Tip na vyhodnou sestavu soucasnosti ...

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
fernando

Příspěvek od fernando »

Pytkin píše:fernando : preco silou mocou chces ADATA ? to je suntova firma ..
Zdroj by som zobrat radsej 300W ale od lepsej firmy .. odporucam Enermax ..

AMD Phenom 9550 QUADCORE BOX AM2+ stoji 3498 ..
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz BOX 8M stoji 4169 ..
je to taky velky rozdiel ?
amd 9550 x4 stoji 3150kc v alfe,myslim ze rozdil je v tom ze intel ted dopadne ze socketem 775 jako pred lety amd s 939 = uplna hruza v upragdu,ja nevim proc chcete jen intel,ano on je vykonove vys(9550vs6600 tam uz taky rozdil nebude+OC) ale za cenu kterou nejsem ochoten dat(a hlavne cipset g35 a 780g je nebe a dudy),pameti adata nejsou suntova firma to rozhodne ne(rekni kde poznam ze mam v pc kingston ci corsair(corsair uz je trochu jina cenova relace)nepoznam.vykon bude stejny a navic sem psal ze beru vitesy(ty jsou lepsi jak obycejny) a jinak zdroj beru schvalne 500 protoze budu kupovat casem i grafiku asi ati 4850ono hlavne 0404 je drazsi nez 1212m takze spis 1212m myslim ze do zacatu dobry...ale asi bych mel jeste popremyslet co?

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

fernando: je pravda, že Nehalem bude mít jinou patici a už klepe na dveře...akorát z počátku bude jistě drahý a tuším, že i neodladěný, podle prvních testů...revoluční ale není, je to "jen" evoluce architektury Core 2...výběr je na tobě...já ti ale AMD nedoporučuji...

k 1212m - také jsem si myslel, že mi do začátku stačí a zatím mi stačí už dva roky...akorát, jak jsem psal, ta 0404 USB má lepší vybavení - výstup na sluchátka, preampy atd. - to se využije, hlavně ten výstup na sluchátka (a myslím, že má i regulaci hlasitosti výstupu na bedny - to je velmi cenné, jinak pro to budeš muset kupovat buď mix za min. 3 tisíce nebo volume controller za podobnou cenu)...silně ti doporučuji 0404 USB...

fernando

Příspěvek od fernando »

Jindy2 píše:fernando: je pravda, že Nehalem bude mít jinou patici a už klepe na dveře...akorát z počátku bude jistě drahý a tuším, že i neodladěný, podle prvních testů...revoluční ale není, je to "jen" evoluce architektury Core 2...výběr je na tobě...já ti ale AMD nedoporučuji...

k 1212m - také jsem si myslel, že mi do začátku stačí a zatím mi stačí už dva roky...akorát, jak jsem psal, ta 0404 USB má lepší vybavení - výstup na sluchátka, preampy atd. - to se využije, hlavně ten výstup na sluchátka (a myslím, že má i regulaci hlasitosti výstupu na bedny - to je velmi cenné, jinak pro to budeš muset kupovat buď mix za min. 3 tisíce nebo volume controller za podobnou cenu)...silně ti doporučuji 0404 USB...
o tom 0404 urcite popremyslim...a mozna si mi dal do hlavy bruka i s intelem...ale tam to stejne nevyjde do financi...a hlavne u intelu bych nebral desku s intg. grafikou...mno diky za rady urcite popremyslim...

Odpovědět