Poradíte prosím s NB na DAW okolo 15.000 CZK???

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : kamosova frajerka robi v jednej IT firme( neviem co je to zac ) a tam menia notebooky kazdeho pol roka :D to si ani poriadne nestihnes nastavit OS :)

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Pytkin: to je deformace, kazdej nepotrebuje ke svy praci trhac asfaltu ;) (treba ja)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : nepripada mi to ako deformacia .. tak ako mobil je po dvoch rokoch nepouzitelny , tak aj notebook .. zijeme v rychlej dobe .. chces povedat ze ti po 2och rokoch stale baterka v NTB vydrzi dlho ?

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Pytkin: ale jo, na nektery veci (treba na hudbu) se novej book kazdy dva roky hodi. Ale rekl bych, ze je to spis vyjimka. Jasne, ze mi po dvou letech odejde baterka. No tak si za 3k koupim novou, furt je to vyrazne levnejsi nez novej book. Proc bych si mel kupovat novej, kdyz mi to nic neprinese? Ja ho potrebuju na programovani, mailovani, web, ssh, kdyz to funguje, nemam duvod kupovat novej.
BTW nevim, proc by mel byt mobil po dvou letech nepouzitelny, svuj prvni mobil jsem mel 7 let, dokud mi ho neukradli. Ono to taky mozna souvisi s tim, ze mobil pouzivam na telefonovani ;) (na net pres nej lizt nepotrebuju, "fotak" (haha) v nem pouziju jednou za rok a stejne bych se bez toho obesel (na foceni mam fotak) a gpsku mam v pdacku (chci poradnej displej).
Ale uz offtopicujem, sorry.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : hovorim o firme . .nie o tvojom sukromnom doma ..

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Pytkin: vsak jo, ja nemam soukromej notebook. Mobil mam svuj, ale nevidim v tom rozdil, kdybych mel sluzebni, je to stejny. Nemam potrebu zbytecne se zbavovat booku, na kterej jsem zvyklej. To fakt nema s nejakou solidnosti nebo nesolidnosti zamestnavatele nic spolecnyho ;) Solidni zamestnavatel by ti mel koupit novej book, kdyz ho potrebujes, to jo, ale zbytecne kupovat novej, kdyz to neni potreba, to je postaveny na hlavu.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kermitak : vsetko su to aj tak len naklady, ktore je nutne vykazovat :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: Pokud na něm svačíš tak to, aby je měnili :D Slušnej notas ti neco vydrzi maximalne baterka odejde a je potreba naformatovat.. ale pravda slusnejsi notas ne nejnizsi cenova.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

delay: doporučuji ti to, co mám já - Toshiba L40-14F (odkaz)...je to dvoujádro, giga ram, 120 gb hdd, firewire to sice nemá, ale dá se dokoupit do expresscard slotu...a šlape to skvěle i ta zvukovka realtek hd hraje dost dobře - čistě a silně a bez šumu atd...má to matný displej = dobrá čitelnost na světle...celá úprava je matná, nikde tedy nezůstávají otisky atp...je to supr stroj....

fova

Příspěvek od fova »

To fakt ziram. Slusne vybavena Toshiba za mene nez 15000Kc.

fova

Příspěvek od fova »

Podobna diskuze, jako jsme tu vedli my:

http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... p?=&p=5436

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

fova: no, koukam ze to ma typicky prubeh, jako vsechny diskuse na podobne tema :)

delay

Příspěvek od delay »

AKorat že ta Toshiba je Dual Core a ne Core2Duo. Díky.

fova

Příspěvek od fova »

Kermitak píše:fova: no, koukam ze to ma typicky prubeh, jako vsechny diskuse na podobne tema :)
Jasne. Ty nazory lidi jsou dost subjektivni a vetsinou zalozene na zkusenosti s jednim nebo nekolika notebooky. Malokdo ma pristup k nejakym velkoplosnym statistickym datum o ruznych znackach. Proto je vypovidajici hodnota takove diskuze dost mala a zaver je asi ten, ze v teto cenove hladine je to skoro jedno co koupis.
Bud se ten kus povede nebo ne.

komasix

Příspěvek od komasix »

Já se jenom přidávam k zatracencům s ACERem.
Acer extensa - DualCore - 1Gb ram - FireWire - cca 15000,- Spokojenost

Odpovědět