolecku mysi prst nedrzel.. 3 prsty na klikani na mysi nepouzivam.. jestli jsi po obrne chapu ze nezvladnes jednim prstem obslouzit dve tlacitka.. mozna to tak u vas mate bezne.. nevim.. ja ziju v zapadni evrope a tady to lidi zvladaj bezne (v podstate jsi jen podtrhl to, ze nezvladnes pouzivat ani pocitacovou mys)..Pytkin píše:uz som to pochopil .. tebe vadi , ze na macku nemas tretie tlacitko .. teba bavi klikat na kolecko na PC mysi a pouzivat tri prsty .. pozri to je tvoj mindrak ktory mas .. ja nepouzivam nikoho , kto by toto na PC pouzival .. klikanie na kolecko mi pripada strasne nepohodlne .. tak isto mat na nom stredny prst .. a pravy gombik stlacat prstenikom ? kokos to je ergonomia .. grcam z toho ..