QuadCore notebook s vstavanym tabletom... ;)

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
dendy

QuadCore notebook s vstavanym tabletom... ;)

Příspěvek od dendy »

len tak davam do pozornosti notebook-pozitivny ludom tunaka :)

http://www.zive.sk/Bleskovky/Lenovo-Thi ... fault.aspx

uvadzacia cena neznie marne a navyse vieme ako to chodi - tipujem ze koncom jari 2009 bude tak za 30k :))

podla mna zdaleka len nie pre grafikov - jednak 3ghz quadcore v notebooku - opat raz o dovod menej riesit velky desktopPC :) a potom ten tablet si viem predstavit ako vybornu nahradu mysi pri praci s DAW ...

pre mna osobne je to horuci kandidat na moj next notebook :) teda nie ze by som sa chystal kupovat skorej ako o rok na jesen, ak vydrzi, a dovtedy uz to mozno bude bezne.. kazdopadne lenovo vladne, imho momentalne leader v notebookoch ...

btw. jedine nechapem na co furt lenovo pcha do notebookov ten debilny klitoris (trackpoint) podla mna sa stym robi otrasne je to skoro nepouzitelne.. alebo to niekto mate radi ?? :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : poznas niekoho kto nema rad klitoris? :D

Ctirad

Re: QuadCore notebook s vstavanym tabletom... ;)

Příspěvek od Ctirad »

dendy píše:btw. jedine nechapem na co furt lenovo pcha do notebookov ten debilny klitoris (trackpoint) podla mna sa stym robi otrasne je to skoro nepouzitelne.. alebo to niekto mate radi ?? :)
Ten "debilní klitoris" je naprosto fantastická věc, se kterou se dá notebook ovládat přinejmeším stejně dobře, jako myší. Kdyby to tam nedávali, tak se Thinkpady zařadí mezi naprosto šedý průměr.

dendy

Příspěvek od dendy »

hehe no kolko ludi tolko chuti .. ja som sa z tym nikdy nenaucil robit..

excom: ano... minimalne 4% muzov .. :D

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

dendy píše:hehe no kolko ludi tolko chuti .. ja som sa z tym nikdy nenaucil robit..
Tak jsi výjimka, co potvrzuje pravdlo. Popularita Thinkpadů stojí a padá právě s tímhle.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja tiez nerozumiem ako clitoris moze dakto pouzivat .. ja nekupujem IBM prave kvoli tomu .. otravna vec ..

emah

Příspěvek od emah »

trackpoint je trapny podla mna:)
ale naprogramovat si nejaku aplikaciu ala kaoss pad na tom tablete - to uz stoji za premyslenie:) aku odhadujete cenu? 50?

Pierre niko

Re: QuadCore notebook s vstavanym tabletom... ;)

Příspěvek od Pierre niko »

dendy píše: opat raz o dovod menej riesit velky desktopPC :)
No ja urcite zustanu u desktopu, desne mi u notebooku vadi chlazeni. Desktop trisknu do specialniho boxu pod stul a je ticho. S notebookem nevim... nevim... Ale na grafiku urcite super...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no ja k notebooku pouzivam prevazne mys :) ani touchpad ani klitak... obe su chujoviny :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : to je pravda .. touchpad ale je potrebny , ked s notebookom sa hybem po dome , lezim vyvaleny v sedacke , alebo sedim na zachode .. tam sa s mysov tazko pracuje :)

jardatop

Příspěvek od jardatop »

Ale ty Thinkpady maji (aspon brachova T60) oba dva druhy mysi trackpoint i ten normalni touchpad. Takze si muzes vybrat, s cim chces pracovat.

abuse

Příspěvek od abuse »

ja mam touchpad aj trackpoint, takmer vzdy robim s trackpointom ked nemam zapojenu mys

biscuit

Příspěvek od biscuit »

zrovna vcera jsem nastavoval kaoss pad jako midi kontroler a super ;) ovladat tri veci jednim prstem je proste mega :-) takze si myslim, ze to zas takova chujovina neni ;)

Hupox

Příspěvek od Hupox »

trackpoint - je bomba vec
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

zajimavy ten trackpoint.... a nebudou v ty dobe uz mobilni quad core procesory?
jinak je to slusna obluda ten notebook...

Odpovědět