Notebook hodím z okna
Vzpominam si na jeden thread a je to par let, ktery nahle po takovem zasahu, razem.. z nicehoz nic, skoncil ...

Nedavno kdyz se thread exhumoval se zjistovalo jak to tenkrat dopadlo a co je s autorem..
zatim
bez vysledne
Nedavno kdyz se thread exhumoval se zjistovalo jak to tenkrat dopadlo a co je s autorem..
zatim
bez vysledne
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

- ReaktoplazmAR
ja som mal podobný problém s brumom ... NB + USB EMU 0404 a výstup išiel do PA ... brum ... zobral som T-rozdvojku, rozobral som ju a odpojil som všetky kolíky a napísal som na tú rozdvojku veľkou hrubou fixkou "POZOR - odpojený ochranný kolík" ... brum zmizol a tý rozdvojku používam iba na NB a zvukovku ... funguje to a to je základ ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
- ReaktoplazmAR
Pytkin:
moc som to nepobral :-/ , resp. asi som to zle popísal, tak objasním:
chodím hrávať do jednej pivnice kde je 220 vedených do všetkých zásuviek len v DVOJžILOVOM kábly, teda v zásuvke mám na lavej diere fázu a v pravej diere je núlák ktorý je vedený aj cez kolík, tak neviem či má zmysel prerábat kábel zdroja atd..?
sory za blbé otázky, ale nie som elektrikár
moc som to nepobral :-/ , resp. asi som to zle popísal, tak objasním:
chodím hrávať do jednej pivnice kde je 220 vedených do všetkých zásuviek len v DVOJžILOVOM kábly, teda v zásuvke mám na lavej diere fázu a v pravej diere je núlák ktorý je vedený aj cez kolík, tak neviem či má zmysel prerábat kábel zdroja atd..?
sory za blbé otázky, ale nie som elektrikár
- ReaktoplazmAR
skúšal som postupne odpájat jednotlivé komponenty z retazca až nakonec som pripojil NB priamo na zosik, stále šumí rovnako..
zosilovač na kábly nemá len vidlicu, ale je tam aj diera na kolík i°i , je celý kovový, takže na kábly zosiku by som nič neriešil.
keby som to cvakol na šnúre zdroja NB ? mohlo by to pomôct ?
ten šum vzniká tou slučkou ?
zosilovač na kábly nemá len vidlicu, ale je tam aj diera na kolík i°i , je celý kovový, takže na kábly zosiku by som nič neriešil.
keby som to cvakol na šnúre zdroja NB ? mohlo by to pomôct ?
ten šum vzniká tou slučkou ?
- ReaktoplazmAR
Re: Notebook hodím z okna
ano brum.
v predlžovačke cez ktorú je napájaný len NB vypytvem zem, môže byť ?
objavil som toto ./viewtopic.php?t=8389
tak to objasnuje..
btw: v práci často pripájam zariadenia na 220 aj 380 ale tam brum neriešim...
v predlžovačke cez ktorú je napájaný len NB vypytvem zem, môže byť ?
objavil som toto ./viewtopic.php?t=8389
tak to objasnuje..
btw: v práci často pripájam zariadenia na 220 aj 380 ale tam brum neriešim...