Vsetko jeden velky "vylepseny zazitok", ako to volaju MS po preklade do nasho jazyka.
Ja fakt tie Windows nemusim.

no, jsem v tom hodně velky amater a už před deseti lety se mi tu za otazky vysmali a musel jsem na vše nějak přijit dle video navodů. takze se obavam že mi nikdo neporadi =D ano pochopil jsem že to mam zapojit do usb3 ale nemam na to ani kabl. zvukovka normalne funguje, tak co by na tom přenos změnil? A do sluchatek přes nejaky primarni zvuk jsem myslel to, že dam primární ovladač zvuku. když dam asio tak to bere cpu stejně. ted to ma pro změnu zpoždění strasné ani sem nic nemenil.MDudas píše: ↑12 pro 2019 21:40Ach jo, omladina...
kefaline, a mas predstavu kolko asi procesov bezi na pozadi vo Windows ? A ako si ty kefaline, predstavujes to "pustanie zvuku" do zvukovky ? Nieco ako ked sa leje voda do kybla - proste to tam pada ? A co je to "budu to mit do sluchatek přes nejaky primarní zvuk" ?
Rozpravas jak od lopaty, ale chces odbornu radu. Tak neviem, ci Ti tu miestni borci poradia.
Ze to mas zapojit do USB3 si pochopil?
Kupa desktopu ti toto vyriesi rovnako dobre, ako nova instalacia Win na tvojom notebooku...
"Cca parametry" to ma mat ... cca uplne bezne. Ked nieco blbne na urovni software, lepsie hardware parametry Ti nepomozu.
tam pišou že se ovladač nainstaluje sam po zapojení karty, do notebooku, jinak by ani nejela.biscuit píše: ↑13 pro 2019 10:40benny56: clovece, rozum do hrsti! nainstaluj si pro zvukovku nejposlednejsi ovladac podle sveho os (to si snad na strankach roland/edirol najdes sam), ve fl si jako audio card driver vyber ASIO UA-4FX a to je v podstate cele. nejzakladnejsi vec pro praci se zvukem na pc.
https://www.roland.com/global/support/b ... s_drivers/
a samozrejme, ze vyber ovladace ma sakramentskej vliv na vykon celyho pocitace, na kvalitu zvuku i na rychlost odezvy. mel bys trochu nastudovat zakladni teorii, usetris si hodne starosti.
Driver for Windows 10
Your computer downloads the Windows® 10 driver for UA-4FX (Advanced mode) automatically from the Internet when UA-4FX is connected to the computer.
This driver also supports ASIO(Steinberg Audio Stream I/O Interface) 2.0.
Installation
* To reinstall or update the driver, refer to "To reinstall."
Disconnect all USB devices except keyboard and mouse, and then start Windows.
Check that the computer is connected to the Internet.
On Windows, close the "Sound" settings screen of the Control Panel and all running applications.
Set the UA-4FX's ADVANCED DRIVER switch to the "ON" position.
Use a USB cable to connect the UA-4FX to your computer.
The driver will be installed automatically.
After several minutes, click the start button and then click "All apps".
Open the Roland folder. If the "UA-4FX" icon is displayed, the installation is completed.