hm hm hm... to vypadá fakt docela dobře.
Digi mix do racku!
Co jsem vyčetl, tak reverb má jako jeden FX blok, ale EQ a kompresory snad na každám kanálu zvlášť!
Jestli je to tak, tak to je to fakt paráda.
To vypadá opravdu moc dobře z toho co o tom píšou... Pokud to ke všemu bude i HRÁT, tak je to za 800,- zaplivaných dolarů základ dost seriózního setupu. Držím tomu pěsti.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Taky se chystám si ji objednat. Zapotřebí bude koupit lepší kabely, zvlášť k monitorům. Potřebuji "reproduktorový kabel xlr/xlr . Prohledal jsem snad vsecky eshopy a nasel pouze mikrofonní, nebo reprokabely ale s jedním trs.
Mám jen obecnou poznámku: už dlouho používám převodníky řady MOTU 2408 a 2408MKIII (plus PCI karta, komunikace AudioWire), později jsem ještě z midi interface M-Audio přešel na MOTU midi MicroLite. Je mi jasný, že nejde o žádný převodníkový Hi-end, ale za tím jsem se ani nehnal. Informace, kterou chci předat, je ta, že jsem nikdy neměl s produkty MOTU žádné potíže, mají výborné drivery a po instalaci o nich prostě nevím, nikdy to nezlobilo. Moje zkušenost je tak dlouhodobá, že jsem přesvědčený, že je to vlastnost jejich produktů jako takových. Ve studiích, kde jsem točil a používali je tam, jsem se setkal se stejnou zkušeností. Takže s klidným svědomím říkám, že MOTU ano.
rosky : pri 828mk2 sa mi zdalo divne , ze za kazdym startom PC musis nastavit clockovanie z adatu .. proste po restarte je tam zase internal .. to je divna feature ..
Daleko vic mne sraly u motu ty vybuchy pokud byly zapnute repro driv nez karta. Ve dve rano prima probuzeni vsech rodinnych prislusniku vcetne mojeho hlucheho psa. Je uplne chluchy, slysi jenom na NA -)))))))))))))))))))))))))))))))))))