NOTEBOOK

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
LUPO

Příspěvek od LUPO »

jeste se teda omlouvam, otazka nebyla "na live hrani" ale na "delani hudby" kde je to vlastne uplne fuk, pokud jde o mobilitu

LUPO

Příspěvek od LUPO »

nastesti, diky pritomnosti zivych spoluhracu, i kdyby ten komp spadl, myslim ze bychom to odehrali cely total nazivo, nez samplu a klaves

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

biscuit: to vis ze se to stane, uz jsem videl slitlej kernel OS X nekolikrat. Ale je fakt, ze kdyz se v tom clovek moc nehrabe, tak to drzi. Nicmene XP wokna uz jsem nevidel slitly taky hodne dlouho (pokud na nich nebezi tuna blbosti)...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

no ja som na mojich tazko skusanych win xp este BSOD nevidel...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja taky s xpckama nikdy nemel problem, jedine se objevil blue screen, kdyz jsem experimentoval s ovladacema, jako fakt oproti 98 je to nebe a dudy. spis bych se prave bal, ze odejde hw, nebo ze treba konkretne me, klekne traktor. no a to muze na macu podle me s uplne stejnou pravdepodobnosti.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Kermitak, Biscuit, Tankista - diky moc za koment!!!

Kermitak:
1GB tam bude urcite stim pocitam. rychlost disku je otazkou jeste nato mrknu.

tankista
Ty IBM ThinkPad rady T (Lenovo) mi prijdou uz docela drahy.

biscuit
core2duo bych taky rad, koukal jsem do nabidek a neni ani o moc drazsi.
Tvuj Fujitsu Siemens Amilo Pi1536 s core duo ti slouzi dobre? Na Fujitsu Siemens moc referenci nemam tak budu rad za postrehy.

Diky !
.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tak teda co ja tak ruzne slysim tak IBM (Lenovo) jsou pekny srac... a Fujitsu Siemens taktez.... a kdyz uz tak s intel chipsetem...

Bych volil jednoznacne mezi Toshibou a Asusem, tam je kvalita zarucena.... ale jsou samo drazsi...

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

ekeaze: zadelavas na flame, uplne zbytecne. V PM ti v pripade zajmu muzu vysvetlit proc nemas pravdu.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

ok... please vysvetli...

tony9

Příspěvek od tony9 »

Mám dotaz, utáhne tenhle book 8 stop nahrávání a když přikoupím giga ramky o kolik se to zlepší. Co ten disk není 5400 ot. málo? No a nejlepší by bylo kdyby se našel nějaký uivatel.

http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... -a100-002/
Nebudu ho mít jen na hudbu , si to nemůžu finančně dovolit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

8 stop utahne v pohode ... disk to zvladne .. ak chces vela samplov pouzivat , zide sa ten upgrade na 2G .. inak 1G v pohode postacuje ..

tony9

Příspěvek od tony9 »

Pytkin píše:8 stop utahne v pohode ... disk to zvladne .. ak chces vela samplov pouzivat , zide sa ten upgrade na 2G .. inak 1G v pohode postacuje ..
Pytkin díky.

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Kermitak píše:... uz jsem videl slitlej kernel OS X nekolikrat. Ale je fakt, ze kdyz se v tom clovek moc nehrabe, tak to drzi. Nicmene XP wokna uz jsem nevidel slitly taky hodne dlouho (pokud na nich nebezi tuna blbosti)...
Koukam na toto tema, tak trochu zavzpominam na XP:
Casto jsem delaval na notebooku Gericom (strasna rakouska skladacka) videoprojekce pro divadelni predstaveni, odbavovani a processing videa v realnem case. Vzdycky jsem pouzival zpusob instalce 2xWinXP na jednom PC.

Jedny XP jsem mel na praci, experimenty atd. a druhe XP cista instalace bez antiviru, zbytecnych procesu bezicich na pozadi atd. Musim zatukat, za tu dobu co to takto provozuju se mi nikdy nic nestalo a mohl jsem se vzdy na pocitac spolehnout.

Nikdy bych si netroufnul odbavovat video na pracovnim systemu. Nedovedu si predstavit reakce divaku, co si zaplati nemalej peniz za vstupenku, v situaci kdy se na scene objevi logo WinXP, setric, nebo Office pomocnik. Ja bych se hanbou propadnul :)

U muziky to je stejny, pokud nekdo pouziva notebook na live akce, tak s tou tunou kancelarskych blbosti toho opravdu moc nenahraje ...
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

hezo

Příspěvek od hezo »

Zdravím, mal by som otázku. Rozmýšľam o predaji PC (A64 3000+), pretože som si kúpil nwe notebook.

Bude mi stačiť NB týchto parametrov (Toshiba A200-14D):

CPU: Intel Core2Duo 1,83 Ghz
RAM: 1 GB DDR2 667Mhz (rozšírim na 2 GB)
VGA: GeForce 7300 Go (256 MB RAM vlastnej)
HDD: 120 GB 5400 rpm

zvukovku dokúpim externú, predpokladám od EMU. Chcel by som k tomu pripojiť klávesey od M-AUDIO Keystation 88 Pro.

Software chcem využívať Cubase 3 SX, FL Studio 7 XXL a k nim rôzne iné SW rozšírenia. Bude stačiť tento NB?

THX

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hezo : slusna zostava na hudbu ..

Odpovědět