Presne tak. Vlastni zkusenost.Pytkin píše:Na zalohovanie unikatnych dat su DVD media ABSOLUTBNE NEVHODNE !
MACbook vs. PCbook = fatality?
Re: MACbook vs. PCbook = fatality?
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Samozřejmě máte pravdu, nevyjádřil jsem se úplně přesně
, myslel jsem to jako zálohu tohoto typu dat - na objem náročných, jejichž případná ztráta není extrémně bolestivá... 
Kexik: Šlo mi spíš o to, že pokud by byla vyjmuta mechanika z Applu, tak jestli by jí šlo připojit přes nějaké redukce či jiné pomůcku přes USB...

Kexik: Šlo mi spíš o to, že pokud by byla vyjmuta mechanika z Applu, tak jestli by jí šlo připojit přes nějaké redukce či jiné pomůcku přes USB...
nejvetsi problem dneska je DVDcko na kterem je 8000fotek a na vsech je nejaka mlada ryba
kedze externa slim mechanika stoji 1000 korun, by som ju kludne slahol do smeti... osobne som este ramik na slim mechaniku nevidel...JohnyDeza píše:Samozřejmě máte pravdu, nevyjádřil jsem se úplně přesně, myslel jsem to jako zálohu tohoto typu dat - na objem náročných, jejichž případná ztráta není extrémně bolestivá...
ak si kupis optibay pre macbook od MCE, dostanes k nemu aj externu krabicku na dvd mechaniku

kexik: Díky za info
Nicméně víš jak, každý litr se hodí, vem si, co za to koupíš tracků na beatportu 
michael: Díky za info, tohle vypadá velice zajímavě!

michael: Díky za info, tohle vypadá velice zajímavě!

som sa len chcel podelit s radostou 

i7 2.66, 4 GB RAM, 500 GB 7400 ot disk, antiglare 17" LCD (1920x1200) .. uz mi tu lezi na stole a tisko caka ked dnes skocnim s pracou a budem mat cas sa mu venovat
co je COOL je ze sudruhovia v Apple mysleli aj na notebook problemy zo zmenymi sluckami pri audio outboarde takze adapter ma vymenitelny konektor 3kolik / 2kolik do zasuvky.. pecka ...

i7 2.66, 4 GB RAM, 500 GB 7400 ot disk, antiglare 17" LCD (1920x1200) .. uz mi tu lezi na stole a tisko caka ked dnes skocnim s pracou a budem mat cas sa mu venovat

co je COOL je ze sudruhovia v Apple mysleli aj na notebook problemy zo zmenymi sluckami pri audio outboarde takze adapter ma vymenitelny konektor 3kolik / 2kolik do zasuvky.. pecka ...
Dendy a MAC
no to jsi mne překvapil, každopádně gratuluji... pokud tě bude něco v OSX irtitovat, tak tomu dej hlavně čas.
EDIT: cože ta 17ka ma 1900x1200 ? tak to je masaker

EDIT: cože ta 17ka ma 1900x1200 ? tak to je masaker
dendy: Gratulace k MACovi a možná i trošku závisti
Tomu říkám mašina
A ta matná obrazovka, mmm 

Dobre Dendy, vzdy jsi se profiloval jako odprisahli antiappletista a nakonec toto? No necekane. Taky jsem byl pred cca 4 mesici donucen nestabilitou win jit do Macca a uz bych v ramci stabilniho stroje na ktery se mohu na akcich spolehnout nemenil.
no jo, nakoniec som sa proste nechal zlomit
) ... u mna bolo viacero dovodov a problemy s windows7 posledne 2 mesiace tomu vyrazne prispeli... a plus chcem developovat veci pre iOS a proste aj ked su aj ine moznosti tak xCode a iphone emulator tam je neprekonatelny
A ked mi este kolega zacal ukazovat rozne vychytavky v OS tak proste... no vidime ako sa nam bude spolu zit mozno ho budem o pol roka nasraty predavat hehe
) ale myslim ze skorej nie ...
ekeaze: jasne dam tomu cas hlavne 2 kolegovia maju macy takze budem vyrazne cerpat od nich "ako co"

ekeaze: jasne dam tomu cas hlavne 2 kolegovia maju macy takze budem vyrazne cerpat od nich "ako co"

tiez pokukavam po macku .. reagoval som na dake inzeraty .. co ma teda ubilo je , ze som rozmyslal , ze by som predal moj asus notebook .. a ked som si pozrel inzeraty , tak jeho cena je tak max 100-150 EUR .. aj to neviem , ci by sa predal , lebo v inzeratoch takych bolo aspon 20 .. no za 100 EUR si ho radsej necham .. nech na neho pada prach .. Fakt je , ze Macky som za 100 EUR nenasiel
najmenej co bolo , bolo ~ 500 EUR ..

uzij si to!dendy píše:som sa len chcel podelit s radostou
Pytkin : to je taky výhoda macu, že se to dá poměrně za slušný poníze prodat. To u PC koupíš a už se toho nikdy nezbavíš, tedy nějak rozumě.
ja som to zobral na splatky, na 2 roky.. takze to tak neboli.. popri tej megahypoteke co mame na dom sa tych "par" eur mesacna za macka strati