UAD2 Oficialne

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 20 úno 2012 18:48

Dik za rychlu odpoved ! No to som urobil ale na jednej mam pluginy vsetky a na druhej len ten zaklad aj na solo Laptop len zaklad. Na jednom PC je to ok ale ked to strcim do vedlajsieho PC tak to nejde iba ten zaklad ! Kde robim chybu?
Myslim si ze je chore aby som si znovu kupil balik pluginov za 2500 eur !

Vopred dakujem.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Kermitak » 20 úno 2012 21:03

Mas ve vsech tech kartach nahranou licenci?

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 20 úno 2012 21:40

Ano mam ! Aspon si teda myslim! Subor ktory sa vygeneruje na ich stranke tak ten som polozil na control panel v PC. Ked som skusil polozit na kontrol panel subor z karty cislo 1 oznacenej ako system 1, kde mam tie pluginy tak mi napisalo NOT UPDATED. A stale idu len tie zakladne pluginy . Urobil som niekde chybu ? Resp. ako to urobit aby mi isli vsetky pluginy? dakujem

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Venti » 20 úno 2012 21:58

Co znamena POLOZIT subor ?
To je ta solo1 co ma Menfo ?

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 20 úno 2012 22:15

No tak po lopate ! stiahol som si ten autorizacny subor a s mysou som ho polozil na UAD control panel, tak som to pochopil ze to treba urobit. Alebo nie?

Menfo ????

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Venti » 20 úno 2012 22:37

Ja pri novych autorizaciach stiahnem ten subor a dva krat na neho kliknem, napise mi ze to uspesne spravil, pre istotu spravim reboot a funguje to.

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 20 úno 2012 22:46

Ale v jednom PC ! Ak som to spravne pochopil . A ked das kartu do druheho tak Ti idu vsetky pluginy aj na jednej aj na druhej ?
A ktory to je subor co pises ze ten ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2012 01:02

Majo píše:Ked som skusil polozit na kontrol panel subor z karty cislo 1 oznacenej ako system 1, kde mam tie pluginy tak mi napisalo NOT UPDATED.
zacnime tym , ze by si mal mat vsetky karty na jednom systeme .. Ked sa prihlasis na uad stranku .. a das system 1 .. vidis tam vsetky karty ?

u mna to trebars vyzera takto :
Přílohy
Screen Shot 2012-02-21 at 0.00.26.png
Screen Shot 2012-02-21 at 0.00.26.png (109.17 KiB) Zobrazeno 276 x

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2012 01:05

Majo píše:Ale v jednom PC ! Ak som to spravne pochopil . A ked das kartu do druheho tak Ti idu vsetky pluginy aj na jednej aj na druhej ?
A ktory to je subor co pises ze ten ?
v drujom PC nahodis ten isty autorizacny subor , a rozbehnu sa ti vsetky pluginy , ktore mas kupene .. v tom autorizacnom subore su zapisane licencie na jednotlive karty .. ak mas v systeme 4 karty , a kupeny trebars plugin BOSS CE1 chorus .. tak v tom licencnom subore je napisana licencia na Plugin BOSS CE1 na kartu 1 - 2 - 3 - 4 .. mozes to natiahnut aj na 1000 pocitacov .. v ktorom bude karta 1 alebo 2 alebo 3 alebo 4 , tak v tom to pojde .. lebo licencia na dany plugin je aktivna pre danu kartu ..

najskor to vidim tak , ze nemas karty v jednom systeme ..

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 21 úno 2012 01:15

Presne ako vravis! Ja tam mam system 1 potom druhu kartu system 2 a solo laptop system 3. A ako to dostat pod system 1 ? Vidim ze cely moj problem je v tom ! Pod systemom 1 mam vsetky pluginy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2012 01:28

no a to je cely problem .. kazdy system ma vlastne licencie na pluginy .. problem je ze si si ich registroval kazdy zvlast .. potrebujes ich mat v jednom systeme ..

Ako to dostat do jedneho ? je tam transfer card .. ale to asi nejde vramci jedneho accountu .. takze jedine si vytvorit novy account , a preniest vsetko na neho .. prvu kartu + licencie .. druhu kartu a tretiu kartu ..

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 21 úno 2012 01:34

OK to urobit mozem, len sa spytam ako to urobit aby to bolo v jednom systeme ako to mas ty na tom obrazku ?
Pozeram na ten transfer ale tam sa nikde nezadava nijaky system !

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2012 02:08

netusim :) presuval som nejake karty a presunuli sa sami na jeden system ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Venti » 21 úno 2012 02:15

Pri transfere to neni vidiet, ani nemoze... nemoze predavajuci vidiet ako ty chces mat spravene karty...
Nepridava sa to nahodou pri registracii karty ? Tak sa mi nejak mari. Ze ci ma byt v tom istom systeme alebo inom ? To asi bud napisat na ich support ze co s tym v ramci Tvojho konta, alebo spravit noveho uzivatela a ako Pytkin pise spravit transfer a vsetky pridat do jedneho systemu pod novym uzivatelom. Mat vsetky karty v jednom pocitaci, stiahnut autorizaciu, rozbehat a potom dat do inych a nahrat ten licencny subor do kazdeho pocitaca zvlast. Ci pojde to aj bez toho aby boli vsetky najprv naraz v jednej masine ?
Ja to mam napr oznacene ako Group1, nie ako system1

Majo
Příspěvky: 9
Registrován: 20 úno 2012 14:43

Re: UAD2 Oficialne

Příspěvek od Majo » 21 úno 2012 02:24

OK! Ja som ich do PC daval po jednej.Nekupil som ich naraz a neevidujem aby sa ma niekde nieco pytalo ze ci ich chem do jednej skupiny alebo to mozme nazvat aj system alebo group ako pises. Tak skusim urobit novy account a skusim to tam dat. Tak velka vdaka ! Hadam to bude ono !

Odpovědět