QuadCore notebook s vstavanym tabletom... ;)

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
aum generator

Příspěvek od aum generator »

biscuit píše:zrovna vcera jsem nastavoval kaoss pad jako midi kontroler a super ;) ovladat tri veci jednim prstem je proste mega :-) takze si myslim, ze to zas takova chujovina neni ;)
to ja som si kupil wacom intuos3 tablet + lacny SW tablet to 14 bit midi converter a neviem si to vynachvalit. uzasne na tom je najma to, ze intuos nevysiela len poziciu a pritlak, ale aj sklon pera, rotaciu a ine blbosti, takze z jedneho pera jedinou rukou to vysiela asi 8 udajov naraz, ktore si mozem namapovat kam chcem...
jedine co ma stve je ze vacsina sw nepodporuje 14bit midi, (a 7 bit je strasne male rozlisenie na to aky je tablet citlivy) tak to zatial pouzivam len v pure data (+mozno teoreticky v reaktore)
jihad on riaa & soza.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:excom : to je pravda .. touchpad ale je potrebny , ked s notebookom sa hybem po dome , lezim vyvaleny v sedacke , alebo sedim na zachode .. tam sa s mysov tazko pracuje :)
jo, tak na toto presne vyuzivam TouchPad :) a tym to konci :D

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

dendy: celé jsem to nečetl, ale ono tam je desktopové čtyřjádro nebo co?
možná se ptám zdánlivě směšně, ale já už instaloval Toshibu, co měla v sobě P4 z desktopu...byl to 1,5 GHz Pentium 4, kolos jako kráva, tehdy za asi 70 tisíc ;)

pokud vím, mají brzy na trh začít přicházet laptopy s mobilním čtyřjádrem, mohl bych ti to možná zjistit, co to má být zač...

vestavěný tablet je fajn, ale když už tedy připojuješ k notebooku věci jako zvukova, keyboard a takové, tak asi není problém si připojit tablet, pokud ho tak chceš...mě se třeba jako nejlepší řešení pro live hraní zdá trackball, myslím, že Logitech dělá jeden pěkný...je to navíc přesnější než myš...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

aum generator píše:to ja som si kupil wacom intuos3 tablet + lacny SW tablet to 14 bit midi converter a neviem si to vynachvalit. uzasne na tom je najma to, ze intuos nevysiela len poziciu a pritlak, ale aj sklon pera, rotaciu a ine blbosti, takze z jedneho pera jedinou rukou to vysiela asi 8 udajov naraz, ktore si mozem namapovat kam chcem...
jedine co ma stve je ze vacsina sw nepodporuje 14bit midi, (a 7 bit je strasne male rozlisenie na to aky je tablet citlivy) tak to zatial pouzivam len v pure data (+mozno teoreticky v reaktore)
ja se obavam, ze moje seda kura mozkova by mela s osmi parametry najednou neprekonatelnej problem :-D

aum generator

Příspěvek od aum generator »

biscuit: mas pravdu ze 8 parametrov ovladat vedome, to by musel byt clovek riadny virtuoz :)) cvicit asi tak 2-3h denne hranie na tablet :)
ja to mam tak, ze na x,y a pritlak davam na bezne veci. ostatne parametre mam namapovane na veci typu PWM a neovladam ich vacsinou vedome. proste si kreslim x,y a ako vedlajsi efekt sa mi meni napr PWM. ani nie pravidelne (to mi prijde otravne/nudne), ani nie nahodne (je to citit ze to suvisi s pohybom ruky, s hranim). ja som s tym o dost viac spokojny ako som bol kaospadom...</ot> :)
jihad on riaa & soza.

Odpovědět