Uz sa jej neviem dockat, ten pocit, ze sa nemusim obmedzovat.....
Inak beriem DUO- na moje projekty uplne staci....jednotku asi predam...... za nejaku stovecku....Nigel ozeliem.....
Pytkin :Neva.... No pri tom renderovani ma ide slak trafit, ked to trva tak 8 minut..a potom zistim, ze nie som z niecim spokojny......a znovu a znovu a znovu.....az po spokojnost......uz sme v takej dobe, ze by sme chceli vsetko hned rychlo......
UAD-2 je objednana......som cakatel.......
Ano su aj take skladby (zlepene z viacerych)...no vzdy to stoji za to vyrenderovat aj 100 krat pokial to ma byt dobre......
ano, aj ja som sa nad tym zamyslal, ze niektore chyby v mixe clovek zbada az po vyrenderovani....
matucha píše:delas 8min skladby? hmm ;-)... ze je zajimavy, ze nektery veci cloveka trknou teprv kdyz je to vyrendrovany a neda se uz hejbat nastavenim ;-)
ja robim teraz jednu 17 minutovu a kvoli tomuto v nej UAD pluginy pouzivam len ked fakt musim. opruz najvacsi aj pri renderovani aj pri freezovani
Nooo uz mam UAD-2(DUO), vsetko prebehlo uplne super bez problemov, UAD-1 uz caka na noveho majitela v pondelok ide....
No trochu som testoval ked som mal obe v kompe......tak asi takto:
V renderovani je ovela rychlejsia asi tak 3,2x rychlejsia ako uad 1-ka.
pri UAD-1 rendering vo Wavelabe pri pouziti 5 uad plug-inov trval 2min 5sek,
pri UAD-2 rendering pri tych istych plug-inoch (samozrejme aj wave) trval 39sek.
Len ma prekvapilo jedno zarazajuce zistenie....
V cubase pri pouziti len UAD-1 bola zataz 80% zatazenia a po prepnuti na UAD-2 a ta bola zatazena na 30%, to mi nejako nesedi to potom UAD-1 je vykonnejsia ako jedna ta z tych piatich co je schovana UAD-2, ale aj tak spokojnost
Kazdej plugin se na UAD1 vs UAD2 chova jinak co se zatizeni tyce. Nektery bezej na UAD2 (solo) i vic jak 2.5x rychlejc, jeden z nich dokonce na UAD1 zabira o kousek min nez na UAD2... je to jina architektura a tak tomu neco de lip a neco hur.
a ako je to nakoniec s tym shareovanim pluginov medzi viac kartami vo viac pocitacoch? ide to? (viem ze sa to tu viac krat riesilo ale nevladzem citat 16 strankovy thread aby som sa dozvedel odpoved)