Problem M-Audio FW410 pri nahravani audio
Pospajana zem s nulakom znamena len to ze si zase z trojziloveho rozvodu spravil dvojzilovy....co je dnes proti predpisom. Za komunistov sa robili rozvody dvojzilove.....to jest faza a pracovny nulak.....kto chcel skutocnu zem.....musel si ju najst.....obycajne radiatory, trubky atd.... ak bol vobec cely barak uzemneny.....videl som uz vselico......aj zemniaci drot zakopany asi 20 cm v zemi.... A podobne paskvily ako je henten adapter sa u nas veselo predavaju....a pritom nesplnaju nase normy. Napr. spinacie hodiny analogove alebo digitalne rozpinaju nulak a zem nemaju premostenu......to je papa....proste vypnu zariadenie tak ze rozpoja nulak, zem tam nieje.....len faza je ziva.....to je parada. Tento zazrak sa predava vsade v baumaxxe, Hornbachu a cojaviem este kde.....
Zmeris to jednoduse - jestli mas doma multimetr tak zapni ohmetr nebo bzucak a zmer na (odpojenym) adapteru ochranou zdirku proti tem kolikum (jeden je faze, druhej nulak). Proti obema bys mel namerit odpor blizici se nekonecnu (nebo nekolik Megaohmu, zalezi co mas za multimetr). Jestli mas na adapteru propojenej nulak s ochr. vodicem tak bude odpor nula cela neco ohmu.upman píše:No kdo to vyrabi = Go travel accessories Inc., koupeno na letisti a da se koupit na kazdem letisti ve svete. Asi to bude v pohode, ale na pohled desny ausus... A rozebirat to nebudu, jsem rad, ze to fachaPokud mi nekdo poradi, jak to zmerit, zmerim to
Tohle je pravda? Jak je to mozny? Kazdy u nas prodavany elektro zbozi na vetsi nez bezpecne napeti by mel mit atest zkusebni komise, tzv Certifikat o shode (s nasimi normami), jestli to neprejmenovali...hubert píše:..................Napr. spinacie hodiny analogove alebo digitalne rozpinaju nulak a zem nemaju premostenu......to je papa....proste vypnu zariadenie tak ze rozpoja nulak, zem tam nieje.....len faza je ziva.....to je parada. Tento zazrak sa predava vsade v baumaxxe, Hornbachu a cojaviem este kde.....
Ale bordel je vsude tak tomu i verim.
Pri nahravani audia mi to zasekava a zadrhava, co je ale hrozny, i v nahravce.... viz priklad:
www.compoundev.com/upmanmz/studio/err1.wav (cca. 3.5MB)
Co s tim mam uz sakra delat? Latence 512 samplu a zvysovani na to nema vliv, dela to od 128, v pameti mam .7 GB volna, co je to zase za zadrhel? Zacinam se bat, ze je to novou verzi abletonu, ale nezda se mi to. Prijde mi, jako by se vzdycky zasekl kdyz swapuje na disk nahravanoui wav...
Takze co s tim?