propojení kláves s PC
O tech zmatcich ohledne prehazovani in/out vim. Zkousel jsem to na vsechny zpusoby a nic. Taky jsem ted zkousel ty stary usb klavesy nezapojit pres usb, ale taky pres midi a taky to nejde. Kabel mam na obou koncich DIN petikolik + jeste je na nem Canon do gameportu. Vystup z tech klaves byl odskouseny predevcirem v obchode, takze ten jistojiste funguje. Zacinam mit obavy o ten midi vstup na zvukovce. Kex: Neznas nejaky zpusob jak to softwarove otestovat?
nie nie ja mam yamaha SW60XG ale tuto mam v inom kompe. ty by som sa teraz nezaoberal. ja som to zatial skusal oba na zvukovke ktoru mam v tom novsom PC. tan zakladna banka zvukov ktora je v kazdej obyc zvukovke. neskor to chcem prepojit na ten stary komp ale tam uz budem pouzivat len ten stary yamahacky zvuk.modul ktory je samozrejme le na sbern ISA
zakladna banka zvukov NIE JE v kazdej obycajnej zvukovke. obycajna zvukovka ma banku na harddisku a pouziva softverovu syntezu. preto ten delay. na seriozne bavkanie s hudbou sa dnes GM sady nepouzivaju, takze to nik nepozaduje
to prepojenie dvoch pc cez midi tiez vidim ako divny napad, ktory bude len zdrojom problemov
to prepojenie dvoch pc cez midi tiez vidim ako divny napad, ktory bude len zdrojom problemov
aha? tak to som nevedel.
- teraz skusam tu novu zvukovku za 350Sk a robi to to iste. takze je teda mozne ze ani tato zvukovka proste nema v sebe zabudovany syntetizator takze preto ta odozva??? jasne uz chapem.
Preco chcem prepajat dva PC? Mam modul yamaha SW60XG a ten ide led do ISA zbernice. Ako ho mam teda vyuzit? mam to vyhodit? Sak novy modul stoji min 10 000Sk.
- teraz skusam tu novu zvukovku za 350Sk a robi to to iste. takze je teda mozne ze ani tato zvukovka proste nema v sebe zabudovany syntetizator takze preto ta odozva??? jasne uz chapem.
Preco chcem prepajat dva PC? Mam modul yamaha SW60XG a ten ide led do ISA zbernice. Ako ho mam teda vyuzit? mam to vyhodit? Sak novy modul stoji min 10 000Sk.
Jajaj. Teraz som skusil zapnut TTS virtual piano co je v Cakewalku a to ma tiez opozdenu reakciu, a nema nic spolocne z GAME Portom. Som ale somar keby som to skusil hned, nemusel som kupovat dalsu zvukovku. Ale kazdopadne budem potrebovat ten midi kabel na prepoj dvoch PC. Neviete niekto poradit kde by som ho zohnal?
prosim Vas nasiel som taketo nieco:
http://www.mirsoft.info/gamemids-ripping-guide.php
mozte sa na to niekto pozriet a povedat ci to bude fungovat?
Hlavne sa my teda jedna o ten midi kabel z PC do PC. Nemusi tam byt nahodou optoclen?
dakujem
http://www.mirsoft.info/gamemids-ripping-guide.php
mozte sa na to niekto pozriet a povedat ci to bude fungovat?
Hlavne sa my teda jedna o ten midi kabel z PC do PC. Nemusi tam byt nahodou optoclen?
dakujem