kokos...tak to sem vul.. a inak k tej grafike - to je obycajna onboardka,comp je skladany na hudbu < ako pisal kermitak asi skusim driver na nejaky iny monitor ktory je tiez widescreen,a snad to pojde...tu zvukovicu skusim hned teraz
adam : inak na monitory neni driver . to je len taky popis .. tam by nemusel byt rozdiel medzi 32 a 64 bit .. proste ten INF by mohol byt rovnaky pre obe platformy ..
Aha .. onboardka .. no tam by mohol byt problem .. potom vyskusaj powerstrip ..
no jasne,ako hovorim - jediny problem je ze ten monas je widescreen a grafarna ho nerozozna,a tym padom ponukne defaultne nedostatocne rozlisenie ktore potom vyzera smiesne...power strip ? idem skouknout
adam_kurutz: a tobe fungujou ty VSTcka a Host, ktery chces pouzivat pod Vista64bit....? to je myslim zasadni ... kdyz by ne tak bych visty 64 bit neresil a sel bych do 32 bit .... hodne se resilo ze vst muzou chodit a taky ne pokud nemaji primo podporu pro 64bit .. stejny to je s hostem....
kur*a kur*a kur*aaaaaa !!!!
tak som si so sladkym usmevom nainstaloval vistu 32.
ram adresuje 3.5 gb /super /
2 jadr.procak slape jak diva svina /sak preco aj nie/
pocitac ide krasne,je tichy,nuendicko len tak mrauci.
len skoda...ze VISTA NENI KOMPATIBILNA S GIGASTUDIOM !!!! !!!!!
AAAA
dobre,sak aj ja si od zaciatku pisem ze si mam dat xp,co velka vec...vcera po prvotnom soku z vista 64,som hodil do instalacky win xp,a instalacia 2x zlyhala,priatelia !
takze teraz mam upravenu,vylahcenu verziiu visty 32,a zatial vsetko ide perfektne...okrem posrateho gigastudia
no to ano,len nemam cas sa s tym teraz serkat,aj ked ma tiez dost trapi co sa kde rozkakalo..
konrektne sa 2x udialo Error<couldnt load operating system,po 1.reboote,to znamena uz po zformatovani zadanej particie,skopirovani systemovych suborov a pod...zobral az current vistu