Tip na vyhodnou sestavu soucasnosti ...

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

peteness: celkem good, akorát tu 8600GT jsi vybral hodně špatně...je to s prominutím sračka a byla to sračka už když se dostala na trh...kdyby sis tisícovku a něco připlatil, máš MNOHEM výkonnější 9600GT také v pasivu...8600GT mají plné sklady (hlavně ASUS) a každý se jí snaží zbavit, protože se krutě nepovedla, hlavně kvůli 128-bit sběrnici...

peteness

Příspěvek od peteness »

Jindy: je to nejvykonnejsi Asus pasiv grafika, co maji v nabidce. Toz diky, kdyby nak nestihala, zkusim jinou. Dik za tip.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

peteness: ona ti nové hry nebude stíhat, s tím počítej, budeš muset dost stahovat rozlišení...i na HD video je horší...a mají jí jako "nejvýkonnější" pasiv v nabídce nejspíš proto, co jsem psal předtím - každý prodejce i výrobce se snaží 8600gt zbavit...

nejvýkonnější ASUS pasiv grafika je 9600GT, kterou mám já - http://www.mindwarp.cz/texty/9600gt.htm

tam kdes to kupoval jí možná nemají, to nevím, ale třeba na czechcomputer.cz jí mají, tam jsem jí kupoval já...

já ti radím, pokud je to možné, tu 8600gt vrátit a sehnat si někde 9600GT...věř mi, je o hodně rychlejší, protože má nové jádro a hlavně 256-bit paměťovou sběrnici, což znamená minimálně 2x větší propustnost (=rychlost) než 8600gt...navíc, v driverech co vyjdou za týden, bude podpora pro PhysX, takže tuto kartu budeš moct používat ve všech hrách i jako PhysX kartu...pokud vím, tak 8600gt podporována buď nebude a pokud bude, nebude to v žádném případě stíhat, i 9600gt má už na počítání PhysX i grafiky výkon dost na hraně, ale stejně je to nejrychlejší pasiv...

tady jí máš, i když už ne skladem - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54590

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja som si teraz zabezpecil Vyhodnou sestavu soucasnosti za slusny peniz :D
EeePC 901 8)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

hehe, EEE je fajn, ale ne na DAW, tam teda požaduju větší výkony, než nějakej celeron, ačkoliv ono dneska i s nějakým 1,4 GHz modernějším dual-core low-end intelem se dá pracovat v DAW dost slušně, mám to odzkoušené, je to až neuvěřitelné co to všechno utáhne...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

jindy2 : na MIDI je to vykonne az az :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

EXCOM píše:jindy2 : na MIDI je to vykonne az az :)
A jak presne to pouzivas? Sam o panu EEE uvazuju.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

jo, na MIDI určitě :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Acid Punk píše:
EXCOM píše:jindy2 : na MIDI je to vykonne az az :)
A jak presne to pouzivas? Sam o panu EEE uvazuju.
prevazne na robotu :) je to male, vydrzi to skoro 7 hodin aj so zapnutym modemom.. Reason tam funguje slusne, a normal MIDI sequencer napojist cez USB a ficis.. polozis hore na klaves a je vystarano.. teraz sa tesim na ten EeeBOX to bude parada..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

hlavně aby už do EEE laptopů začali montovat Intel Atom...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

jindy2 : no sak ja uz mam Intel Atom, EeePC 901 je uz nim osadena

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

excom: tak to je paráda, Atom se jim fakt povedl...udělal jsi dobře, že jsi nekoupil ty modely s tím Celeronem nebo co to tam bylo...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 píše:excom: tak to je paráda, Atom se jim fakt povedl...udělal jsi dobře, že jsi nekoupil ty modely s tím Celeronem nebo co to tam bylo...
ten prvy model som nechcel koli rozliseniu, toto uz ma 1024x600 co na adekvatnu pracu uplne postacuje a hlavne ta vydrz baterky...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo ta baterka je kruta .. 5 hodin s wifinou .. to ma bavi ..

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Zaobstaral som si túto Toshibu.:
http://www.toshiba-pc.sk/Default.aspx?C ... ductId=502

Myslíte že sa na tom dá postaviť slušná DAW ??
Máte nejaké tipy ?
Mal by so tú Vistu Home vyhodit??
Mal by som rozšíriť tú Ramku ??
Bude tá integrovaná zvukovka totálny odpad alebo bude aspoň prskat jak prskavka ?
Chcem tam mať Ableton Live6 na "živáky", Samplitude 9 a CoolEdit pro2 na mastering + asi milion VStčok,
1 možno 2 midi kontrolery.

_som zvyknutý hrať skôr na živé nástroje, do tohoto sveta digitálnych vymožeností sa ešte len ponáram a ešte min. 2 týždne potrvá kým budem mať čas pustiť sa do toho NB, tak sa chcem pripraviť..

Odpovědět