Me Acer LCD jsou podle servisu v poradku, mrknete na video
Me Acer LCD jsou podle servisu v poradku, mrknete na video
Reklamoval jsem u Aceru moje pred par mesici koupene dva LCD panely s DVI vstupem. Jsou sice hodne levne, ale koupil jsem je jen kvuli DVI vstupu. A to nefunguje. Podle Aceru a i podle prodejce Mironet je vse v poradku. Ovsem, funguje to treba pri padestatem spusteni pocitace, ale ze pri padetatem prvnim uz to nefunguje vubec, uz kluci v servisu nezkouseli.
Tak abyste videli, jak funguji Acer monitory za par tisic a ze tohle, co uvidite, vam reknou, ze neni zavada a ze je to uplne v poradku, tak koukejte:
http://www.mindwarp.cz/temp/acer.wmv
(video ma 22 MB, wmv)
Nevim co delat jak jim to ojebat o hlavu...kdyby nekdo znal reseni, pripadne mel kontakt na nekoho v Acer servisu, budu moc rad. Stejnak jim to ale poslu a publikuju tohle video, kde to jen pujde, abych je poskodil.
Tak abyste videli, jak funguji Acer monitory za par tisic a ze tohle, co uvidite, vam reknou, ze neni zavada a ze je to uplne v poradku, tak koukejte:
http://www.mindwarp.cz/temp/acer.wmv
(video ma 22 MB, wmv)
Nevim co delat jak jim to ojebat o hlavu...kdyby nekdo znal reseni, pripadne mel kontakt na nekoho v Acer servisu, budu moc rad. Stejnak jim to ale poslu a publikuju tohle video, kde to jen pujde, abych je poskodil.
Pytkin: tezko to muzu nechat nabehnout pres DVI na videodokumentaci (navic lze argumetovat, jestli vubec mam ty DVI kabely pripojeny k LCD, ale tady o tom snad nikdo nepochybuje), kdyz to nekdy funguje a nekdy ne (a ted zrovna ne - mimoto, i VGA connection dela problemy pri nekterych vecech, napise to treba "input not supported" a panel je cernej)...to je jako loterie, v jednom ze sto pripadu to funguje, jinak ne...
zlou kartu nemam, ja tu zkousel kamosovi wide-screen LG panely a fungovalo to na 100 percent...kabely jsou orig. od Acer....vse je original jak to ma byt a pri prvnim a dalsich spustenich to funguje vsude na DVI....
potykam se s timhle problemem uz pul roku a vysledkem je nic, protoze v servisu a i me to vzdy po nejake dobe nepouzivani LCD naskoci a jede to jako vino...ale staci to zapnout tak 50x az 100x a uplne se to odporouci a nefunguje....je to spatne, holt na supr IBM LCD jsem nemel...
zlou kartu nemam, ja tu zkousel kamosovi wide-screen LG panely a fungovalo to na 100 percent...kabely jsou orig. od Acer....vse je original jak to ma byt a pri prvnim a dalsich spustenich to funguje vsude na DVI....
potykam se s timhle problemem uz pul roku a vysledkem je nic, protoze v servisu a i me to vzdy po nejake dobe nepouzivani LCD naskoci a jede to jako vino...ale staci to zapnout tak 50x az 100x a uplne se to odporouci a nefunguje....je to spatne, holt na supr IBM LCD jsem nemel...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 05 led 2009 00:52, celkem upraveno 1 x.
- SoundsFine
Měl jsem také problémy s kabelem co byl přibalen k samsungu (takový běžný, normální kabel) tak obraz byl ve špatném rozlišení, nešel nastavit na vyšší 1440x 900?), špatné barvy, atd. Poté jsem vyměnil za kabel co jsem měl k EIZO (dvakrát silnější, masivnější) a najednou bylo po problémech. Nikdo to moc nechápal, ale bylo to tak.
SoundsFine: njn, ale ja teda jsem zvykly, ze kabely, co se dodavaji k vyrobku, s nim take alespon nejak funguji....a ja k tomu dostal veskerou kabelaz a kvuli tomuhle jeste navic kupovat nejaky extra kabely, to nechci...vsechno mam original, vsechno novy, se zarukou....a problem je v tom, ze to je nejaka serie LCD, ktera skoncila po trech mesicich, ale servis tvrdi, ze je vse ok....vim, co oni na me zkouseji, ale nevim, jak je dostat....
mozna ty kabely pomuzou, ale nevim, nechce se mi do toho zbytecne investovat kvuli tem kretenum z Aceru...jinak ale kdyz uz to zacne fungovat, tak to zobrazuje tak, jak jsem chtel a cekal, to zase jo...
mozna ty kabely pomuzou, ale nevim, nechce se mi do toho zbytecne investovat kvuli tem kretenum z Aceru...jinak ale kdyz uz to zacne fungovat, tak to zobrazuje tak, jak jsem chtel a cekal, to zase jo...
moc nevěřím tomu že je v těch monitorech jiná elektronika...listonos píše:Acer jedine ojebat o tu hlavu, pripadne hned teraz hodit z okna a prachy ozeliet pri flasi fernetu - aspon si usetris nervy. Nechapem preco to ludia vobec kupuju ked za podobne peniaze sa daju kupit vcelku spolahlive znacky ako napr Hyundai, Samsung a pod.
- SoundsFine
Podpořte solidní firmy a ekologii. Zní to naivně, úsměvně, ale myslím to vážně.
Po dlouhém vybírání jsem jsem skončil u EIZO. Krásný obraz, absolutně tichý (zepředu i ze zadu), Peněz nelituji - po sečtení všech kladů a mínusů se ve finále vyplatí.
Vím, že to nemusím vyhodit těsně po skončení záruky (2 roky u low-endu), u EIZA je to 5 let. Chci, aby zboží, které si koupím, chvíli vydrželo a nerozšiřovalo tak závratnou rychlostí skládky.
Chápu, že peněz je málo, ale zamyslete se nad tím, co je skutečně levné?
Po dlouhém vybírání jsem jsem skončil u EIZO. Krásný obraz, absolutně tichý (zepředu i ze zadu), Peněz nelituji - po sečtení všech kladů a mínusů se ve finále vyplatí.
Vím, že to nemusím vyhodit těsně po skončení záruky (2 roky u low-endu), u EIZA je to 5 let. Chci, aby zboží, které si koupím, chvíli vydrželo a nerozšiřovalo tak závratnou rychlostí skládky.
Chápu, že peněz je málo, ale zamyslete se nad tím, co je skutečně levné?
moc sa mi nezda ze dva monitory v rovnakom case vypovedaju, to je priliz velka nahoda...
ja by som tipoval ze karta posiela viac Hz ako je treba a tie lacne monitory to z casu na cas nezvladnu.. drahsi monitor s tym asi problem nema...
mal si tie monitory zapojit na ine kompy nezavysle na sebe... aby si mal istotu ze naozaj su to monitory.. ja si myslim ze problem ide od karty dnu do pc.. tam by som hladal...
ja by som tipoval ze karta posiela viac Hz ako je treba a tie lacne monitory to z casu na cas nezvladnu.. drahsi monitor s tym asi problem nema...
mal si tie monitory zapojit na ine kompy nezavysle na sebe... aby si mal istotu ze naozaj su to monitory.. ja si myslim ze problem ide od karty dnu do pc.. tam by som hladal...