Problem s boot.ini na dual win xp

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
BS

Příspěvek od BS »

Pytkin: jaky konkretne repair mas namysli? repair instalace primo z CD,. nebo repair pres konzoli, popr. jakym prikazem z konzole? diky.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

BS : ak nebootuje z CD , tak mi to pripada na daky HW problem .. nie software na diskoch ..

BS

Příspěvek od BS »

Pytkin: no ono uz zase bootuje z CD. Predtim to nechtelo nabootovat, a vzdy to psalo, ze je problem s knihovnami dll. Tedka uz nabootuju z CD, ale nevim co dal?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

BS ; tak ja vzdy bootnem napred do recovery conzoly .. a davam chkdsk /f /p (switche treba skontrolovat) .. aopakujem kym napise ze nasiel chyby a opravil ich .. ak nepomoze , tak by som skusi repair a v nom preinstalovat XP ..

Najlepsie je samozrejme fresh install .. ak mas na to cas a nervy .. skopirovat data .. a instalacia s formatom disku .. je to ale otravne vsetko znova instalovat .. zavisi od teba ..

BS

Příspěvek od BS »

Pytkin: jo, oba koukam ted jsme na stejne vlne. ten chcdsk jsem udelal a zadny chyby nenasel. repair myslis jako repair pomoci nejakeho prikazu, nebo vylozene jakoby novou repair instalci win?

Mam to rozdeleny tak, ze mam 1 disk jako odkladiste dat, a druhej disk rozdelenej na pul na dve partice, kde jedna je audio, a druha net,. Na audio partici mam akorat pracovni slozku s trakcama v abletonmu, ktery potrebuju zachranit, zbytek klidne maznu + jeste vykopcim dokumenty z partice Net a pak to asi natvrdo preinstalim,. Nic jinyho uz mne nenapada, resp. pokud by se mi to nejak na haluz podarilo opravit pres konzoli, tak ze by to fungovalo, tak si myslim, ze by to stejne bylo jenom na chvili a casem by se to zas dosra.o

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

BS : repair ako novu instalaciu XP .. tak ze ti zachova vsetky programy .. je tam taka moznost .. len windows sa znova preinstaluje .. ale dopredu neni jasne , ci sa problem vyriesi ..

kexik

Příspěvek od kexik »

Pytkin píše:BS : repair ako novu instalaciu XP .. tak ze ti zachova vsetky programy .. je tam taka moznost .. len windows sa znova preinstaluje .. ale dopredu neni jasne , ci sa problem vyriesi ..
mne to pri problemoch pri bootovani spravidla pomohlo... ale mas pravdu, iste to nie je... na druhu stranu taka instalacia bezi sama a trva na novom procaku snad pol hodiny, a nic sa nepokazi takze tym by som ja osobne zacal. ked nepomoze tak najistejsi bude fresh instal, a hadam by som aj formatol particiu

BS

Příspěvek od BS »

repair skoncil uspesne a vypada to, ze to zatim funguje,. O vikendu tomu dam trochu karate a uvidim jak je to stabilni, popr, dam pak novou instalacku,. DIKY VSEM. Pytkin a Kexik ma u mne pivko,. nekdy :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

ale hovno, to neboliu ziadne velke rady... a bohuzial sa to stava pomerne casto, musim povedat

BS

Příspěvek od BS »

Jj, snad se mi to tedka uz na dlouho vyhne. Hlavne uz ted vim, jak to v budoucnu resit....

Odpovědět