Me Acer LCD jsou podle servisu v poradku, mrknete na video

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

kexik: tady ale nejde o dobu zapnuti - jakmile to naskoci, tak to funguje neomeze dlouho...tady je prave problem pri zapnuti u DVI, ze to nekdy naskoci a nekdy ne...taky si to nejak nerozumi poradne dobre s zadnou verzi Windows a tak dale...

musel by tam tedy byt clovek, co to na DVI zapinal minimalne 80x, o cemz pochybuji a i tak je tohle cislo teoreticke, to zapinani odejde kdy chce a pak kdy chce zase funguje...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 17 led 2009 16:43, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

nie, maju si zaopatrit dvi hub a krmit to signalom aspon par hodin. podobna porucha je bezna a porucha to bezpochyby je. servis sa moze vyhovarat ako chce, kym neopravi zavadu, nie je to servis. zakaznikovi moze byt jedno, ze preco, nie?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindy : a ty si to vlastne skusal na inom pocitaci ? robilo to tam to iste ?

inak mne sa mari , ze moj IBM monitor LCD co tu mam doma , mi tiez na DVI napred chodil .. a potom prestal .. a mam pocit ze s inym komputrom to potom slo .. uz si to nepamatam .. ale stavam tu zrovna daky komputer , tak to schvalne skusim ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : ale ked sa zavada prejavi az po 2och mesiacoch ? to uz je davno monitor vrateny , ako fungujuci ..

kexik

Příspěvek od kexik »

v tom pripade napichnut na logicky analyzator, pripadne si vyziadat aj zakaznikovu graficku kartu. riesenie VZDY existuje. bud som opravar a opravim, alebo som pristipkar a necpem sa do veci na ktore nemam. dost ma tato vec srdi v nasich koncinach, lebo je dost casta

kexik

Příspěvek od kexik »

Pytkin píše:kexik : ale ked sa zavada prejavi az po 2och mesiacoch ? to uz je davno monitor vrateny , ako fungujuci ..
to by bol korektny scenar. ale to neni jindyho pripad

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

kexik: co ja vim co to testovalo za lidi...podle vysledku asi idioti...ja verim, ze tema metodama co jsi psal, bys na to prisel, ale oni to podle me zapnuli na par dni, zkusili parkrat vypnout/zapnout a hotovo...
ja jsem s tim smirenej ze to proste nemuzu vratit, protoze bych musel absolvovat jeste dve reklamace a na to nemam nervy s jejich jednanim...a hlavne potrebuju pracovat a vytahovat ze skrine stary 14" CRT se mi opravdu nechce...prodejce mi "pratelsky" nabidnul zapujceni nahradniho LCD za 110% jeho ceny :lol:

pytkin: jo zkousel, jenze objevit tuhle zavadu neni snadne, takze se neprojevila...ja nemam cas to testovat dva mesice na jinym compu, to asi nikdo, tenhle problem je divnej, stava se v urcitych random casovych periodach...ale muj PC jsem si otestoval s jinymi CRT a jinymi DVI LCD a vse makalo jak ma - pripojeni odpojeni za chodu, zapinani/vypinani, vse ok...

az se to zase zacne srat, zkusim koupit nejaky kvalitni DVI kabely misto tech originalnich, treba je to tim...to je posledni, co zkusim...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 17 led 2009 16:59, celkem upraveno 2 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : ale nemozu ho opravovat dlhsie ako 1 mesiac predsa .. a ked on 2 mesiace funguje ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jinfy : ok .. na videu to nedunguje .. a ako sa to opat dostane do stavu ze to funguje ?

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pytkin: tak to je zahada...do stavu funkcnosti DVI se to dostane tak, ze nejaky cas jedu na VGA a pak zkusim opet pripojit pres DVI...no a nekdy to pak naskoci a jede zase nejakou dobu...ten interval mezi zapojenim pres VGA a znovuodzkousenim pres DVI je ruzny, nekdy jsem to zkousel tyden dva a DVI neslo, jindy jsem to zkusil druhy den a okamzite to slo...jak rikam, tady jsou divne casove random efekty, ktere proste neumim vysvetlit a myslim, ze na to neprijdete nikdo...ja vim, ze chcete pomoct, ale tady to asi opravdu nejde, podle me je cela ta rada nejaka divna, asi ztrata casu hledat reseni priciny...

PS: na videu to potom zacne fungovat diky pripojeni pres VGA, ktere jde temer vzdy...jen parkrat se mi stalo, napriklad pri spusteni nejake hry, ze to napsalo treba "no VGA input" a zcernalo to...taky pekny...

PS2: ale fakt si timhle neukradejte nikdo cas, tenhle problem je podle me neresitelny, tak na to kaslete, ja po vas reseni nezadal, protoze to v aktualnich podminkach nejde resit...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindy : mozno je fakt problem v tvojej grafike .. ze sa proste nedohodnu pri starte .. alebo proste daco v komputri ..

A myslim si ze toto sa moze stat hocikomu aj s inou znackou monitora .. nemyslim si , ze to je specialny problem ACERu ..

kexik

Příspěvek od kexik »

mne to prijde skor na blby monitor ako taky, ze vstupne obvody DVI rozhrania su nanic navrhnute... tu neni potom co opravovat, ale je to dobry dovod vyrobok vratit. ked raz nieco co fungovat ma, nefunguje, lebo medved... nie? to je ako kupit auto, ktore vie zabocit len doprava

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

podle me to neni problem Acer displaju obecne, ale problem tehle serie, ze je zle navrzena, nejaka neznama a vubec divna...myslim, ze to je nejlevnejsi 17" DVI model Aceru a tak to take dopadlo, ze to DVI skoro nefunguje - je to i logicky, to se od toho da za ty penize a od tohohle vyrobce cekat..."kvalitu" barev jsem cekal takhle spatnou, to neni zklamani, ale ze nefunguje co musi fungovat, to neni dobre a v zachvatu sarkasmu a nasrani jsem udelal to video, nic vic...

jo vratil bych to rad, jenze podle nejakych zakonu se musi vyrobek nejdriv 3x reklamovat a az potom ma zakaznik narok na vraceni penez...jak jsem psal, nemam silu tohle absolvovat jeste 2x, tak na to zatim kaslu...a mimo to, jine LCD za tuhle cenu nemusi byt vetsi terno, treba bude fungovat DVI, ale zase muze treba vrcet vestaveny zdroj, muze mit vadny pixely a to jsou nastesti problemy, co ted nemam...radsi si to zatim necham, at mam aspon neco...na Fruity mi to staci i pres to VGA, tak me to nejak ultra nesere...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 17 led 2009 17:37, celkem upraveno 7 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindy : obavam sa ale , ze ak ti reklamaciu neuznaju , tak 3x reklamovat nestaci ..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pytkin: ja myslim, ze tohle v zakonu prave mozna neni, takze bych to mohl zkusit, ale nebudu to ted delat, potrebuju ted pracovat a mit ty dve LCD...

Odpovědět