MACbook vs. PCbook = fatality?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
120BPM

Re: MACbook vs. PCbook = fatality?

Příspěvek od 120BPM »

Pytkin píše:Na zalohovanie unikatnych dat su DVD media ABSOLUTBNE NEVHODNE !
Presne tak. Vlastni zkusenost.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Samozřejmě máte pravdu, nevyjádřil jsem se úplně přesně :oops: , myslel jsem to jako zálohu tohoto typu dat - na objem náročných, jejichž případná ztráta není extrémně bolestivá... :)

Kexik: Šlo mi spíš o to, že pokud by byla vyjmuta mechanika z Applu, tak jestli by jí šlo připojit přes nějaké redukce či jiné pomůcku přes USB...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

nejvetsi problem dneska je DVDcko na kterem je 8000fotek a na vsech je nejaka mlada ryba

kexik

Příspěvek od kexik »

JohnyDeza píše:Samozřejmě máte pravdu, nevyjádřil jsem se úplně přesně :oops: , myslel jsem to jako zálohu tohoto typu dat - na objem náročných, jejichž případná ztráta není extrémně bolestivá... :)

Kexik: Šlo mi spíš o to, že pokud by byla vyjmuta mechanika z Applu, tak jestli by jí šlo připojit přes nějaké redukce či jiné pomůcku přes USB...
kedze externa slim mechanika stoji 1000 korun, by som ju kludne slahol do smeti... osobne som este ramik na slim mechaniku nevidel...

michael

Příspěvek od michael »

ak si kupis optibay pre macbook od MCE, dostanes k nemu aj externu krabicku na dvd mechaniku
Obrázek

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

kexik: Díky za info ;-) Nicméně víš jak, každý litr se hodí, vem si, co za to koupíš tracků na beatportu ;)

michael: Díky za info, tohle vypadá velice zajímavě! :)

dendy

Příspěvek od dendy »

som sa len chcel podelit s radostou :)

Obrázek

i7 2.66, 4 GB RAM, 500 GB 7400 ot disk, antiglare 17" LCD (1920x1200) .. uz mi tu lezi na stole a tisko caka ked dnes skocnim s pracou a budem mat cas sa mu venovat :)

co je COOL je ze sudruhovia v Apple mysleli aj na notebook problemy zo zmenymi sluckami pri audio outboarde takze adapter ma vymenitelny konektor 3kolik / 2kolik do zasuvky.. pecka ...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Dendy a MAC :D no to jsi mne překvapil, každopádně gratuluji... pokud tě bude něco v OSX irtitovat, tak tomu dej hlavně čas.

EDIT: cože ta 17ka ma 1900x1200 ? tak to je masaker

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

dendy: Gratulace k MACovi a možná i trošku závisti :-D Tomu říkám mašina ;) A ta matná obrazovka, mmm :twisted:

Carrione

Příspěvek od Carrione »

Dobre Dendy, vzdy jsi se profiloval jako odprisahli antiappletista a nakonec toto? No necekane. Taky jsem byl pred cca 4 mesici donucen nestabilitou win jit do Macca a uz bych v ramci stabilniho stroje na ktery se mohu na akcich spolehnout nemenil.

dendy

Příspěvek od dendy »

no jo, nakoniec som sa proste nechal zlomit :-)) ... u mna bolo viacero dovodov a problemy s windows7 posledne 2 mesiace tomu vyrazne prispeli... a plus chcem developovat veci pre iOS a proste aj ked su aj ine moznosti tak xCode a iphone emulator tam je neprekonatelny :) A ked mi este kolega zacal ukazovat rozne vychytavky v OS tak proste... no vidime ako sa nam bude spolu zit mozno ho budem o pol roka nasraty predavat hehe :-)) ale myslim ze skorej nie ...

ekeaze: jasne dam tomu cas hlavne 2 kolegovia maju macy takze budem vyrazne cerpat od nich "ako co" :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tiez pokukavam po macku .. reagoval som na dake inzeraty .. co ma teda ubilo je , ze som rozmyslal , ze by som predal moj asus notebook .. a ked som si pozrel inzeraty , tak jeho cena je tak max 100-150 EUR .. aj to neviem , ci by sa predal , lebo v inzeratoch takych bolo aspon 20 .. no za 100 EUR si ho radsej necham .. nech na neho pada prach .. Fakt je , ze Macky som za 100 EUR nenasiel :) najmenej co bolo , bolo ~ 500 EUR ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

dendy píše:som sa len chcel podelit s radostou :)
uzij si to!

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Pytkin : to je taky výhoda macu, že se to dá poměrně za slušný poníze prodat. To u PC koupíš a už se toho nikdy nezbavíš, tedy nějak rozumě.

dendy

Příspěvek od dendy »

ja som to zobral na splatky, na 2 roky.. takze to tak neboli.. popri tej megahypoteke co mame na dom sa tych "par" eur mesacna za macka strati :-)

Odpovědět