UAD2 Oficialne
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
.
UAD2 - video 2
dalsi video... a z neho plynouci veci:
uad2 quad je 10x rychlejsi jak uad1
uad2 duo je 5x
uad2 single 2.5x
karty pude kombinovat (juchuuu!)
zase budou fungovat 4 naraz (plus 4 uad1
)
bude fatso
novy drivery s lepsi spravou vseho...
hm, akorat ceny tam uvedeny nejsou
UAD2 - video 2
dalsi video... a z neho plynouci veci:
uad2 duo je 5x
uad2 single 2.5x
karty pude kombinovat (juchuuu!)
zase budou fungovat 4 naraz (plus 4 uad1
bude fatso
novy drivery s lepsi spravou vseho...
hm, akorat ceny tam uvedeny nejsou
kdysi to byla DSP "akcelerace" pro VST pluginy... jak rikas a vlastne je to i tahle nova... jenze pri tom jak sou dneska silny procesory, tak uz je to spis jenom necracknutelnej dongle, kterej zajistuje to, ze kdyz firma vyvine pluginy, tak je i proda s 0% rizikem piratstvi. Diky tomu ty pluginy celkem stojej za to
.
nevana - wtf
husty
hlavne, aby to mnozstvi partneru prilis nerozsirovali a kvalita nesla dolu. ale zatim to vypada, ze vedi jakou latku je nutny si udrzet aby to bylo pro lidi zajimavymatucha píše:...je to spis jenom necracknutelnej dongle, kterej zajistuje to, ze kdyz firma vyvine pluginy, tak je i proda s 0% rizikem piratstvi. Diky tomu ty pluginy celkem stojej za to.
-
aum generator
No snad ne - nakonec a) bude to zrat dalsi PCI slot, b) bude to vic hrat, c) proc si nechavat favorita v garazi, kdyz mam superba pred barakemaum generator píše:upman: tiez som v to dufal, no prijde mi ze ked budu moct fungovat uad1 a uad2 sucasne, tak vela ludi si uad1 necha aj po kupe uad2.
Doufam, ze prave ze se lidi/profici budou zbavovat UAD1 kvuli 'feelingu' mit novou hracku a ze se na me/nas dostane.
-
aum generator
to mi prijde ako dost velka bieda vzhladom na moorov zakon.matucha píše:.
uad2 duo je 5x
uad2 single 2.5x
ako dlho sa uz vyraba uad-1?
je mi jasne ze to treba brat hlavne ako dongle, lenze ked uz si na nejake pluginy kupim dongle, tak by som ich chcel pouzivat kedykolvek potrebujem, a nie kedykolvek kedy to HW prave stiha. predpokladam rok dva to bude stacit, ale potom vykond uad-2 zacne ludi srat este viac ako ich teraz sere vykon uad-1 (napr pri pouziti neve pluginov...)
jihad on riaa & soza.
-
aum generator
to s tymi tranzistormi bolo to co si moore povodne vsimol, ale neskor si ludia vsimli ze sa to da aplikovat na takmer akukolvek kvalitu roznych technologii.matucha píše:no od 2001 pocitace taky nezrychlily vic jak 10x a mooruv zakone je o poctu transistoru v procesorech a nerika nic o rychlosti
"Almost every measure of the capabilities of digital electronic devices is linked to Moore's law: processing speed, memory capacity, even the resolution of digital cameras. All of these are improving at (roughly) exponential rates as well.[6]"
a "o poctu transistoru v procesorech a nerika nic o rychlosti" - tak to by som nepovedal ze "nic". mne prijde ze pocet transistorov doteraz do velkej miery suvisel s vykonom.....
a co sa tyka zrychlenia pocitacov, tak netusim o kolko zrychlili za poslednych 10 rokov bezne pocitace.... co sa 'state of the art' pocitacov tyka http://www.vetta.org/VettaPics/SuperComputerPower.jpg tak to nadalej celkom sedi...
jihad on riaa & soza.